• 1
  • 2
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Justy - майстор
Нулева духовност. Стандартни трудови навици, стандартни развлечения, сив живот. Американски журналист беше писал преди години - живота на средния американец е една тиха скръб. Не бих издържал и месец там - имам приятели, които отидоха и много бързо се прибраха.
Emerald - модератор
Justy написа:
Нулева духовност. Стандартни трудови навици, стандартни развлечения, сив живот. Американски журналист беше писал преди години - живота на средния американец е една тиха скръб. Не бих издържал и месец там - имам приятели, които отидоха и много бързо се прибраха.
Не си прави изводи от това кой как и с какви впечатления се е прибрал. Емигранта го гони носталгия и тогава е склонен да вижда само лоши неща.
Ако говорим за духовност, тя определено е по-висока от нашата. Развлеченията са такива, каквито човек сам си ги прави, а трудовите навици са стандартни дотолкова, доколкото го ползволява професията. На някои хич не са им стандартни, за съжаление. :sad: Средния американец е много доволен от живота като цяло. Колкото до квалификациите от журналисти, те са много преувеличени разбира се. Това е защото американеца е непоправим идеалист и перфекционист.
Justy - майстор
Не са се прибрали, най чудесно си преподават там и си прекарват ваканцията тук. Но не ме запита - а защо са заминали ? Помня със Стефан разговаряхте - какви са плюсовете и минусите. Аз ще си стоя тук. А за живота на американците - нека си го живеят както искат - нали така е демократично :)
Emerald - модератор
Така се забавляваме ние през зимата. :roll:

Така се любуваме на пеперудките в ботаническата градина. :roll:

Може да кача по-късно клипче или снимки от онзи ден.Не сме останали без забавления. Само чалга-купони липсват, но някак се живее и без това.

Така примерно- тихо, мирно и скромно си почиваме по парковете. :lol:

Изображение
Justy - майстор
Красиво. И спокойно. И няма чалга - така си представям рая. Сериозно. За съжаление тук не вярвам някога мутроченгетата да позволят процес на нормализация на страната.
  • 1
  • 2

Тема "Когато имаш проблеми с двама" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: