Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
veribela - специалист
На един човек му се развалила водопроводната инсталация и извикал водопроводчик от Софийска вода. А човека имал много хубава дъщеря – направо уникална красавица. Тя издебнала един момент, в който водопроводчика бил останал сам, отишла при него и му прошепнала:
- Когато татко поиска да ти плати – откажи. Ако ти предложи да пиеш вино – пак откажи. Когато накрая те попита какво искаш като отплата – поискай му само един ръждив пирон.
Водопроводчика така и направил – оправил тръбите, отказал виното и парите, взел гвоздея, почнал да се оглежда и накрая си тръгнал. А бащата прегърнал дъщеря си и й казал:
- Браво, дъще - пак ги преебахме!...
Svetoslavoff1 - майстор
- Ты знаешь, я всё время ищу смысл жизни и никак не могу его найти…
- И в холодильнике нет?
- Нет…
- Значит, мы его вчера допили.
ПП1 предполагам няма проблем с превода, но за всеки случай: ищу - търся, найти - намеря
nikolson - майстор
veribela написа:
!...
Това къде е вицът???
veribela - специалист
Е, не е задължително да го разбереш...
kozl - майстор
Аз го разбрах. Когато уникална красавица ти предлага......... вземи парите, защото бикините може и да не ти станат :-D
veribela - специалист
Пътува девойка, младеж и военен в едно купе на влака София-Пловдив... Момъкът се пробва и заговаря девойката:
- Вие от Пловдив ли сте или от София?
- Ами, какво да ти кажа - между двата града съм - единият ми крак е в София, другият - в Пловдив....
- Ех, как искам да съм по-средата, в Ихтиман - закача се младежът....
Военният се обажда :
- Не ти трябва, момче, служил съм там, знаеш ли каква миризлива дупка е?

Спортни новини:
Нашият лекоатлет Гошо Бързаков така се оплете във финалната лента, че неусетно спечели и състезанието по художествена гимнастика!!
KingLin - майстор
Забележка в бележника на ученик:
"Вашият син обича всички момичета в класа. Вземете необходимите мерки!"
Отговора на майката:
"Имам същия проблем с баща му. Като намерите решение обадете ми се!"
Валериус - специалист
Пациент при доктор:
- Докторе, хвана ме страхотно растройство и никакви лекарства и билки не помагат!
- А с лимон пробва ли?
- Пробвах, но като го извадя, пак започва да тече!!!
Krass - майстор
-Мамо, мамо, аз осиновен ли съм?
-Да бе, точно теб ще вземем.
nv952 - майстор
Отива Волен Сидеров в едно село по сигнал, че някакъв дядо отглежда канабис. Влиза Волен в двора, извадил си депутатската карта и вика на дядото:
- Настоявам да огледам нивите ти, ти си производител на наркотици!
- Няма проблеми-казва дядото - гледай, проверявай, само в онази нива не ходи..
- Ти ли ще ми кажеш къде да ходя?! Я виж тази карта - аз съм депутат, мога да ходя където си искам!
- Няма проблеми-кротко му казва старецът- ходи, проверявай, само в тази нивичка, недей...
Навирил му депутата Сидеров картата си в лицето му и крещи:
- С тази карта никой не може да ме спре!!
Въздъхнал дядото и се отместил...
След 5 минути: бяга Волен, краката му едва докосват земята, и крещи нечовешки... зад него мощно и сигурно го догонва едър бик...
Дядото, се облегнал на високата ограда, запалил си цигара и вика на Сидеров - КАРТАТА, ПОКАЖИ СИ КАРТАТААА...:)))))))))))

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: