Аз, като един бивш студент по медицина ще допълня продължението на вица:
Един от студентите, обаче бил много окумуш и казал на порфесора:
-Ама другарю професор, наистина се усеща сладък привкус.
Професора казва:
- Не може да бъде, този пациент специално го подбрах без захарен диабет, заради упражнението, а и за да ви изпитам.
Студентът:
-Е ако бъркам- просто ще ме късате дотогава, докато загубя студентски права и повече няма да се стремя да следвам медицина. Проверете.
Професорът се амбицира, извиква студента насаме в кабинета си, наточва нова чашка с урина, топи пръста, облизва го и казва:
- Колега, в грешка сте, няма никакъв сладък вкус. Опитайте и сбогом- търсете си друго поприще.
Студентът опитва и казва, че все пак има "сладост"
Професорът му доказва практически, че според него няма.
Така около пет- шест пъти.
Накрая студентът казва:
-Аз почерпих от вашия опит и си топих показалеца, а облизвах средния си пръст, така, че в крайна сметка сте прав.
Пофесорът:
- Колега, вие ще станете страхотен лекар... ако това събитие си остане между тези четири стени...
Един от студентите, обаче бил много окумуш и казал на порфесора:
-Ама другарю професор, наистина се усеща сладък привкус.
Професора казва:
- Не може да бъде, този пациент специално го подбрах без захарен диабет, заради упражнението, а и за да ви изпитам.
Студентът:
-Е ако бъркам- просто ще ме късате дотогава, докато загубя студентски права и повече няма да се стремя да следвам медицина. Проверете.
Професорът се амбицира, извиква студента насаме в кабинета си, наточва нова чашка с урина, топи пръста, облизва го и казва:
- Колега, в грешка сте, няма никакъв сладък вкус. Опитайте и сбогом- търсете си друго поприще.
Студентът опитва и казва, че все пак има "сладост"
Професорът му доказва практически, че според него няма.
Така около пет- шест пъти.
Накрая студентът казва:
-Аз почерпих от вашия опит и си топих показалеца, а облизвах средния си пръст, така, че в крайна сметка сте прав.
Пофесорът:
- Колега, вие ще станете страхотен лекар... ако това събитие си остане между тези четири стени...