Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
svetliopi44 - Чирак...
Аз понеже... уж и аз съм в тая гилдия викам да се пуснат снимки какво е положението ,какво се е искало...какво е станало ...па да видим и многото пари дето са дадени ... всеки си има своя истина ...най е лесно като ти свършат работа и да се почнат циганиите за парите ... автора ..това не се отнася персонално да вас ... моля за извинение.....
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Мацката пусна фитила в Отмора И Шеги и сега гледа сеир....
Някои от вас сакаш са солидарни с такива дето се пишат "майстори" .. много жалко, защото вазимат парите, които бих платила на кадърни майстори.
За договора, ами да ми направят банята :) плочки .. толкоз. Мога и снимка да кача като направя, ама става дума за некадърност .. И става дума, че първо дойде един бял човек, а самия договор го подписахме с бяля жена, а в последствие се оказа, че в дома ми "работят" няколко цигани трудно справящи се с българския .. като ли с правите ълги или наклона на пода .. така че, ако не можете да дадете смислен съвет, по-добре не се излагайте да защитавате някого който си мислите, че е "едни от вас" (т.е. надявам се хората във форума да не са такива, като тези на които попадам)
А иначе, да - за пръв път попадам изобщо на майстор - не съм на толкова години, че да съм правила ремонти до сега ..
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Муцка, пуснала си си темичката в раздел "отмора и шеги" и съответно се смеем.
Инак, си има Закон за Задълженията и Договорите (ЗЗД)
http://www.imotibg.com/r.php?f_id=123
Чети и си действай.
За възрастта не ми се коментира. Аз знам каквото знам и мога каквото мога щото животът ме е блъскал у Майстори, та все позакачм нещо. Неволята учи.
emil_v r - майстор
[quote="Master_Kenobi"]Абе, големи умн

Шо на мене се не падне некъф - такъф... никъф... Ше моли да върне парите, че и отгоре и само с тва да се отърве... Ама си трябва да си си опекъл нещата предварително. (Не че има как да се падне, де. :-D )

А ти ако ми паднеш нещо да ти майсторя - щ'а оскубя като гуска,
гъска , ядосах се !

Точно преди часове се появи моят клиент , и смирено каза
- Емиле , айде да не ти ... ш'си ти дам шибаните 400лв дето ги искаше отгоре .
Стига сте стискали тия пари , кат умрел -дуня , и без това ги похарчвате за глупости.
Master_Kenobi - V.I.P.
emil_v r написа:
А ти ако ми паднеш нещо да ти майсторя - щ'а оскубя като гуска,
гъска , ядосах се !
Ша ма оскубеш у шестък! Ха-ха! :lol:
Ше ти скъсам г*, пардон, нервите с капризи, ама накрая щи платя с кеф, щото знам как работиш. :)

Ани, че дай го тоя договор за го видим, че така не става. Или намери читав адвокат и ги погвате по устав! :)
Не е невъзможно.
LZ - специалист
Зависи от договора. Ако е свестен, наемаш адвокат и ги почваш по каналния ред. Преди това ги предупреди какво следва и може и сами да клекнат.
Май не обясних правилно - когато казах на "работещите цигани", че аз тях не съм ги викала да работят и че не съм доволна и искам да спрат да работят и да викнат шефовете си (първия бял човек, с когото говорих и който се представи за майстора), 30 минути след това, вместо хората с които първоначално говорих, в апартамента ми се появи 1 ОГРОМЕН мангал и още няколко по-дребни такива. След известно време обясняване как искам да дойде другия човек за да види калпавата работа, (който се оказа, че не можел да дойде ) ми казаха да си платя, щото работниците си искали парите, а с шефа (???кой точно) да съм се разправяла после. Е, платих си защото ме хвана страх! И те изчезнаха. Това е. Не съм търсила никого повече и не мисля, че мога да съдя такива - те просто ще дойдат и ще ме набият ..
Въпроса е как да постъпя в първия момент, в който забележа некадърна работа или това, че работят съмнителни хора, които не познавам (защото уговорката е била друг да е "майстор") или че са полу-пияни и седят на по цигарка на балкона? Т.е. аз не искам "да си свършат работата" и после да не им платя, а искам в момента в който видя некачествена работа да мога да им кажа да си ходят и то без да се налага да им плащам само за това, че са ми дошли на гости ....
Deo-x - специалист
Ani_m написа:
След известно време обясняване как искам да дойде другия човек за да види калпавата работа, (който се оказа, че не можел да дойде ) ми казаха да си платя, щото работниците си искали парите, а с шефа (???кой точно) да съм се разправяла после.
Ето,това е уловката!Всъщносто срещна ли такъв шеф още на мига,на секундата,на часа,за първи път в живота преди да покажеш помещението/проекта и преди да почнете ремонтите?Странно ми е,че ви се случило такова нещо и добре ще платихте на нахалните пишман мангали заради себе си.Ако намериш шефа си,той да плати и върне сумата която си дала на мангалите и същия да ти достави читави майстори ако иска да запази репутацията си.Или му бий шута и сама намери нови майстори обръщайки нова страница.
emil_v r - майстор
Ноо Део изв. но съветваш момичето неадекватно , и ...
Тези са дребни мафиоти , изобщо не са майстори , имат и ножове в джобовете , иди ги бий , пробвай ...

Тема "Как да се справям с майстори-менте?!?!?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: