Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
mladkal - майстор
ВИЖТЕ НА `КЪВ ХИТ СИНГЪЛ СЕ НАТЪКНАХ ДНЕС - ХОРАТА СА НЕМАЛИ ДРУГИ ПОДРЪЧНИ ИНСТРУМЕНТИ ТА ЗА ТВА НАПРАВО С ЧУКА И ГВОЗДЕЙТЕ СА ОТРЕМОНТИРАЛИ ЧЕЛОТО ОТ ВОЛАНА НА ФОЛКСВАГЕН ГОЛФ, ЧИЙТО ЕЪРБЕГ Е БИЛ АКТИВИРАН ПРИ СБЛЪСЪК.
ЛЕЛЕ КВО МАЛОУМИЕ!!!
ПП.НЕ СЪМ ГОЛФАДЖИЯ И НЕ ИМ РАЗБИРАМ АМА БЕШЕ 4КА ИЛИ 5ЦА...Т.Е. ЯКО НОВ МОДЕЛ И АВТОМОБИЛ.

Прикачен файл

VW1.jpg
ДАНО ДА СЕ ВИЖДАТ ЯСНО ПИРОНЧЕТАТА
VW1.jpg (52.99 KиБ) Видяна 5723 пъти

Прикачен файл

VW2.jpg
ДАНО ДА СЕ ВИЖДАТ ЯСНО ПИРОНЧЕТАТА
VW2.jpg (28.19 KиБ) Видяна 5723 пъти
ICC - специалист
Да ама я обърни внимание, как артистично са разхвърляни по шевовете пирончетата :wink: , не всеки го може!
mladkal - майстор
ICC написа:
Да ама я обърни внимание, как артистично са разхвърляни по шевовете пирончетата :wink: , не всеки го може!
Е, да..съгласен съм! Определено не са били лишени от въображение и артистичност тези " майстори"
Е ТВА СА МАЙСТОРИ НАИСТИНА МН ЯКО И ВСЕ ПАК СА СЪСИПАЛИ КОЛАТА ТИЯ ИДИОТИ
Profi Stroi - специалист
mladkal написа:
ICC написа:
Е, да..съгласен съм! Определено не са били лишени от въображение и артистичност тези " майстори"
Ами ако им е липсвало въображени екак ли щеше да е :?
mladkal - майстор
Profi Stroi написа:
mladkal написа:
ICC написа:
Ами ако им е липсвало въображени екак ли щеше да е :?
Е, определено не име липсвало въображение..и те тва е най-хубавото.. :lol:
CARRION - специалист
Следващият път ако случайно стане пак катастрофа ти работи нали си представяте в коя глава ще са :wallbash:
тука тре'а да се напише НЕ "направи си сам" ами "убий се сам"

Тема "VW GOLF AIRBAG - REPAIR-СМЯХ, СМЯХ И ПАК СМЯХ!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: