Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
evsibo - специалист
Някакъв пич си вари ракията и до него се приближава полицай:
- А такааа!!! Кво правим тук а? Варим ракия! Сега ще трябва да платиш огромна глоба за притежаване на инструмент за правене на ракия.
- Добре бе! Но направо ме арестувай и то за изнасилване!
- Че защо само глоба трябва да платиш! И що пък за изнасилване бе???
- Е в панталона имам инструмент за изнасилване!
resistbody - майстор
Обява в сайт: "Търся бригада от непиещи майстори за цялостен ремонт на апартамент".
Админ: "Темата е преместена в раздел "Научна фантастика".
Andri01 - майстор
Девалвация: Когато жената заменя златното сърце на съпруга си ,за железния х@й на комшията!
briko - специалист
:-D
Как се нарича секс позата "69" при хомосексуалистите/мъже/ ?
- Яйца на очи.
Krass - майстор
Една жена влиза в ПИБ и пита касиерката на гишето:
- Имам 1000 лева на депозит при вас. Мога ли да спя спокойно?
- Разбира се - отвърнала касиерката - ние разполагаме с достатъчно пари в брой и ще издържим на организираната атака.
- Но какво ще стане, ако все пак фалирате?
- Спестяванията ви ще бъдат възстановени от специален фонд за гарантиране на влоговете в банките - ФГВБ.
- Ами ако този фонд фалира?
- Тогава БНБ ще Ви възстанови парите!
- Ами ако и БНБ фалира?
- Тогава ще падне правителството. А за подобно нещо вече си заслужава човек да даде 1000 лева, не мислите ли?
Найденов - специалист
Агент, занимаващ се с изследвания на пазара звъни на вратата на някаква къща. Отваря млада домакиня, а зад гърба й надничат три невръстни дечица.
- Уважаема госпожо, провеждам изследване на пазара и искам да ви задам няколко въпроса. Съгласна ли сте да участвате?
- Да.
- Чували ли сте за фирмата ни?
- Не.
- Сериозно ли? Това е една изключително стара фирма с традиции, която произвежда следните продукти /изрежда всички продукти на фирмата, между които е и вазелинът/. Вие, уважаема госпожо, използвате ли някой от тези продукти?
- Мда, използваме редовно вазелина.
- Къде го използвате?
- Ами, използваме го, когато правим секс.
- Вие ме изненадвате. Досега всички отговарят, че използват вазелина за смазване на врати, велосипеди, че си мажат напуканите устни и т.н. Ние много добре знаем, че той се използва и при секс, но досега никой не е посмял да си признае, че го прави. Ще бъдете ли така добра, да ми кажете, как точно го използвате, когато правите секс?
- Не виждам нищо срамно в това и с удоволствие ще ви кажа. Мажем с него топката на вратата на спалнята, за да не могат да я отварят децата, докато ние вътре се занимаваме с любов....
evsibo - специалист
Туристи от Тексас са спряли на площадка, от която се открива гледка към Ниагарският водопад. Екскурзоводът ги пита:
- Е, има ли нещо подобно в Тексас?
- Не. Обаче имаме един майстор - водопроводчик, емигрант от България, та съм готов да се хвана на бас, че ще спре тоя теч максимум за половин час....
Chefo77 - майстор
evsibo написа:
Туристи от Тексас са спряли на площадка, от която се открива гледка към Ниагарският водопад. Екскурзоводът ги пита:
- Не. Обаче имаме един майстор - водопроводчик, емигрант от България, та съм готов да се хвана на бас, че ще спре тоя теч максимум за половин час....
Майстора го знаем кой е, Чапара - не се крий! :) :)
evsibo - специалист
Още един ама за друг тип майстори :
Човек разглежда новия си апартамент и въздъхва:
- Ако е вярно, че престъпникът се връща на местопрестъплението, тук трябва да гъмжи от строители и бояджии!
chapara - майстор
Chefo77 написа:
evsibo написа:
Майстора го знаем кой е, Чапара - не се крий! :) :)
:lol: :lol: :lol: :-D

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: