Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
sinfon - специалист
Chefo77 написа:
Най-малко защото Пецата подозрително прилича на нашия форумен герой. :wink:
Сигурно е така. Има малки проблеми в тезата ти. Нито съм 110, нито съм 80кг. И имам дори велосипед, на който съм му взел здравето от каране. Но карай, ти много повече от мен ги разбираш. По-вероятно е обаче ти да си тоя с шкембето.
Дали нямаш ти прилика с тоя по-долу?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hsqXqKOd33g[/youtube]
zz_stefanov - майстор
sinfon написа:
zz_stefanov написа:
...но ще се подиграва с малкото дето сме публикували за себе си.
Ако аз исках да се подигравам с някого, нямаше да се огранича до публикуваните по-горе картинки.
Chefo77 написа:
...за разлика от теб, мен ме познават достатъчно и са ми повярвали достатъчно хора.
Може да те познават, но не те четат тук. Иначе никой нямаше да дойде да говори с теб да те наеме на работа, ако беше прочел нещо написано от теб тук. Щом пред непознати говориш така, какво ли си говориш зад гърба на клиентите? Очевидно моето мнение не се харесва на много закостенели, назадничави хора, които са като коне с капаци. Мислиш ли, че съм толкова тъп да дам допълнителен повод и информация за злите езици?
Ще ме караш да почна да пускам любими мои цитати на теб във фейсбук страницата ти. Да видим дали няма да ти падне оборота.
Можеш, но що не си дадеш твоя фейс, да ти видим оборота. Пък ставаш все по жалък, но и не го усещаш.
То да не е да си направиш сам газовата и с това да отстояваш, че си майстор газаджия с коефициент на интелигентност над газаджиите. Между другото, голяма част от тях са инженери и въобще не си им на нивото. :)
Ще ми обясниш ли твоята антитеза, навярно се смяташ за напредничав с разсъжденията ти в главата от 60'те на миналия век :)
и с андрешковския ти манталитет.
Последна промяна от zz_stefanov на пон яну 30, 2017 7:42 pm, променено общо 1 път.
Chefo77 - майстор
Тинки, не бъди толкова сигурен, че нямам клиенти, които четат форума. Това, че ти нямаш не означава, че никой няма. И още нещо, в което бъркаш - аз говоря пред клиентите си това, което и зад тях. Не съм шушумигата, който те гледа в огледалото. И то не защото светът е малък и не знаеш кой кого познава. :wink:
Можеш да постваш каквото искаш, стига да е коректно предадено.
sinfon - специалист
zz_stefanov написа:
То да не е да си направиш сам газовата и с това да отстояваш, че си майстор газаджия с коефициент на интелигентност над газаджиите. Между другото, голяма част от тях са инженери и въобще не си им на нивото.
Не аз правя неща като да свържа управление на газови клапани на клема 15(контактен ключ), което може да доведе дори до взрив, ако забравиш колата на контакт. Например за да мога да прочета грешките на бензиновия ми компютър с мигалка, трябва да свържа светодиод на диагностичния конектор и да дам колата на контакт. Дали за времето на прочитане на грешките, оставена колата на контакт не може да доведе до изтичане на толкова газ от газовите клапани, че да последва взрив при случайна искра? Делкото не е непроницаемо, а капакът на колата създава един относително затворен обем, който пречи на газта да се разсейва.
Не знам за теб, аз много бързо се уча.
zz_stefanov - майстор
sinfon написа:
zz_stefanov написа:
То да не е да си направиш сам газовата и с това да отстояваш, че си майстор газаджия с коефициент на интелигентност над газаджиите. Между другото, голяма част от тях са инженери и въобще не си им на нивото.
Не аз правя неща като да свържа управление на газови клапани на клема 15(контактен ключ), което може да доведе дори до взрив, ако забравиш колата на контакт. Например за да мога да прочета грешките на бензиновия ми компютър с мигалка, трябва да свържа светодиод на диагностичния конектор и да дам колата на контакт. Дали за времето на прочитане на грешките, оставена колата на контакт не може да доведе до изтичане на толкова газ от газовите клапани, че да последва взрив при случайна искра? Делкото не е непроницаемо, а капакът на колата създава един относително затворен обем, който пречи на газта да се разсейва.
Не знам за теб, аз много бързо се уча.

Закрепи две жици, прочете две грешки и стана газаджия, нетърпящ възражения, че и съвети им даваш отвисоко :)
amesa - специалист
Ехо, темата беше "Вицове"...
Chefo77 - майстор
amesa написа:
Ехо, темата беше "Вицове"...
Че той братовчеда на Пецата си е виц отвсякъде ...
sinfon - специалист
zz_stefanov написа:
че и съвети им даваш отвисоко :)
Отвисоко никога не говоря. Освен ако знам, че съм прав, но отсрещната страна отказва да признае грешката си.
Мисля, че трябва да признаеш правотата на написаното по-горе от мен, вместо да ме репликираш.
ESPACE - майстор
Понякога ми става жал за теб СиНфония, като виждам колко време губиш из тези форуми. Млад си, кога гаджета ще забиваш, кога ще поживееш? Преди звучеше като свестен младеж, сега нещо започваш да не ми харесваш, променяш се и то не към добро!
Avas_co - майстор
Син там какво беше, тук всички явно са на мнение, че ти си някое от превъплащенията на тинки(жеката), пък ти гледам не отричаш, та Жека, ти ли си бре човек ?

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: