Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Profi Stroi - специалист
Никой не те взима за мезе
Във тези сайтове може да намериш това което търсиш
Да търсиш нещо такова тук е леко несериозно
www.elmaz.com
www.bgdate.com
www.aha.bg
www.zaka4ka.com
www.flirt4e.com
www.svatovnika.com
www.sladur.com
www.zdrasti.net
www.strastni.com
www.rozovo.com
www.asl.bg
www.flirtbg.com
www.gepime.com
Palawnik - специалист
prascho написа:
Вие май ме взехте за мезе :shock:
Глей ся къв си. А са ни разсърдиш ей? Ний така да се каже съвсем сериозно значи на другарче в нужда да помогнем. Аз за теб даже един изгорял контактор бях готов да дам. Ма щом ша са сърдим взимам си ламБите и гУфрето. Ай за жицата влачи.
prascho - майстор
Беличко съм бре, сега и манго ме изкарахте. :idea: . Колкото до цитираните сайтове човек освен някоя пачавретина нищо друго не може да намери в тях. Търси се в задачата някое младо гадже "гадже бонбон" както пее Георги МИнчев :cool: .....такова гадже не се среща в дискотеки или цитираните сайтове...
Тани - модератор
prascho написа:
Беличко съм бре, сега и манго ме изкарахте. :idea: . Колкото до цитираните сайтове човек освен някоя пачавретина нищо друго не може да намери в тях. Търси се в задачата някое младо гадже "гадже бонбон" както пее Георги МИнчев :cool: .....такова гадже не се среща в дискотеки или цитираните сайтове...

А като търсиш нещо сериозно , защо ТИ подхождаш толкова несериозно! Мислиш ли че някой би обърнал внимание на тази снимка и би те приел сериозно? Пусни си истинска снимка в ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ и шансовете са ти доста по-голями! Това как изглеждаш няма нищо общо със самочувствието! И аз не съм някой красавец , но не се притеснявам да публикувам снимките си !
Харалампи - специалист
А бе Брато, не си ли забелязал че повечето жени дето се регистрират в сайта го правят само за да търсят помощ и след това да пилят на мъжете си "Не се прави така ... от Направисам ми казаха че първо се слага еди кво си". Има три или четири жени, които наистина обичат техниката. В това число включвам и Амазонката, която направо грабва инструменните и си върши работата.

Абе като стана въпрос, за жертва на материали... на мен ми остана малко латекс... Ако някой барне калъпче може и да стане работата.
prascho - майстор
Бре как па се сети да даваш пример с младото гадже....има нещо тука ми се стува :wink: :rollsmile: кой се озърта наляво и надясно и защо :lol:. Кой точно инструмент барва младата дама - техничарка :?:
B12 - специалист
Тука да не е място за обяви от рода на търся си полвинка в живота,ако е така ето и от мен :-D

Търся си глупав мъж с имот подлежащ на манипулаци....не имота, мъжът :-D :yawinkle:
Харалампи - специалист
B12 написа:
Тука да не е място за обяви от рода на търся си полвинка в живота,ако е така ето и от мен :-D

Търся си глупав мъж с имот подлежащ на манипулаци....не имота, мъжът :-D :yawinkle:

Груба грешка и крещяшто несъответствие:

1. Колкото и да е глупав мъжът за когото се говори в обявата няма да си признае. Трябва да поназнайваш нещо за да признаеш незнанието си.
2. Ако това е представа та ти за манипулация ... По скоро ти трябва глупав мъж поддаващ се на терор.

P.С. Какво смяташ да правиш със стария?

Тема "търси се ...дама" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: