• 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 100
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
hrpankov - специалист
....евалла дървоядчо!!!... подозирах, ама немах факти!..
=D> :goodman: :finga: :toimonster: :weedman:
profesionalist_wood - майстор
hrpankov написа:
Яд ли те е че не си завършил престижен техникум навремето :lol:
bulhomes2 - майстор
MIRO_073 написа:
profesionalist_wood написа:
Преди години в техникума който завърших една беше влязла с връзки и беше уникално тъпа и никъде не я искаха и заради това влезе при нас....
:-D :tgrin: :klatsch:
hrpankov написа:
profesionalist_wood написа:

Яд ли те е че не си завършил престижен техникум навремето :lol:
Ще взема да го цитирам, че може и да проумее един ден за какво иде реч и да го забърше. А си е бисер и това...
Последна промяна от bulhomes2 на нед дек 20, 2015 1:33 am, променено общо 1 път.
nikolson - майстор
Това ми напомня един стар виц:
Жена оставя бележка за мъжа си на масата. Начесъна съм. Забърках на прасето. Яж и ти. :-D
hrpankov - специалист
.....ще Ви помоля , всичките участници, да копирате и архивирате всички мои постинги щото сигурността на информацията в този раздел е по-ниско от пъпа ми!!!... някаква комплексарска бубулечка пак почна да ги трие!!!... явно има нужда от дезинфекция!!!.... не че постингите ми са много умни, нямам това усещане, но съм уверен че несъдържат цинизми, заплахи, закани, груби обиди и т.н.... е, понякога съм явно шеговит или сарказтичен, амааа нейсе!... айде холан, живи и здрави всите, тъ аку несе чуйме скору де!!!...
ще пумисля следвъщуту ми мнениье дъи пусъдържатилну, обищавам 101% !!!!....!!!!....!!!!
velsi - Почетен майстор
Следващото, което напишеш в същия тъпанарски стил, който явно си мислиш, че е супер оригинален, ще бъде изтрито както и предишните, независимо какво си се опитал да кажеш. Това за бубулечката ще се направя, че не съм го видял. Засега.
hrpankov - специалист
viewtopic.php?p=743216#p743216

....и ела си в България , бре човек!!!!... Тук си е по-весело!.
gogo7777 - майстор
....и ела си в България , бре човек!!!!... Тук си е по-весело!.
Да не е луд.....кво да прави при "веселяците"....да се смее :lol:
Прикачен файл:
portfeil zaplata.jpg
hrpankov - специалист
velsi написа:
Следващото, което напишеш в същия тъпанарски стил, който явно си мислиш, че е супер оригинален, ще бъде изтрито както и предишните, независимо какво си се опитал да кажеш. Това за бубулечката ще се направя, че не съм го видял. Засега.
....лелеее, амчи кът е тъпънарску, споредъ теби, нигучети ба байно!!!! Амчи то гогого76543 пиши кът пруфесур амъъъ се глупусти, ва!!... Пък и ясаземи и стегни, таа Хъмерикъ многу тъй нерви, и хъм, повдигнете Вашият лъчезарен поглед и ако бъдете тъй любезен прочетете на глас названието на раздела, на когото предполагам сте заслужил Модератор, а също така , пак на глас ако може, названието на темата. Всички знаем че житието-битието оттатък океана заангажира твърде доволно Вашето внимание, тъй че би било добре за самият Вас да санкционирате само циничността и грубостта в личен аспект между съфорумниците Ви.... Както го повелява Регламента.

Пп:...хъммм, туй за гоготу87878777 гу пофтаръм двапъти, пъбеки фанидикиш!!!
gogo7777 - майстор
На гоготу му е през.....за мнението ти :lol:
  • 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 100

Тема "Бисери на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: