• 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 107
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Chefo77 - майстор
gogo7777 написа:
Чефо, хората не избират къде да се родят и кои да им бъдат родители. Навремето преценката е била друга и ситуацията е била друга. Сметката в последните 20 години рязко се измени.
Ами сега имаш възможност да се реализираш наравно с Ханс. Иди в Германия...всяка техническа професия е добре заплатена. Там има транспорт, дори работодателя ще ти го осигури ако си ценен кадър.... :wink:
Ти луд ли си, или да. Тинки на свободния евроГейски пазар ...
Единственият шанс това да стане, е някой да му уреди на 1000 % работата там, да му плати заплатите поне за една година напред в аванс и да подпише договор за поне 10 години със зверски неустойки от страна работодателя, но не и от негова.
gogo7777 - майстор
Не може ли да си живеем тук и Ханс от Еуропа да ни лази в краката? Така по ми харесва.
Може разбира се.....в следващата цивилизация :) . Ханс знае 2 и 200, знае и колко тежи /на кантара/....ти знаеш ли?
Ти луд ли си, или да. Тинки на свободния евроГейски пазар ...
:lol:
Представям си го как се ориентира в новата добре измислена и работеща система.....представям си го и на пътя, също и на работното място...... :lol:
Последна промяна от gogo7777 на нед фев 21, 2016 7:04 pm, променено общо 1 път.
toolegittoquit - майстор
Chefo77 написа:
...вроГейски пазар ...
България на 3 морета! :partyman: А лично аз не обичам котка в торба, не обичам и да съм изгонен от простотията у България. Искам ханс да ни лази в краката и да се моли да му отворим границата и да му дадем социални помощи. :partyman: Така ще с кефя. :finga:
gogo7777 написа:
...Ханс знае 2 и 200, знае и колко тежи /на кантара/....ти знаеш ли?
Ханс е тъп като галош. Това, че взима повече, не означава, че е по-умен, а че държавата има социална политика. :partyman: Като ги гледам как се въргалят в повърнатото на Съни-то, само ми приличат на елита на западната цивилизация. :partyman: И не държат на пиене, мама му стара. [-X
Chefo77 - майстор
toolegittoquit написа:
Chefo77 написа:
...вроГейски пазар ...
България на 3 морета! :partyman: А лично аз не обичам котка в торба, не обичам и да съм изгонен от простотията у България. Искам ханс да ни лази в краката и да се моли да му отворим границата и да му дадем социални помощи. :partyman: Така ще с кефя. :finga:
Демек не искаш на теб да ти е добре, а на другите да им е зле.
Не се чуди защо си на този хал тогава - с този начин на разсъждение :wink:
А Ханс не е тъп, Ханс е специалист в своята си област. И тук сме виждали много хипер-кадърни майстори да не могат да уцелят вратата на излизане от кръчмата. Но сме виждали и такива, които в 2 следобяд не могат да се държат на краката си на обекта. Познай кои от двата типа мрънкат, че няма оправия тук :wink:
Leon - специалист
Kirilpm написа:
... ,но господина е бакалавър електротехник и не може да си оцапа ръчичките или да работи по-тежка работа,пък като електротехник по незнайно каква причина никой не го търси :? ...
Кириле,

Сигурен ли си, че господинът е електротехник?

п.п. Като чета как хидразинът го завръща да не пише глупости, ...

:sad:
gogo7777 - майстор
Ханс е тъп, но истински...знае кое е добре за него и кое зле. Не държат на пиене верно е....както ние и "братята", а може би там се е скрил заека :lol:
Сигурен ли си, че господинът е електротехник?
100%...има фазоуказател и знае закона на Ом.
Leon - специалист
gogo7777 написа:
...Ами сега имаш възможност да се реализираш наравно с Ханс. Иди в Германия........ако си ценен кадър.... :wink:
Мислиш, че не знае колко ценен кадър ли е?

Как да отиде, като не му стиска?

п.п. И какво да работи в Германия?
Колко спореше за това как клемите Ваго за нищо не стават и как спайките са връхта на сладоледа!
Ам ... нали кат отиде в германията и вземе да ръси по същия начин акъл ..... :sad:
Leon - специалист
toolegittoquit написа:
gogo7777 написа:
Ами сега имаш възможност да се реализираш наравно с Ханс.
Не може ли да си живеем тук и Ханс от Еуропа да ни лази в краката? Така по ми харесва. :partyman:
Работата ... наистина е ... много сериозна!!!

п.п. Сигурно ще поискаш Грета сФирки да ти прави!

Народа го еказал:

- Гладна кокошка ... просо сънува!

(Ама ... има да сънува!)

:)
gogo7777 - майстор
Спайките са друга бира в домашната гимнастика :wink: По обектите в Европа няма кво да умува....има си техници, чертежи и т.н. :)
Leon - специалист
gogo7777 написа:
... :wink: По обектите в Европа няма кво да умува....има си техници, чертежи и т.н. :)
Мислиш ли, че няма кво да умува?

п.п. Те на него ще му кажат ... на бакалавъра!

• 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 107

Тема "Ако не беше истина щеше да е смешно...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: