Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Теди - специалист
То за това в града ни не се живее като почне всеки да се прави на трамвай и по отракан от другите :|
emil_v r - майстор
Мани тия сифийски работи вие за никъде не бързате
ии търтите до 7,30сутрин , след което внезапно и дружно -
юруш на маслините!
Ако станеш маалко по- рано улиците са праздни :evil:
Аа вечер ние имаме още 1.5 часа път до село + ме чака човек на легло :evil: ти за къде бързаш ? :evil:

Както и да е ...
Тииия Манчета , когато са праздни са страхотно спортни ...
Правиш ли някакви трикове с него ?
Скокчета , и въртене на дзадницата ?? :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Остави столицата, голямата. Аз успявам да се забавлявам в Русе! Е оня ден се наложи да мина няколко пъти в пиков час през центъра... добих впечатлението, че само аз и един бетоновоз сме шофьори. Как може на 3 ленти, двете замряли през 2 светофара е дясната празна?? Как може през сакралното кръгово да се движат само в средната лента?? Хааа!!!
Чаро - Акълия
Е той е хенгер, няма как. Иначе актроса (влекач) прави слънца.... трябва навигатор да държи копчето на ASR-a .... става като по филмите.
Теди, такива като мене питаш ли ги? Как, аджеба се кара по София 15 метров камион. При всичките "кисели гъзари" и тъпи п...., тръгни-спри, тръгни-спри и трябва да си някъде в 5 часа, щото склада затваря...
:? И ще те стоварят.... А камиона утре пътува за Каспичан...
П.П добре, че поне слязох от камионите. Да му мислят шифьорите.
Емка, нищо лично... :partyman:
emil_v r - майстор
Нищо лично - естествено нем. пробл. :wink:
Как се кара 15м камион...?

- Гледам как карат реис 94 , от студентски кънм центъра !
Бааси шофиорите , м/у гара Пионер - до семинарията реиса изяжда почти всички коли , цепи в дясната лента , миг преди светофара бега в лявата .
Прави го с такава скорост и финессс , че не засича никои , все едно че е духхх.

Също има едни цистерни на Холсим (белоизворски цемент )
Тия когато са праздни ги ползвам като ледоразбивачи ,
Прецизни са до см. и също минават през задръстванията като духове...
Има и други клиенти да се зацепат зад тях , ноо ако забележа такъв превантивно го избутвам улеву или у десно - зависи откъде атакува :-D
Нали и цистерната и аз сме врачани , начи съм с предимство :evil: :-D
Чаро - Акълия
М, че те холсимките( и други) махат ограничителите, и празни перат с 120.... Как се отчитат после!?
Иначе над 15м камион се кара... :?.... бързо. Иначе се точи много време по светофарите. Няма как.
:wink:
housedoktor - майстор
Личният ми рекорд е 20 км за близо 8 часа на М11 на път за Лондон .Оттогава като чуя за тряфик ми става едно веселоооо :x
emil_v r - майстор
cacho написа:
. :?.... бързо. Иначе се точи много време по светофарите. Няма как.
:wink:

Haa , ha :-D
опаляя , кирилица ! Бее добри сте мн. естествено повечето проф. шофьори , изминатите км. си казват думата !

Да ти кажа вътрешна информация Качо , ние селяните най се кефим като видим некой софиянец да направи кофти маневра ,
или малко се замота -
да се покажем ,и
да му викаме
-- Ееей селянин ! Глей къде кааараааш бе !
Това ми оправя настроението за цел ден :-D , тъпо е но е така.
Теди - специалист
Моя рекорд е от Стрелбище до ст. Академик 1.5ч. за концерта на Снейк и Лепард. Ако бяхме тръгнали пеш за по малко щяхме да сме там.
emil_v r - майстор
Тва е щото карате смотано . :evil:
Трябва повече агресия , и всяка кола която си преварил и всеки метър имат значение.

Тема "Как се ходи с кола на работа в Софията" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: