• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 100
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Matchless - специалист
Напекла го е камината:)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Втелявате се! Така става, когато лаик пише на фонетична кирилица. Евала, че се е старал. Проявете търпение и не се подигравайте.
Ако майките Ви, Ви се подиграваха така, вероятно щяхте да се откажете да ходите.... към година падания и търкаляне... айде толерантност, а.
ronik - специалист
А бе вие на латиница не сте ли писали? Аз редовно си ги правя тия грешки като превключвам от кирилица на латиница в скайпа. Няма нищо смешно в това.
CARRION - специалист
еееее всеки греши, нека да му се посмеем малко де, това е ГРАДИВНА критика :-D
ronik - специалист
На вас сериозно ли ви са смешни неволните правописни грешки. Леле, а си мислих, че аз съм се вдетенил, а то и други имало :lol: .
Илиян Илиев™ - майстор
:?
takezo написа:
Скоро ще снимки в темата ...
Matchless - специалист
Бе на мен като ми се присмиват да не плача с часове над тайното ми дневниче?Не,смея се с другите пък ако се смея и последен още по-добре.Не е малко дете,нито някой го обижда.Не правописните грешки ми се сториха забавни а начина на изразяване...аз също правя грешки като всеки друг.
masterval - майстор
rebroto, напреднал, написа:
"Работим с материали на клиента а ако иска и с негови"
- това ми звучи като отговорът на Хенри Форд на въпроса в какъв цвят може да е боядисана произведена от него кола.
Последна промяна от masterval на пет фев 13, 2009 10:18 pm, променено общо 1 път.
Takezo Sensey - модератор
Илиян Илиев™ написа:
:?
takezo написа:
Скоро ще снимки в темата ...
хаха, хвана ме :ops: ..."там" си го оправих но тука нека си стои.
Master_Kenobi - V.I.P.
Форумски диалог: :-D
phoenix9040 написа:
...Идеята за Гипсо картон с вата как ви се струва.Ако флезне мишка зад гипсокартона споменаха ми ,че го има и тоя момент.
...
Matchless написа:
Ако флезне мишка мушни и една котка:) ...
...
phoenix9040 написа:
А за котката имам си ама не знам колко ще се вълнува от мишките ,че е глезена :)
:group3g:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 100

Тема "Бисери на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: