Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Не знам кой ги измисля тия вицове, чудя се защо ги поддържате. Скапаният ми стогодишен ескорт палеше винаги. Ако му бе мнооого студено, палеше от първи опит на 2ра, Невероятната ми стогодишна корса - никакви проблеми с палене. Невъобразимият пасат си пали на газ от втори път, без мъчене.
Мисля си, че не ги заслужавате тия яки немцки коли :rolleyes:
fbr - майстор
Насреща едно маце, кара Форд Тразит бус дизел, в най-големите студове я гледам и аха тоя път няма да запали, ама нъц, четвърт оборот и двигателя запалва. Виж за външен вид, не мога да го похваля. Няма нито една ламарина по него, без дупка от ръжда.
kozl - майстор
Това щото кожната екзема не зафатала вътрешнште органи. И като му държат компресите шъ пали у студо, освен ако мацата не му е впръцнала "допинг" в духателните труби. :-D
bjohnev - специалист
- Бие ме, значи ме обича!
- Не, Петрович, бие те, защото си кофти електротехник!
- Знаеш ли, че Васко станал собственик на недвижимост?
- Да и на мен ми се оплака, че през нощта му свалили гумите с джантите...
Andri01 - майстор
В магазина за алкохол,мъж лежи на земята:
- Г-не,пиян ли сте ,лошо ли ви е или нещо друго?
- Не съм пиян ,добре съм бе! Аз съм жива реклама,остави ме на мира!
petkov_75 - специалист
Мъж и жена имали за домашен любимец катерица. Веднъж решили да отидат на екскурзия в друга държава.
Но, тъй като на границата не било позволено да се пренасят животни, жената казала на мъжа да си сложи катерицата в гащите...
Сложил я той, минали границата успешно и тъкмо вече всичко било наред, мъжът извадил катерицата и я убил. Жената изпищяла и казала:
- Как можа, бе нещастник, какво ти е сторило горкото животно, та го уби така грозно?!??
А мъжът отвърнал:
- Мамицата и перверзна аз... Първо ми помисли пишката за клон - качва се, слиза, качва се, слиза... е това го изтърпях!
После ми помисли гъза за хралупа - влиза, излиза, влиза, излиза... Айде и това го изтърпях!!
Остави това, ами ми помисли топките за орехи... гриза ги, дърпа ги, гриза ги, дърпа ги.. ех и това го изтърпях!!!
Ама като вкара орехите в хралупата - е това не можах да и го простя...

:-D :-D :-D
Prn17 - специалист
Бях днес на събеседване във фирма.
Мениджърът човешки ресурси ми даде нотбук и ми каза:
- Опитайте се да ми го продадете.
Аз взех нотбука, излязох с него от стаята, а след това и от сградата. След няколко минути, когато бях на две пресечки от сградата, телефонът ми иззвъня и мениджърът започна истерично да крещи:
- Веднага върни моят нотбук обратно!
- Няма проблем. Двеста лева и е Ваш.......
Andri01 - майстор
Един вижда,че 4-ма носят Трабанче:
- Не върви ли?
- А,върви,но сега бързаме.

Семейна двойка при лекаря:
- Жена ми съвсем не иска да правим секс,докторе. Помагайте.
- Не е вярно! Искам ,но не всяко 6-месечие!

- Папагала,който си купи миналия месец ,може ли да говори?
- Не знам,жена ми още не му е дала думата!

- Тия от КАТ съвсем са озверели!
- защо?
- Днес ме спряха,и ме глобиха,че съм без кола :(.
chapara - майстор
Когато ти кацне комар на топките разбираш, че не всичко се решава с насилие. :-D :-D :lol: :cool:
Andri01 - майстор
Секса е като футбола: точка при гостуване е много по-ценна от две точки у дома!

Мислите,че няма срамна работа? Пуснете телевизора и погледайте български футбол!

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: