Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
ArturDent - Почти Безобиден
А изобщо не е виц. Имал съм подобен проблем.
При едни юзъри така имаше постоянно проблем със софтуера - "губело данни", "не работело"...
На няколко пъти оправях нещата, докато един път ми писна и седнах да чета лога.
Пусната програмата, работила 10 минути, пак пусната след малко, пак работила 30 минути.... но никъде не пише за спиране.
Викам: "Абе вие тая програма/компютър що не ги спирате нормално ?"
Юзера: "Ами то тука контакта е точно зад стола и като се завъртя на стола все удрям контакта и той се изключва..."

Друг случай, преди доста време:
21 инчов монитор, от старите с кинескоп - струваха една камара пари, повече от компютъра.
Рекламация че изгорял. От сервиза ми казват че е текла вода вътре....
След проведено "вътрешно фирмено разследване", след втората поправка установявам че върху монитора стои саксийка, която чистачката полива всяка сутрин. Поне веднъж седмично водата преливала от чинийката. Чистачката забърсва прелялото отгоре, а което е влязло вътре, е то ще се изпари след час като го включат...
big_death - специалист
Учителката : Иванчо , защо плачеш ?
Иванчо : Госпожо , бихте ли легнали с мен за 100 лева
Учителката :НЕ ! Що за въпрос ... ?
Иванчо : Ами за 100 000 лева ?
Учителката : ..Е..еми тогава може...
Иванчо : Ето , виждате ли защо плача , госпожо .. - курви бол , ПАРИ НЕМА .. :-D :lol: :-D
ivanjordanov78 - помощник
Звъни телефонът. Радостен женски глас се обажда:
- Скъпи, роди ни се син.
- О, колко съм радостен! Кой се обажда?
al4o - специалист
Като гледам Иван Йорданов78 ги е почнал всички тееми по домова книга :-D А иначе били измислили нова поза в секса"Лешояд" Седиш на ръба на леглото и чакаш мършата да заспи
Илчо Илиев - майстор
al4o написа:
Като гледам Иван Йорданов78 ги е почнал всички тееми по домова книга :-D А иначе били измислили нова поза в секса"Лешояд" Седиш на ръба на леглото и чакаш мършата да заспи
Абе аз си помислих,че пак се е намърдал някой бот,но то човека явно набира точки, сигурно се надява на медал за най-много мнения в стари теми и възможно безсмислен коментар :lol:
Andri01 - майстор
Две приятелки:
- Виж на колко години станах ,а все още мога да ходя без сутиен!
- Да,права си - даже и бръчките на лицето ти се опъват :).
lz1wvm - специалист
Andri01 написа:
Две приятелки:
- Виж на колко години станах ,а все още мога да ходя без сутиен!
- Да,права си - даже и бръчките на лицето ти се опъват :).
Да ходи в паспортна служба за документ за самоличност.Иначе в дискотеката няма да я пуснат. :partyman:
ralev - специалист
Две мутри решават да се ебават с келнера в луксозен ресторант:

- Имате ли нещо екзотично?
- Имаме абсолютно всички видове екзотични блюда. – отговаря им келнерът.
- А имате ли черен колбас?
Келнерът се сконфузва и обещава да пита в кухнята. Мутрите хихикат ехидно зад него. След малко келнерът се връща и им казва:

- За съжаление нямаме "Черен колбас", но имаме "Черно мляко".
Те се изненадват и си поръчват по едно "Черно мляко". От кухнята излиза дебела, мазна негърка с огромни цици, стиска ги за вратовете и започва да ги кърми. Когато повече не могат да поемат, ги просва на пода и си отива. Едната мутра едва изрича:

- Добре, че нямаха "Черен колбас"...
KingLin - майстор
Немските учени са доказали, че английските учени не съществуват!
lz1wvm - специалист
А Българските учени казват,че не може една нация,която се напива с бира,да дава акъл на нация,която изтрезнява с бира. :partyman:

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: