Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
BAlexandrov - специалист
Този филм на HBO за бл.20 гледахте ли...

http://vbox7.com/play:84f58f8d

http://vbox7.com/play:0f0b9f1a
Frysco - специалист
Да, ама хайде да не обсъждаме историята... във всички форуми се обсъжда...
Dare_Devil
@Frysco: Няма вариант да не може да се взриви - нали знаеш, че това, което не може да се направи с експлозиви, може да се направи с повече експлозиви ;)
sasooooooooo - "специалист"
Оле-мале това филмче.... Доста смесени чувства :? да се смееш ли, да ги съжаляваш ли , да им съчустваш ли..незнам. Сугурно обаче, че сега в колиби до блока не им е по-добре.
filmatoplo - майстор
Тоя блок още 50 години щеше да издържи.Тука има политическа тактика -отдавна се ръбат с блок 20 в Ямбол.Има и друго -това е показна акция срещу мангалите -един вид държавата е силна ще ви смачка.Иде зима и кмета си вкарва автогол -тия хора дори цигани -трябва някъде да живеят.
jekasus - майстор
filmatoplo написа:
тия хора дори цигани -трябва някъде да живеят.
Да ги пратят при Саркози на почивка.
Всъщност брат-мангали собственици в блока или самонастанени?
torbalan - Дървен философ
настанила ги е общината...
някога...

има едни истории... то не само в ямбол...

но по татово време имаше идея да се интегрират циганите с българите...

и се правеха такива квартали, където имаше смесени блокове...

резултата навсякаде е един и същ - българите са се изнесли, а циганите са унищожили всичко...
не съм расист, ама мразя тези, дето разчитат само на помощи и квото краднат...
ArturDent - Почти Безобиден
torbalan написа:
резултата навсякаде е един и същ - българите са се изнесли, а циганите са унищожили всичко...
Аз пък съм виждал положителен пример. Блок с 5 входа само цигани. Когато мина покрай него винаги се учудвам, че е добре поддържан. Не знам навремето като са ги настанявали дали не са ги избирали по някакъв начин. Има си пейчици и дръвчета пред всеки вход, по-чист е от повечето "български" блокове.
А за сметка на този има няколко блока които са в окаяно състояние.

А държавата не показва мускули, просто трябва да се действа по закон. Общината им е дала жилища - те са ги разрушили - на съд за хулиганство, за унищожаване на чужда собственост и т.н. Като ще сме равни пред закона нека да сме равни. Нека да е само глоба и сумата за повредите. Утре манго като отиде да си получи помощите, първо да му се удържат тези суми и тогава да взема пари от моите данъци!

Ако аз утре отида и отмъкна дограмата на общината, какво ще ми се случи ?
torbalan - Дървен философ
манго е електорат, за това з него ще се грижат винаги....

артъре, ние с теб сме малцинство... на никой не му пука за нас :)
filmatoplo - майстор
Аз тяхна страна не взимам , даже и тука само ядове ми създават -ако трябва да изразя какво мисля ще е по адрес на майка им.

Тема "Събаряне на панелен блок?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: