Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
ribnikolaevi - майстор
iivanov написа:
По време на парните локомотиви един поп си изтървал влака и го качили в машината на товарния.На някаква гара ги спрели.Машинистите решили да обядват,като поканили и попа.Наредили надениците на лопатата и в пеща да се пекат.Извадили хлебец,лук,гроздов сок и похапнали.Докато храносмилали попа заразпитвал:
-Е,как е работата,момчета?
-Ами добре е...
-Абе да ви питам,как се справяте с нуждите тука?
-Аа справяме се.Малката ей тука през вратата,пък голямата на лопатата.
-ПУ,НЕ ВИ Е СРАМ!!!МАСКАРИ...! :evil:

Това е за бисерите, не за вицовете
marmoz - специалист
Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение картата дали е Виза или Мастеркард. :lol:
marmoz - специалист
Зъболекар:
- В кътника ви има огромна дупка... огромна дупка.
-Разбрах, не беше нужно да го повтаряте.
-Аз не го повтарям, това беше ехото...
stiv1961 - майстор
"Съобщение от пресцентъра на МВР: Днес около 16.30 часа на кръстовището на булевардите България и Гоце Делчев в София са се сблъскали едновременно Бугати, Майбах, Бентли и Ламборгини. Единствената жертва на катастрофата е водачът на наблизо паркирана лада, който е припаднал от смях."
Andri01 - майстор
Българин ,американец и французин попаднали в джунглата при канибалите. Дали им ултиматум-да научат по едно куче на собствения си език и отървават казана.И така-по едно куче на всеки,по една торба с месо и една седмица в джунглата.Връща се първи франсето:
- Кучето изяде ли месото?
- да
- Научи ли езика?
- Не!....айде в казана
Връща се американеца:
- Да!
- Научи ли езика?
- Не!....айде и той при франсето
Връща се българина:
- Да!
- Не,не е верно,лъже да му е@а майката....обадило се зад него кучето.
sensi - специалист
Когато бях на 16 г. си мечтаех да си имам гадже.
На 18 най-после си намерих. Но нямаше никакви чувства. Затова реших да си търся сантиментално и много чувствително момиче.

На 21 си намерих. Тя беше толкова чувствителна, че се разплакваше от
най-малкото нещо. По цял ден плачеше за какво ли не, а отвреме навреме заплашваше че ще се самоубие. Затова реших, че ми трябва темпераментно, динамично момиче.

На 26 си намерих. Тя кипеше от енергия. Започваше едновременно десет неща и без да завърши нито едно на другия ден започваше нови десет. Отначало беше много интересно, но после започнах да се чувствам като идиот около нея. Много енергия, но без посока. Реших да си търся умно и практично момиче.

На 31 я намерих и се ожених за нея. Тя беше много умна и здраво стъпила и с двата си крака на земята. Беше толкова практична, че се разведе с мене и ми взе всичко което имах.

Сега съм стар и мъдър. И си търся момиче с големи цици
Жена си заклещила дупето в тоалетната чиния. Мъжът й не успял да я извади и извикал спасители от ВиК. А за да прикрие жена си поне малко, взел едно сомбреро и й го сложил на коленете.
Спасителите влизат в тоалетната, виждат картинката... Чешат се по вратовете и казват:
- Абе, да допуснем, че някак си ще успеем за извадим жена ти, ама мексиканеца май няма да можем!
marmoz - специалист
Седяли два крокодила в блатото и се чудели какво да правят и на единият му хрумнала гениална идея.Вика на другият:
-Хаиде да ходим да се еб*ваме с маимунат.Ще я питаме ,"маимуно ти женена ли си?",ако отговори с "да" ще и кажем "че кои е взел маимуна като тебе за жена",ако каже "не" ще и кажем "че кои ще вземе маимуна като тебе за жена" :-D
Речено сторено,тръгнали те,стигнали до маинуната и я питата :"Маимуно ти женена ли си?"
Маимунат им отговорила:
-Ми не,то само едни крокодили покраи мене.
:lol: :lol: :lol:
marmoz - специалист
Седяли си Адам и Ева в раиската градина.По едно време на Адам му доскучало и отишъл да се разходи.Нямало го цяла нощ,на сутринта се прибира.Още щом го зърва Ева и почва...
-Ти къде беше?
-Ми разхождах се в градината.
-С коя беше? :axe:
-Как с коя :? Ева,ние сме само двамата с теб в градината :shock:
-Я не ми се обясняваи, идваи тука бързо да ти броя ребрата.....

:lol: :lol: :lol:
Последна промяна от marmoz на вт мар 12, 2013 4:31 pm, променено общо 3 пъти.
marmoz - специалист
Дано не се повтаря вица ама..... :-D

Циганче пита татко си:
-Тате какво е демокрация?
-Демокрация е когато белите си плащат тока а на нас ни е безплатно :-D
-Ама тате те няма ли да се ядосат и да скочат протия това.....
-А не татьовото,няма щот тогава ще бъде расизъм....
Последна промяна от marmoz на вт мар 12, 2013 4:30 pm, променено общо 1 път.

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: