• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 107
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
profesionalist_wood - майстор
Изкопах го от нета, смях се доста дълго хахахаха! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Кратък обзор под надслов: "Лайната - нрави и обичаи, видове и подвидове"

Лайна тип “мозъчен кръвоизлив”:
Този вид уби Елвис. Появяват се когато от силното напъване си сменяш боята от червено до зелено-синьо.

Бирени лайна:
Едни от най-лошите, но също и най-често срещани видове. Серат се предимно сутрин. Принципно не миришат толкова лошо, но това е подвеждащо. Напръскваш супника от горе до долу, докато започне да прилича на обстрелван склад за оръжие в Багдад и се чудиш как твоята девствена дупка може едновременно да сочи в толкова много посоки. Тогава установяваш, че тоалетната хартия - колкото и широка и дълга да е - пак не е достатъчна. Лошото е, ако се случи в чужди кенефи.
Забележка: Лайната "зелен чай" са точно като Бирените лайна

Лайна - духове:
Знаеш, че си се изсрал. Има лайна по тоалетната хартия, но няма в супника! Възможно е да е от подвида “Лайна-торпедо”, ако се е чуло цопване.

Лайна - тефлон:
Излизат толкова нежно и меко навън, че почти не могат да се усетят. Не оставят следи върху тоалетната хартия. Трябва да погледнеш в супника, за да си сигурен, че си срал.

Гумени лайна:
Консистенцията им е като на топла смола и оставят упорити следи по супника. Миеш си гъза за осемнайсти път и още не го усещаш чист. Решаваш проблема като нагъваш малко тоалетна хартия и я слагаш в гащите, за да останат поне те чисти.

Бавно развиващи се лайна:
Току що си си избърсал задника и... показало се е още... Май следващия изстрел идва, а?

Лайна - змии:
Те са хлъзгави, имат дебелина на палец и са дълги минимум 50 см. Имат потенциала на “Лайно-торпедо”.

Лайна - коркови тапи:
Познати още като "плувци". Дори след третото пускане на водата – те са още там. О, Боже! Как да ги разкарам? Лайненцата просто не потъват! Може да ти се случи навсякъде, но по-рядко в собствения ти кенеф.

Желаните лайна:
Седиш на супника, усещаш мравките в червата си. Потиш се, пускаш няколко пръдни, на практика правиш всичко... освен да сереш.

Влажни лайна:
Този вид се появяват с висока скорост, цопват във водата, от което гъзът ти се мокри.

Циментов блок или "О, Боже!" лайна:
Веднага след началото на срането си пожелаваш местна упойка.

Тип “Кинг Конг” или пълна кошница с лайна:
Масата им е толкова голяма, че отказва да изчезне в канализацията, преди да я раздробиш на парчета (ютия би свършила добра работа).

Има oще допълнение към темата и едва ли ще се изчерпи скоро. Докато има хора да серат, ще има и нови видове лайна.

Един от тях е вида "Архиолог": Този тип лайна са най-старите, защото се генерират и адаптират според това в какво време живеем и какъв модел тоалетни ползваме. Те са в основата на всички други, познати ни досега.

Пример: Ако се ползва тоалетна тип "Патешко ходене", то генерираните от нас лайна ще са само от вида "Агент 007", защото няма как да си видим творението :<

Вида "Fashion" или на български, лайно мечта: Този вид лайна са най-милите творения който правим. Мечната на всеки уважаващ себе си дрисльо е когато ходи да се осоводи от 1 от многото си мъките в живота, се моли за този вид. Изледването показва, че едва 1% от Българите имат честа да серат 3 пъти седмично от тях. Тендецията в по-развитите страни е малко над 20%+. Соломон Паси е изявил желание, да направи кфорум със 7-те най-добре изсиращите си нации, и страната ни да кандидатства за отпускането на заем по програмата "ФАР", за развитие потенциала на Българското лайно. Друга тревожна статистика е, че ромите генерират лайна само от тип "природа", и това ни нарежда на едно от последните места в Европа и света. ЕС са казали, че няма да ни приемат, докато не затворим глава "Оакване". Бе направо са ни отрязали, като са казали следната реплика: "Докато не се научите да серете, няма ни цапате тоалетните със срамните си лайна"

От тези думи лайното ми се върна незнам до каде, незнам вие как го приемате, но аз ще запаля свещитка в църквата!

Интересен вид са и лайната "затворници": Те се надблюдават много рядко в ежедневието ни. Често се срещат обаче при хората лишени от свобода, войници, нечистоплътни и др. Срането им е истинско изкуство, те се прокрадвад през сплетените и замазани косми, които са обгърнали ануса ти. Ако напънеш повече от колкото трябва, и не си прецинил примерната дължина на лайното си, то рискуваш да направиш най-бързата епилация на аналното си отверствие, непозната до сега дори и на геьовете.

Та както сме подхванали темата, ще ида да хапна и после докато сера, може се сетя за още някой вид и да драсна!!!

Серете смело, има всякакъв вид хартия за вашия гъз, ето и модните тенденции: http://community.webshots.com/photo/783 ... 7386kRpSIw

Обръщение към всични който приемат срането като изкуство, а не само като такова: Тези видове хартия се ползват само за "Fashion" лайната.

Ако незнаете как да ползвате тоалетната хартия, моля образовайте се, с текста който съм написал по-долу:

Инструкция, по екплоатация на тоалетната хартия:

Предназначение, условия за експлоатация и технически
характеристики
на Тоалетна хартия арт.No 11315509 (по-долу наричано
за краткост
Изделие).
Предназначение: изделието служи за почистване на
остатъците от
процеса на отделяне на фекалии. Използува се от
външната страна на задното
отверстие, принадлежащите му участъци от кожа и
локално концентрираното
там покритие от косми (по-долу наричано за краткост
Място на
използуване).

Начин на използуване:

1. Необходимо е старателно да се запознаете с
настоящата инструкция.
Инструкцията трябва да бъде закрепена с винт М6 на
добре осветено и
леснодостъпно място в зоната на пряка видимост на
ползувателя
(ползувателите).

2. Руло от Изделието да се разположи на нивото на
гърдите в
хоризонтално положение.

3. Извършете акта на отделяне на фекалии.

4. Убедете се в успешното завършване на акта и в
отсъствието на
признаци за неговото продължаване (тази точка е
важна
за икономията и
рационалното използуване на изделието).

5. Хванете края на Изделието и с постъпателно
движение
на дясната
ръка нагоре и надясно приблизително под ъгъл 60
градуса спрямо линията на
хоризонта дръпнете Изделието отмотавайки от рулото
300
мм (за удобство
на потребителя всеки 100 мм са маркирани с
перфорация).

6. С разнопосочно движение на двете ръцете в
хоризонтална плоскост
скъсайте лента от Изделието. Същата манипулация може
да се извърши с
помощта на остър режещ предмет (кухненски нож,
ножица,
сатър или други).
При това обаче трябва да се съблюдават мерките за
безопастност.
Забележка: препоръчва се скъсването да се извърши по
перфорацията с цел да се
избегне нарушаването на повърхностния слой на
влакнистата структура на
Изделието.

7. Вземете откъснатата част от Изделието и я сгънете
във вид на
хармоника (акордеон). Това се постига като скъсания
участък от Изделието
последователно се сгъва по перфорациите, докато се
получи ново изделие,
наричано по-долу за краткост Изделие N2 (виж рис.1)

8. Поставете Изделие N2 в ръката, която Ви е
по-удобна.

9. Приложете така полученото в предишните точки
Изделие N2 към
Мястото на използуване (виж горе), притиснете плътно
с
ръка и извършете
въртеливо движение в междухълмието.

10. Придвижете така използувано Изделие N2 в
зрителното Ви поле (в
условията на добро осветление) и внимателно
разгледайте намиращата се
там смазка за наличие на яйца на глисти или кръв. В
случай, че намерите
такива незабавно се обадете на съответното
медицинско
учреждение по
местожителство. В противен случай повторете точки от
5
до 9 четири - пет
пъти.

11. С чиста суха ръка проверете качеството на
почистване
(междухълмието трябва да е сухо на пипане, външната
страна на задното отверстие да
е меко на допир и добре изтрито и вълнистото
покритие
да е пухкаво и
лесно за сресване). В случай на признаци на
некачествено почистване
(специфична субстанция под ноктите или остра миризма
при обонятелен контрол)
да се извършат манипулациите по точки от 5 до 9 още
няколко пъти.

Мерки за безопастност:

1. Да не се пуши в близост до Изделието.

2. Да не се оставя използуваното Изделие в близост
до
места за
отдих, култура и хранене.

3. Да се пази от деца. Тоалетната хартия не е
играчка,
а средство за
хигиена.

4. Не се препоръчва многократното използуване на
Изделието.
Както в повечето земни градове, София, България си има система за обществен транспорт. Тя включва автобуси, трамваи, тролеи (електрически автобуси) и метро. Тази транспортна система е заразена от под-човешки индиВиди, чиято единствена цел е да направят пътуването Ви колкото се може по-неудобно и да Ви изкопчат колкото се може повече пари, предлагайки уникалните си услуги. Терминът използван за тези малкоразвити многоклетъчни организми е "Контрольори".

Подробности на системата за таксуване:
Същността на системата за таксуване в Българи се основава на "билети" - малки парченца хартия, които се предполага да Ви осигурят легитимен достъп до обществения транспорт. Билета обикновенно струва 0.40 лева, което се равнява на 20 US цент-а или четвърт бира, за да сме по-универсални. ДейстВително Софиийски Градски Транспорт е изобретил много други форми на "билети", вариращи в цена, форма, предназначение и понякога вкус, което демонстрира техните подривни надежди да спечелят повече пари от обърканите пътници.

Както и да е, когато приближите автобус, за да се возите легално и за да не бъдете атакувани от банда кръвожадни "контрольори", Вие трябва:
1. Да се качите в транспортното средство.
2. Да извършите сложна маневра за да заемете поне едно свободно място, преди някоя бабичка да го напраВи
3. Да извадите билет от джоба си, или в краен случай да помолите шофьора да Ви продаде. Имайте предВид, че билета закупен от Водача имат специален печат, който може да причини обществено неуважение и дори да се опита да унижи купувача.
4. Поставете билета в перфоратора - устройство, използващо примитивна public-key encryption система, което продупчва дупки в билета във псевдо-случайна комбинация. Комбинацията е еднаква за всяко превозно средство, но се различава в останалите. Също така се сменя всеки ден за всяко превозно средство.
5. Наслажавайте се на пътуването.

Психологията на един "контрольор"
Българските "контрольор"-и имат доста малко умствен багаж, съответстващ на етапа им на еволюция (някаде между хлебарката и Едамското сирене). Поведенческия модел на "контрольор"-ите е доста просташки. Контрольорите са дневни организми, това означава че ловуват главно през деня, тъй като през нощта Българския Обществен Транспорт се превръща в джунгла, пълна с организми на различни нива на разВитие и конкуренцията става непреодолима за обикновенния контрольор. През деня контольрите се качват в случайно превозно средство и атакуват пътниците, молейки ги за пари и правейки пътуването им ужасно, отвъд прилагането на психологическа атака. Единствения начин да се отървете от контрольор е да си платите или да покажете праВилно продупчен билет. Оказва се че билетите имат силно влияние върху контрольорите, което учените приписват на медните нишки преплетени в билетите, използвани за потвърждение. Освен това контрольорите могат да дешифрират и проверяват public-key encryption данни, продупчени на билетите, за части от секундата, така че не можете да използвате един билет в различни превозни средства. В яда си, че е пропуснал поредната си жертва, контрольора ще се опита да демнстрита яраостта си като откъсва полоВината Ви билет в сатаничен ритуал. Ако контрольора не намери жертВи, незащитени от билети или пари той слиза на следващата спиркаи моментално се насочва към слеващото обществено превозно средство което мерне, за да търси плячка.

В случай че не можете да платите или да принесете в жертва полоВината си билет, контрольорите стават страшно агресивни. Ще заплаши да Ви атакува директно, но няма да го напраВи, защото повечето хора в обществените превозни средства мразят контрольорите и ги събират с цел производството на сапун. На следващата спирка контрольора ще Ви накара да слезете за да може да Ви атакува на място, където има по-малко интелигентни същества, които да Ви помогнат. Накрая, ще Ви напише акт, равняващ се на астрономическа сума, просто ей така - контрольора не получава никакВи пари за написаните актове.

Как да се спасим от контрольори:
Както и сами можете да заключите, контрольорите са доста тъпи и лесно можете да ги объркате до такава степен, че примитивната им нервна система да спре да функционира за кратко време и да Ви оставят намира.

Няколко начина да объркате контрольор:
- Говорете чужди езици - ЛингВистичните способности на контрольорите стигат до там, че да могат да произнесат фразата: "Tickets, please" и само това. - Игнорирайте контрольора - Преструвайте се на мъртъв, сляп, безчувствен - не реагирайте по никакъв начин на дейстВията на контрольора.
- Избягайте от контрольора - Ако превозното средство е претъпкано ще имате шанса да слезете на следващата спирка, преди контрольора да стигне до вас - просто трябва да го забележите на време
- Движете се на групи - Контрольорите избягват групи от 7-8 и повече хора, изглеждащи в добро здраве.

Заключение:
Както сами Виждате, контрольорите са незадоволени многоклетъчни организми обитаващи българската система за обществен транспорт. И в общи линии е лесно да се отървете от тях.
Избрани моменти от работното време на customer supporta на М-Тел

На кинескопа на телефона ми се вее едно писмо сякаш вятъра го духа.
Искам да си изкарам на екрана аналния (аналоговия) часовник
Защо тъй моя телефон ми взима пари?
Не мога да го вкарам.

Не може ли вие да ми го вкарате?
Ще ми кажете ли пунк кода?
От Самсунг на Алкател може ли да се хвърлят картинки.
Телефона го вкарах на английски.
Телефона на областния център да ми кажете (SMS).
Диспечерката дигна.
Може ли да ми викнете такси?
Обаждах се на тон-оператор.
Картата говори английски.
Искам да изтегля гласовата поща.
Мога ли да записвам жени?
Аз таковата се обадих на 1111 и вашата колежка ми говори на английски.
Искам да си махна секретарката.
Желая да ми бъде елиминирана гласовата поща.
Мога ли да хвърлям стрелички? (има впредвид CLIP)
Искам да заредя картата с Мтел.
Не мога да си наредя импулсите в картата.
Госпожо, държа го, вече два часа го стискам и не мога да го вкарам.
Искам да си setup-вам inbox-а, за да ползвам текстови съобщения, иска ми някакъв SMS център.
Искам някакъв код за крайни съобщения.
Пак съм аз, същия слушател, забравих да ви кажа, че имам 20ст. Искам да чукна на едни хора но не мога.
Бихте ли ми казали картата на тоя телефон, че жена ми го подари, замина за Гърция, а аз загубих номера.
Някой да ви е казал, че ви обичам
С какво мога да ви помогна? - Само да даваш мойто номер.
За какво имам толкова труден обхват?
Обаждам се да спра един абонат на един номер.
Аз пак съм с Nokia 6210 - пак не ми става.
Аз съм момчето с SMS-а.
Купил съм си карта за първоначално избиране.
Госпожо, моля Ви, кажете на приятеля ми коя дата сме днес, че аз пет пъти му казах, а сме в гората и той не вярва.
Искам да съобщя музикално съобщение на един приятел.
Тази вечер за пръв път си бъркам в менюто и не знам какво да ви кажа. Коя Motorola, господине? - Ами по-симпатичната.
Vox кокали
Имам камбанка на дисплея - поличка с краче.
Телефон с такса имате ли?
Да ми помогнете с 20лв., че утре ще ни спират тока.
Искаме да научим колко котура имаме? /колко пари/.
Ръчках в телефона и загубих обхвата.
Извинете, че ви прекъснахме музикалните моменти.
Знаете ли кой е бутона fдиез¦? - Ама моля ви се, аз съм учил в музикално училище.
А вида съм го оставил на електропоща.
Тука съблюдавам, че срока на годност на мойта карта е.....
За лого колко ме опъват?
Можете ли да ме свържете със Семейство и Приятели?
Обажда се ваучер ¦........
Искам да ми гътнете гласовата поща.
Искам да ме освободите от касовата поща.
Искам да видя сметката на мъжа си.
Абонат съм на Глонул и искам да мина към мтел на валчери....Номерът ми е 98хххххх и искам да си го запазя.
Господине, нищо не разбирам. Тука на екранчето ми пише на някакъв език, дето не мога да го чета, а Вие ми говорите на български.
Излезе ми картинката, извинявам се, иконката за свързване с кола.
Аз много добре си ги пиша, ама буквичките бързат. (T9)
Аз си го изпращам на български, а братовчед ми го получава на португалски!
На екрана ми излезе нещо и не ще де са махне - един четириъгълник и вътре има триъгълник с две черти, дет- са събират по средата. - Прилича ли Ви на писмо? - Баш шъ-й писмо, ша знаиш!
Какъв телефон имате? - Халкател.
Счупен ми е прозореца на Nokia-тa.
Tука един приятел се опитва да ми го вкара от 2 часа и неможе.(ваучера)
Искам да ми направите семейство и прияатели.
Имам проблем с пакета.
Удрям този номер и ми излиза някаква жена.(1113 оператор)
Тука една ми казва да изчакам.Да я чакам ли?
След като го вкарам,трябва ли да го натисна някъде да ми излезе?
Много го протрих,какво да правя?
Откачих си пощата,защото излизаше когато си иска.
Казаха ми да си направя настройки за съобщения,за събития които са се случили!(BG News)
Искам да си махна от камбанката чертъта.-Какъв ви е апарата?Моторола(не знае какав модел). -Добре,малка или голяма е тази Моторола?-Абе малко е голяма!
Как мога да се включа на свободен наем?(на карта с абонамент)
Защо катo ме търсят съм недостъпна?
На какъв език ви е менюто?-На американски!
Защо като изпращам съобщение на английски, ми се връща на немски?-А вие английски разбирате ли?-Не. А немски?-Не.
Можете ли да ми махнете ушната поща?
Искам да ми махнете гласовата уредба.
Какво значи като ми се появи една стрелка вляво, сочещанадясно?
Ало що ми бега тока?-Как така ви бега тока? Еми като излезна навън и ми бега тока!
Защо съм към Прима,а на телефона ми пише Мтел? Да не е развален нещо?
Ало, тука излиза една жена и ми взима пари от ваучъра.
Как да мушна ваучъра?
Кое е по-добре да избера; 24 часа или 1ден?
Въведох 5-цифрен код за защита на телефона, но не го помня. Какво да правя? - Ще ви се наложи да отидете в сервиз. Дали да не взема отново да се напия, може и да си спомня какво съм въвеждал!!!
Аз от тая фирма Прима хич не съм доволна. Така ако продължава, ще мина към Мобилтел!
Какъв модел Ви е Моторолата, разбрах, че е с капаче? - Ми fкостенурка¦ и викат!
. - ми тоз тилифон ми е отскоро и на дисплейъра пише на чужд език...
Кучето ми захапа телефона, може ли да му е станало нещо?
Ами ако си сваля батерията ще прекъсне ли разговора?
Тука пиши мобилен телефон GSM ама съкратено. ( M-TEL GSM BG)
На дисплея имам английски нули..... ?!
Здравейте, имам 8310 да ми кажете дали имам телетекст на телефона?
Ало, от Магура съм. Обаждам се от тоя номер, защото другия няма ток.
Искам да ми се деабонира гласовата пощта,
Ша искъм да въ питам нещо, бе МОТОРОЛ - неска гу купих и нему разбирам.
Колко струва Едноокия 3110?
За българската душевност….

Казвам се Стивън и съм от Уулвърхямптън – града и отбора. Сега ще ви разкажа за двамата си квартиранти от България. Студент съм в Бирмингам – уча корпоративно право. Работя като стажант в престижна фирма, но с майка решихме да си помагаме, като вземем наематели вкъщи. Искахме да са бели, за да не трябва да се съобразяваме с културните различия. Имаше кандидати, но се спрях на двама българи. Изглеждаха надеждни. Платиха два наема (800 паунда) с всевъзможни банкноти, монети и 17 долара по курса. Бяха облечени с маркови спортни дрехи (единия даже имаше кожено яке връз анцуга), но явно я бяха окъсали здраво. Вечерта ги поканихме да хапнат с нас.
Майка беше направила любимото ми говеждо. Българите донесоха шише с бледо жълтеникава течност. Викаха му ракия, а аз отрова. Пиха и се натъпкаха здраво, искаха допълнително без срам. Майка беше много доволна, колко много са харесали гозбата и. Изпиха и всичката бира, а аз се бях запасил за седмица. С учудващо добрия си английски благодариха за вечерята, помогнаха за дигането на масата и слязоха в стаята си на долния етаж – утре били на на работа в консервната фабрика.
Забравих да ви кажа имената им – Александър и Георги. После разбрах, че българите имали по две първи имена – по паспорт и такова за пред хората. Така, че моите хора всъщност се казваха Сашо и Жоро. Егати странното. Но имаха и прякори – Сашо Багажника и Жоро Бухала. Всъщност не използваха и третото си първо име, а се обръщаха един към друг с названия като: хуйо, педер, лайньо, братле, льохман… и мн. други.
Първоначално българите бяха много тихи и някак угрижени. Виждах ги, да купуват само хляб и бульончета. Но когато взеха първата си заплата – шок, пълна промяна и го разбра целия квартал. Напиха се брутално на шантавата си музика. В неделя ни поканиха с майка на български обяд.
Бяха ни предупредили да не закусваме. В 12:00 почуках на вратата им. Отвори Багажника, беше неприятно изненадан, че сме дошли навреме. Каза да си събуем обувките. Да ми нареждат да се събуя в собствения си дом, тоя е мръднал, в България по какво ходят ?! Как да е, събухме се. Тръгнахме да седнем, но се оказа, че имало задачи и за нас – ти измий онова, ти донеси това. Единия правеше салата по най-безумния начин – реже марулята на ситно и после я хвърля в купата с все изтеклата от нея вода !? Сложи вътре ряпа и краставици – лудост. После изля вътре стабилно количество олио и оцет, сложи шепа сол и разбърка. Другия беше изнесъл скара на прозореца и печеше огромни топки кайма пълна с хляб, лук и магданоз – поредното безумие.
Към един часа седнахме, наляха от отвратителната си спиртна отвара. На майка много и харесваше ракия със салата. На мен не. Егати изродите, бяха толкова весели и изобщо не им пукаше от сдържаното ми поведение. Надуваха музиката, припяваха, говореха на висок глас, разсмиваха майка с просташките си истории – забавляваха се.
Онова с каймата беше фантастично (забравих му името), но изядох само едно от яд. Мразех ги, някакви бедняци дошли да блъскат от другия край на света, че и ще са щастливи. Аз представителят на Британската Империя не съм щастлив, та тия източноевропейски отрепки ли ?!
Денят на българите минаваше така: сутрин са нервни и се карат (може и да се сбият), подреждат и чистят стаята, после отиват на работа в последния момент. Връщат се вечер с огромно настроение и няколко торби ядене и както му казват “резервно пиене” – имат страх пиячката им да не свърши.
Къпят се набързо, а после готвят. Всичко е организирано до секундата – по закон трябва да са седнали в девет. Веселбата почва с метъл и завършва с тяхната телевизия Планета. Филми не гледат, на игри не играят, само си говорят и се смеят на простотиите си.
Идиоти, ненавиждах ги. В почивния си ден обикаляха околността. Прибираха се изморени, но весело пияни. Само в неделя вечер не се наливаха, а гледаха телевизия. Винаги пресичат дворната алея на диагонал – направиха пътека. Баси, за няколко метра по-малко – малоумници.
От къде се бяха запознали с момичета не знам, но редовно водеха дами у нас. Я пакистанка, я украинка или полякиня. Чу*аха даже и местни. Англичанки представяте ли си. Аз чу*ам 2-3 пъти годишно, а тия лузъри всяка седмица, че понякога и повече. И то да беше секс или любов, а то живо е*ане (както те му викат) – девойката все едно я колят – викове, стенания, падат предмети – добре, че майка е леко глуха.
После съм виждал момичето как излиза – все едно е преживяла вселенски катарзис. Оплита си краката по ши*аната им пътека, а българинът доволно си чеше корема след нея. Сядат на пейката пред нас, а от там тръгва другия с поредната си избраница. Писна ми от тия смотаняци. Те знаят ли, че англичаните сме покорили тая планета, че цял свят говори езика ни. А те нещастниците идват да ни слугуват от 60 годишната си държавица.
Реших да проуча в Гугъла пропадналата им кратка история. Пак проблем – тия имали държава преди нашата. Пребивали авари, византийци, като на последните режели главите за чаши, поради непригодността на стъклените сервизи за транспортиране от коне. И така през вековете българите се занимавали основно с кланета, онождане и дестилация високо алкохолни продукти.
Да си футболен фен е страхотно. Не ми пука за шибаните успехи на другите отбори, интересува ме само моя си. И така една слънчева събота паднахме като домакини от най-омразния ни враг Уест Бромич. Прибрах се, а вкъщи беше странно тихо за уикенда. При българите светеше, но нямаше следа от обичайният им съботен порой. Почуках на вратата и несъзнателно си свалих маратонките. Отвори ми Георги-Жоро-Бухала-Петров-Кожухаров. Вика: “хазяин (имена не съществуват за тях), горе главата, другия път ще биете”.
Седнах на дивана и се огледах – стаята беше изчистена до болница, пердетата изпрани, фугите в бокса лъснати със скъп препарат, всичко беше подредено повече от обичайното. Лигавеха се с някакво намалено вино и правеха хранителни заготовки. Утре бил мачът с големия им враг – подготвяха се. Полюбопитствах, как се казва този български отбор.
Егати, носеше името на човек ?! Бързо се качих в стаята си, видях в нета кога е двубоя – щях да стискам палци за съперника им, демек (яка българска дума) да злорадствам. В неделя ме извикаха спешно на работа, но следях на живо срещата в един сайт. Отборът с име на човек загуби – просто летях, щях да размажа веселите българчета.
Директно си извиках такси, нямах сили от вълнение, да чакам автобуса. 120 паунда – ебал съм ги, както казват балканците. Пристигнах, платих, слязох… чугунен студ вкамени тялото ми – българите пееха. Нямах нерви. Нахлух в стаята им, а те ликуваха.
Крещях несвързано- защо мамка му се радвате дебили долни… единия спря музиката и рече: “хуй сплескан, за нас победите и тъпите футболисти нямат значение, единственото което си струва е славата, донесена от нас феновете, ние сме клуба” !!
Вече нямах сили – исках да умра от срам, исках да съм силен и различен… исках да съм българин.
Тия двамата си купиха Ауди А6 99-та производство. Задължително взели бензинова, че да и сложат газ (как тъй газ не разбрах). Беше пълен трошляк (български израз) – изпод нея течаха разнообразни течности, нямаше огледала, чистачки, ляв фар и задна броня. Колата беше преживяла и удар отпред.
На българите им беше все тая – гледаха я с впечатляваща гордост. Първо я измиха – водата се смеси с автомобилните флуиди и моравата ни внезапно умря. Поканиха ме да участвам в ремонта. Умирах от кеф – бяхме нужни един на друг. Което не можахме да намерим втора употреба, залепихме или “фанахме” с тел.
Никой от нас не беше квалифициран, но това за моите хора не беше проблем, а вече и за мен. Слагахме ракията на тавана и задружно се борехме с механичните предизвикателства. Когато чукът срещнеше пръста ми казвах “фак”… ако това се случеше с някой от българите, той ревеше: “майка ти тъпа да цензура, да цензура” и добавяше: “в гъзъ да цензура” – балканците не допускаха, че може да са виновни за несполучливото си действие – чукът беше за ебане. Но тая псувня как облекчаваше само, как се свързваше с междузвездното лъчение, облекчавайки алгоритъма на човешкия дух.
Лятото ме поканиха на гости в България. Щяхме да пътуваме с колата, която незнайно от къде вече беше оборудвана с чистачки, огледала (в различен цвят) и всичко останало. Дни наред правих планове, откъде да минем, за да разгледаме най-много забележителности. Българите обаче казаха, че нямало нищо интересно в просташки поселища, като Париж, Виена и т.н… В родината им имало къде по-знаменити места.
Пътувахме общо 30 часа до селото им в България, спирахме само да отидем до тоалетна, гориво бяхме заредили в туби от някакъв албанец в Лондон. Посрещнаха ни като крале – прегръдки, целувки, сълзи в очите. Баси топлите хора – за сефте ме виждаха, а ми се радваха, все едно им бях дете.
Леко ръмеше, но не успяхме да се изкъпем, защото когато в България валяло спирала водата, а когато времето било най-хубаво, спирал токът – интересно. Аномалии като тези, ми обясниха домакините, били характерни само за тази страна, единствено в Слънчевата или коя да е друга система. Примерно не желаеш да ползваш парно и си махаш радиаторите. ТЕЦ-ът обаче продължава да ти начислява всевъзможни “потребителски” (?!) такси и няма вселенска сила или Бог, който да го спре.
Седнахме на дългата отрупана софра. Пуснаха музика и веселбата започна. Бях понаучил български и ми беше супер интересно да общувам с тези хора. Оказа се, че моите квартиранти имали приятелки у дома, но съществувала местна поговорка, че на пияно не се брои – няма проблем, че са чу*али в Англия.
Същата вечер продадоха Аудито с 4 хиляди техни пари печалба. Дадоха ми хиляда, за дето съм бачкал с тях – бях толкова горд. Кръстили котарак на мое име – Стефан. Естествено не се обръщаха към него с рожденото му име, а му викаха Чефо. Това бяха най-хубавите две седмици в живота ми. Обиколихме всички роднини на моите, запознах се с приятелите им – навсякъде ме гледаха като принц.
Срещнах и много български момичета – не са като нашите с кръгли глави и тела. Българките са слаби, с издължени лица и големи очи на сърни – няма такава красота. Осъзнах, че българин няма да стана, но исках поне да си намеря съпруга от тяхната кръв. С годините това се оказа доста трудно, но след като почти се бях преселил в България, успях.
Тя се казва Вяра – типична българка – красива, остроумна и леко крива. Сега живеем в Лондон и имаме двама сина – Калоян и Симеон.
Българските ми приятели още живеят при майка, но без наем. Издигнаха се в консервния бизнес и също имат деца. Щастлив съм, че ги срещнах. Когато вкъщи пускам чешмата, несъзнателно поглеждам дали навън вали…
Chefo77 - майстор
:prayer: :prayer: :prayer:
Мнооого готино!
dundurma - специалист
то като вица,дето пратили инженер ГАНЕВ да учи японски и накрая,като влязла гейшата казала-ей ти ракията,ей ти салатата и си ебавай майката,
colyo - специалист
dundurma написа:
то като вица,дето пратили инженер ГАНЕВ да учи японски и накрая,като влязла гейшата казала-ей ти ракията,ей ти салатата и си ебавай майката,

.....лека поправка....гейшата попитала: Ганьо Сама, какво да бъде сакето? Студено, топло или да си е*а майката?
8180 - майстор
profesionalist_wood написа:
Аномалии като тези, ми обясниха домакините, били характерни само за тази страна, единствено в Слънчевата или коя да е друга система.
Профи,
Май само горното има връзка със заглавието.
Направо се чудя какво да правя като Модератор - заливам се от смях с този СПАМ. :) :?
Чудесен текст, според мен на доста добро ниво във всяко отношение.
Имаш ли идея кой е авторът?
nikolson - майстор
Това беше от "неновините", май, или оффнюз. Бяха го пуснали преди около месец-два.
VLADO66 - майстор
8180 написа:
profesionalist_wood написа:
Аномалии като тези, ми обясниха домакините, били характерни само за тази страна, единствено в Слънчевата или коя да е друга система.
Профи,
Май само горното има връзка със заглавието.
Направо се чудя какво да правя като Модератор - заливам се от смях с този СПАМ. :) :?
Чудесен текст, според мен на доста добро ниво във всяко отношение.
Имаш ли идея кой е авторът?
http://www.dnes.bg/blogini/2013/09/30/b ... iia.201084
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 107

Тема "Ако не беше истина щеше да е смешно...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: