Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Krass - майстор
Аз му правя лордове, а той на мен цигани.....!!
:lol: :lol: Много добър. Та, срещат се два брикета и единия казва:
-Къде одиш бе мангал, не съм те виждал толкова време?
-Как къде бе, бях в Кеймбридж, учих, завърших, ами ти?
-Ами аз завърших Харвард.
-Е дай тогава да си говорим на английски.
И почнали:
-Сокерес бе джентълмен?
-Шукар съм бе тенкю.
8180 - майстор
Колеги,
МОЛЯ, НЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВАЙТЕ!
Заради всеобщата суматоха и вълнения на нацията, поотпуснахме леко "юздите", но, за мен най-неочаквано, във "Вицове" са се развихрили про- и анти-партийни пропаганди и противопоставяне - недопустимо!

Тук са омешани с вицове, в темата за Конкурентните ЕРП-та, в същата посока се е изместила темата, не без участието на Автора - Гечев.

Уважаеми г-н Гечев - ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!
gechev - специалист
Добре, съгласен съм с критиките по мой адрес и като почти всеки средностатистически българин може би съм до някъде изпращял и може би заради това, като с лечебна цел влязох в темата "Вицове" да прочета някой свеж и хубав виц, пък и бях в готино настроение и какво намирам подигравка със здравето на един човек, който е и министър председател избран с мнозинство от все още наличните в България избиратели. Като дете се подиграх на един инвалид от войната, който не ни даваше да ритаме в една градинка и ядох голям бой от мама и после 2 дни разяснителни лекции за толерантност, уважение и съпричастие към болни хора. Безпартиен съм и гледам да си върша моята работа, но не ми е безразличен човек изпаднал в здравна беда ако и да се казва Станишев , Доган Яне Янев или Ким Чен УМ. Влязох по остро за което извинявайте.
Бойко Борисов гледайки протестиращите се обърнал към военния министър: Аньо, танковете да дойдат.
Аню: Ама Шефе и двата ли ?

е и аз поназнайвам някой друг за Бойко.
stiv1961 - майстор
Да се придържаме към темата, приятели :)
- Извинете, вие българин ли сте?
- Съдейки по заплатата - да.

Одеса... Ограбен, съблечен до голо мъж замръзвайки чука на първата попаднала му врата (публичен дом). Леля Соня наблюдава всичко през прозореца:
- Гледай го: гол и бос, а да ебе му се приискало, та чак го тресе.

Седим с баба ми пред телевизора, реклама:
"В устата ви се размножават бактерии..."
Баба:
- По-малко минети трябва да се правят!

На строителната площадка бригадирът се обръща към строителите:
- Приятели! Започваме! И помнете: строим солидно, без да крадем, колкото се може по-добре, както само ние умеем, защото строим за себе си!
- А какво ще строим? - питат работниците.
- Изтрезвител! :-D
ribnikolaevi - майстор
Циганче пита баща си:
- Татко, какво е демокрация?
Бащата:
- Демокрация е тогава, когато всички бели работят, а ние получаваме помощи просто ей така.
- А това не ги ли дразни?
- Дразни ги, ама това вече е расизъм
iivanov - майстор
Баща показва на отрочето си семейния албум:
-Ей тука ,татьовото,с майка ти сме в Африка заобиколени от маймуни.
Майката:
-Скъпи,колко пъти да ти казвам,че на тази снимка ме няма?!!

* * *

Пенсиониран железничар решил да пише писмо на внучката си,студентка в големия град.Вземал лист и химикал,седнал на стола и се провикнал:
-Жена,ела да ми клатиш масата,че не мога да пиша.
sto64 - специалист
Трима хирурзи: руски,американски и български спорили кой е по-добър в професията.
Руснака казал:
–Веднъж ми докараха един пилот,паднал от пет хиляди метра,целия на парчета и аз го заших.
Сега е жив и здрав и пак лети.
–На мен пък ми докараха един астронавт паднал със совалката от космоса разчленен и обезглавен .След дълга операция успях да го възстановя,оздравя напълно дори сега отново е на мисия–похвалил се американеца.
–А на мен –казал българина –веднъж ми докараха един задник и две уши и аз ги заших .
–И какво, оцеля ли?
–Оцеля и сега ми е началник.
ivanovbg - майстор
Ходи си вълшебницата из пазара и по едно време среща Пепеляшка. Пепеляшка - умислена, оклюмала, едвам се влачи...

- Какво става бе, Пепеляшке, кво си се скумросала такава? Довечера е балът при принца, би трябвало да си весела!
- Ох, то балът - хубаво, ама като го знам принца че не си контролира еякулацията добре, като нищо ще вземе да ми направи някое бебе и ще стане една - не е за приказване!
- А, това ли било ма, Пепеляшке? Че то това - бял кахър! Абра-кадабра... Готово! Вече си със спирала.

Пепеляшка заподскачала от радост и хукнала да се приготвя за бала. На другия ден пак случайно се срещат двечките с вълшебницата. Пепеляшка ходи с як разкрач, кат някой телфер.

- А ма Пепеляшке, тоя принц те е поцепил, ма! Ба си му и работата, че толкова ли па е надарен?
- Щи дам аз на тебе един надарен принц, дърта кифло! Що не ми каза, че тая шибана спирала в полунощ пак става на тиква, ма!!!! :-D
Chefo77 - майстор
Каменния век. Той и Тя се приготвят за тържеството по случай убития мамут. Тя пита:
-Какво листо да си сложа? Смокиново или дъбово?
-Сложи си от коприва - на бала ще има хулигани!

Протестиращите издигат палатков лагер пред парламента.
Очаква се да започнат и строеж на блок.

Иванчо споделя с приятел:
- Преди дни с приятелите в общежитието поканихме едно момиче: пийнахме шампанско, бира... после се изчукахме... после един от нас отиде за коняк, водка... пак се изчукахме...
- Бедното момиче!
- Какво момиче?
- Е, това, което сте поканили...
- Абе тя не дойде...

Офтопик: Г-н Гечев, леко взехте да преекспонирате темата с това, че стоите с името си тук. Похвално е, разбира се, но точно в случая - не на място. Нали не очаквате всички да лягаме по гръб и да се превъртаме пред Вашето мнение, само защото сте излезли с името си?
Никога не бих си позволил да се шегувам със здравето на БОЛЕН човек, но темата за здравето точно на въпросния господин е на челно място прекалено много време. Не мислите ли, че е малко смешно - България се тресе от протести, той милия за втори път в правителствена болница ... с високо кръвно ... Вероятно от притеснение...
Нека не политизираме тази тема! Предполагам, че много от колегите тук разсъждават по съшия начин като мен и затова си позволяват да се шегуват. Да сте видели някой да се шегува със Стилиян Петров?
iivanov - майстор
По време на парните локомотиви един поп си изтървал влака и го качили в машината на товарния.На някаква гара ги спрели.Машинистите решили да обядват,като поканили и попа.Наредили надениците на лопатата и в пеща да се пекат.Извадили хлебец,лук,гроздов сок и похапнали.Докато храносмилали попа заразпитвал:
-Е,как е работата,момчета?
-Ами добре е...
-Абе да ви питам,как се справяте с нуждите тука?
-Аа справяме се.Малката ей тука през вратата,пък голямата на лопатата.
-ПУ,НЕ ВИ Е СРАМ!!!МАСКАРИ...! :evil:

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: