• 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 401
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Justy - майстор
Напоследък тоалетната хартия - трипластова - третият екземпляр - за ДАНС ли е :?
solo5 - майстор
Двама старци си седят и си пият.
Над тях прелита баба Яга и единият казва на другия:
- Ееехххх наборе, каквато ни държава такъв ни и Батмана.

:lol:
silllveto - Майсторица
Какво ще направиш, ако видиш малко зелено човече?
- Ще пресека улицата.
Justy - майстор
Учител задава следната задача на учениците си:
- Две групи работници слагат плочки на тротоар, дълъг триста метра. Групите са една срещу друга. Първата група напредва за час с три метра, а втората с пет. Кога ще се срещнат двете групи?
- След половин час в най-близката кръчма - отговаря Иванчо.
silllveto - Майсторица
Манго претърпял злопулука и се наложило да му ампутират двата крака. Дошла Айшето в болницата, надигнала чаршафа и казала:
- Леле Манго, за малко да те осакатят.
mim - специалист
Веднаж у темната Индиа в ено село дошел един омраз и казал на селяньете, че ша купува маймуне по десет долара парчето.
Селяньете куто виделе, че има бая маймуне у жунглъта, отишле а ги ловат. Омразът купил неколко иляди за по десет долара. Маймунете, каде рипале по дръвеата, останале малко и ората спреле да си дават зор а ги ловат. Тогива тоа им рекъл, че ша копува по дваесе долара бройката.
Ониа като чуле, па отишле да ловат маймуне, кой на трици, кой на друга стръв. Обаче маймунете намалели още. Офертата била вече на дваесе и пет долара, а у гората немало вече ни маймуна, ни уй.

Тогива омразът им рекъл, че ша копува по пейсе долара парчето! Обаче имАл бил работа у големиа град, и неговиа менажер щел да копува наместо ньега.
Менажера им казал: "А глейте оня пустиняк що маймуне е насъбрал, да му го тура! Язе ша цензура да ви ги продам по триесе и пет долара, а оня куту си доде, виа ша му ги дадете по пейсе долара!"

Селяньете си извадиле сичката парасъ и купиле сичкото маймуне...
Повече не виделе ни менажера, ни омраза, ка са обърнаале - маймуне отсекъде!

Сега имате по-добра престава ка работи Уол Стрийт...
silllveto - Майсторица
В училище децата се подигравали на малкия Милен Велчев, защото, всеки път когато му давали да избере дали да вземе 5ст или 10ст и той взимал петте. Един го попитал що не взима десетте, а той казал:
- Ако почна да взимам десетте, ще спрат да ми дават.
Justy - майстор
Чапаев изкарал нощта с Нюра - адютантката. На сутринта станал, изкъпал се, сложил хавлия и тюрбан и излязъл пред палатката. Минава Петка и вика:
- Василий Иванич, вы Джавахарлал Неру?
- Во первых - не Неру, а Нюра. А, во вторых - не твое дело - кого я джавахарлал!
speeDJ - помощник
кое било най-гадното, когато вземеш пари на заем?

- взимаш чужди пари, а връщаш свои :-)))
Justy - майстор
Петка се жали на Чапаев:
- Не ме приеха в университета, Василий Иванич. Скъсаха ме на историята. Попитаха ме кой е Цезар, а аз им казах, че е жребец от пети ескадрон.
- Моя е вината, Петка. Докато те нямаше, аз го преместих в седми ескадрон.
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 401

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: