• 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 124
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
jekasus - майстор
Нова баня - нов късмет :-D
Тук бяха изводи за душ-батерия, може да си омажете с хидроизолация цялата баня, тавана, че и целия коридор пред нея, но един пропуск при монтажа преди и после плочките може да прецака цялата работа и хвърлени пари за хидрото
Прикачен файл:
DSC_0725.jpg
На същото място, и така малката банята губи 7см заради ППР ф20.
Прикачен файл:
DSC_0726.jpg
Върха на БГ-технология при сух монтаж на гипскартон - коване с дюбели, поне лепило да бяха ползвали :lol:
Прикачен файл:
DSC_0727.jpg
Малко от старите технологии - пълнеж с пясък, 2-3см замазка(неармирана), стари плочки и още един ред по-нови.
Прикачен файл:
DSC_0728.jpg
petkov_75 - специалист
Да събудим малко темата! :-D
Прикачен файл:
Изображение023.jpg
Няма да крия,това е в къщи , в коридора! :-D Отложих поставянето на луни до събирането на средства за такива (лед и захранване!), общо около 36 броя, но година по късно,100 ватовата крушка си седи,а лед не съм сложил никъде! :-D КРИЗАААААА! :-D :wallbash: ](*,)
evsibo - специалист
Ето и от мен :-D

Прикачен файл

60095_thumb.jpg
60095_thumb.jpg (38.89 KиБ) Видяна 4302 пъти

Прикачен файл

60094_thumb.jpg
60094_thumb.jpg (35.27 KиБ) Видяна 4302 пъти
hidrazin - майстор
Поне да бяха сложили кран и да пуснат вода, че да си миеш краката преди да влезеш. :lol:
:partyman:
Chefo77 - майстор
Не е точно майстори менте, но много аматьорски (според мен). В добавка към това, че е крайно невъзпитано когато те поздравяват със "Здравейте, колеги", да си замълчиш ...
Прикачен файл:
IMAG0046.jpg

Прикачен файл

IMAG0045.jpg
tbmtbm - помощник
само да вметна,че това с последното парче от перваза може да е оставено така нарочно-за по културно и лесно слагане на перваза на вратата след време
raiderss - напреднал
Когато слагах ламинат, не бяха монтирани вратите и затова перваза няма как да го сложиш. Няма начин да знаеш точно колко см. са нужни и каква е касата и первазите и.

Иначе темата е много добра, но при мойте ремонти всички майстори си оставиха ръцете по един или друг начин и направо ми е жал като ги гледам и тук снимките...
jekasus - майстор
Прагове от камък ли ще има или нещо подобно от дърво :?

Прикачен файл

22334455.jpg
22334455.jpg (8.22 KиБ) Видяна 3995 пъти
Chefo77 - майстор
tbmtbm написа:
само да вметна,че това с последното парче от перваза може да е оставено така нарочно-за по културно и лесно слагане на перваза на вратата след време
Мислиш ли, че затова е оставено? :)

Гена, нямам идея за камъка. :?
jekasus - майстор
"Умом Россию не понять,
Аршином общим не измерить:
У ней особенная стать —
В Россию можно только верить."
:-D
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение