Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
lz1wvm - специалист
Един младеж не знаел как да си поиска,и потърсил съвет от приятеля си.Приятеля го посъветвал да си каже директно,те сегашните не искат много звезди.
Така и направил.Отишъл при една красива девойка и попитал-да знаеш някой да дава,я ти я някой друга. :partyman:
sstefanov - майстор
lz1wvm написа:
... някой друга...
Да не е бил от малцинствата?
Andri01 - майстор
Христос върви по водата и последователите Му след него. Само Св. Петър се препъва и джапа във водата:
- О,Учителю,защо не мога и аз като тебе да вървя сух по водата?
- Петре,мамка му,кьорав ли си,не виждаш ли камъните,бе!?
Andri01 - майстор
Каква е разликата между сливата и п..тката?
Сливата е женски полов орган,а п..тката е вид мъжки характер!
Валериус - специалист
Тинейджърка отива при баба си на село. Навън вече мръкнало и бабата взела да се приготвя да ляга, а девойката да излиза да купонясва. По едно време момичето запитало баба си:
- Бабо, тук вечер къде ходите? - а бабата мислейки си за физиологичните нужди, които по принцип ги правят във външната тоалетна, се огледала и посочила стара поочукана поцинкована кофа намираща се в ъгъла на коридора:
- Ей тука баби!
Chefo77 - майстор
От ФБ:

Един паднал от некъде си, изпотрошил се целия в болницата в гипс. Дошел брат му на свиждане.
- Шо стана бе, бачьо, шо се случи ?
- Докторо рече, че имам строшени ребра, сътресение на мозако, изкълчено рамо, фрактура на таза и фрактура на реброто.
Брат му го погледал, погледал и учудено му рекъл:
- Я тава не мога да го запомна, че кажа на майка че си умрел.
chapara - майстор
Върви си Принца из гората, пуска по някоя стрела ей така, за кеф, по едно време стига до някакво езерце. Абее чисто блато. В блатото - жаба. И жабата изведнъж проговорила с човешки глас:
- О, Принце, аз съм омагьосана! Целуни ме и ще се превърна в красива принцеса!
Позамислил се принца, поогледал се – няма никой. К'во пък толкова? Целунал жабето. И жабето БАМ, се превърнало в красива принцеса! Естествено голичка, щото откъде 42 номер рокля в блатото?
Грабнал я Принца, че а отпред, а отзад, ха на Ге, ха на дудук, в общи линии, свършил работата по царски. Седнал да си почине, в това време принцесата се посъвзела и започнала да мрънколясва:
- Ама как така, що веднага секс? Не, че се оплаквам, ама сватбата?
На Принца чак му изпаднала пурата от устата! Скочил нашия:
- К'ва сватба ма?!?
И като й изчаткал един наопаки, принцесата паднала и ... се превърнала обратно в жаба! Погледал принца, почесал се и я прибрал в джоба си:
- Еййй, баси удобното нещу!!! :-D
nikolovvd - майстор
Трудно е да си мъж. Много вече се отказаха.
Chefo77 - майстор
На шофьорски курс показват на блондинка знак А21 (възможна е поява на домашни животни) и я питат :
- Какво е това?
- Амиии... крава.
- Как крава, ма!
- О, много се извинявам - бик, бик !

=================

- На каква програма да си пусна пералнята?
- Какво пише на тениската?
- Iron Maiden!
tarlyo - специалист
Решили двама негри да се преселят да живеят в БГ със семействата си. Разбрали се да се срещнат двамата след година, за да се докажат кой повече се е интегрирал в българското общество.
След година се срещат на уговореното място да разберат кой е по-"българин". Единият почва да разказва:
– Дъщерята ходи на курсове по народни танци, сина стана луд фен на Уевски, денонощно е с синьо шалче на врата, аз днес закусих една гореща шкембе чорба с много чесън и лют пипер, щото още съм махмурлия от снощните ракии, дет ги пихме под асмата с комшията. Жената не дойде, щот вари лютеница и после ще прави компоти. Кажи ти как си!
Другият само го погледнал презрително и изръмжал:
– Д'ееба майка ти, мангал мръсен, изчезвай от тука!

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: