Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
hidrazin - майстор
пет авг 29, 2025 7:44 pmhidrazin написа:
Без тренировки не може.
hidrazin - майстор
пет авг 29, 2025 7:50 pmТрифон П.Трифонов написа:
Без тренировки не може.
Е, то там е "професионалист" по обезвреждане на гнезда на оси/стършели.
Виж му костюма - като на ПЧЕЛАР. :shock:
(А "пчеларите" по медиите винаги са ми били много "забавни" - също като КОЛЕЛИСТИТЕ...) :-D
И като бонус - "умници" от Мичиган, Детройт ...

:partyman:
MamaMy - майстор
Да не си помислите, че тези се теглят! Това отзад е полицейска кола със специално приспособление което закача колана някъде по окачването. В случая заден мост. Имат и една мрежа като рибарска но цялата с кукички. Навива се около колелетата и колата сама си спира.
Па я си викам; Глей го тоя улавия, не мое да лашне закъсала кола, а ченгетата отцепват движението!!!
hidrazin - майстор
съб авг 30, 2025 12:55 pmMamaMy написа:
Да не си помислите, че тези се теглят! Това отзад е полицейска кола със специално приспособление което закача колана някъде по окачването. В случая заден мост.
=D> =D> =D> Имаме познал верния отговор и той печели награда. (само не ме питай каква :-D )
Това устройство масово на "хамерикански" го наричат Grappler.
Стои сгънато на предната броня на полицейски автомобил.
Разгъва се по време на движение докато се преследва автомобил и се "подпъхва" отдолу където куката се закача някъде по окачването.
Нататък е ясно...

Разбира се ИМА варианти за ОТКАЧАНЕ но в случая ония кавали даже на направиха такъв.
Когато полицейската кола те доближи (още преди да е разгърнала граплера) или когато почва да го разгъва се набива спирачка така че да се "треснат" двете брони.
Целта естествено е да се повреди механизма за разгръщане. Не е 100% гаранция но има шанс...

Доколкото знам го няма във всички щати.
Ама за Детройт с неговата огромна престъпност всички методи трябва да са позволени.
Между другото е доста по-безопасно (за всички) от нашенските "ШИПОВЕ" използвани от родната милиция... :-D
P.S. МамаМу, и аз в първия момент си помислих за теглене и си викам "Баф ти и дудука..."...
Докато не му фръкна задния мост и чак тогава стоплих за какво иде реч. :)
MamaMy - майстор
Това устройство за БГ няма да работи. С нашите дърти и изгнили кошници, където и да закачи мястото веднага ще поддаде и ще се скъса. Те половината коли у нас се крепят на ръжда и магия. Вървят само благодарение на ВД40 и свински опашки защото тел вече не е модерно. :lol:
hidrazin - майстор
нед авг 31, 2025 10:20 pmMamaMy написа:
Това устройство за БГ няма да работи. С нашите дърти и изгнили кошници, където и да закачи мястото веднага ще поддаде и ще се скъса.
Ма МолА ти се недей така...! Ние не само сме в ЕС, но и доживяхме (Бог да ни пази от това) да ни вкарат в Ойрото...
Ние сме любимците на ЕС и даже днес баба Фон Дер не знам какво си БЛАГОВОЛИ да дойде в БГ.
Много я пазиха да не види колко се "радват" хората на посещението и. :-D
P.S. Тая така и не вдяна че няма да е на нейното... Макар че вече друга песен пеят, на с много "писклив" тон... :-D
P.S. 2
Между другото процента на най-скъпите коли купувани в дадена държава, в България е един от-най-високите в света.
Що ли така??? :lol:
bigdragon - майстор
И най-малкото знаме е българското...

Прикачен файл:
Untitled.png

С количествата изпикана газ от русоманите нямаме притеснения
за равнището на Чирен за следващите два отоплителни сезона...
kartechar - специалист
Змей, "газ" е от мъжки род и запълването на хранилището се мери в обем а не на равнище, ама то в бързането за някой и друг цент се пишат и глупости, дейба!

Тема "Клипчета! (... напишете резюме на постнатите линкове)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: