• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 100
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
dechev - специалист
EmoZ написа:
... ток, дЪрва, кюмюр, плети или каквото там ти харесва...

Да опита да шие, бродира разплита, може да му хареса.
Takezo Sensey - модератор
vladtod написа:
Соларната прави електричество,слънчевата прави топла вода,ти коя искаш?
За вода бре, не за ток...нали знаеш ток, вода, електролиза хехе.
Последна промяна от Takezo Sensey на съб фев 28, 2009 1:18 am, променено общо 1 път.
Харалампи - специалист
Iliev Labs написа:
:) ...Пичове, вие в тая тема,май сте написали повече постове, от колкото сте прочели?
Направо ми напълни душата това момче. По забавно изказване не съм срещал във форума :lol:
NRG7 - специалист
Емо предупредих те брадър :thumbs: знам,че разбираш.

emil_v r написа:
Как 9 месеца търсене плочки?
Женска ви работа , ако бех една жена да съм ги купил още първият ден ,
и после жях да родя 1-2 дечица :roll: за това време .
silllveto - Майсторица
drebus написа:
Emerald, you ist the Best !
Последна промяна от silllveto на вт мар 03, 2009 12:42 am, променено общо 1 път.
NRG7 - специалист
:lol: Излишно ! Не виждам нищо общо с бисер в това по горе. :-D

Обаче това е "блясък" отвсякъде:
кака Лара написа:
silllveto написа:

Emerald, ние тук сме малко изостанали, все още смятаме, че банята не може да прилича на тоалетна стая, а трябва задължително да е от-до с плочки (иди го обяснявай на мъжо). Би ли ни светнала за новите световни тенденции? :roll:
Вие, sillveto, сте толкова дипломатична :-D
Лошото е,че някои са толкова неориентирани и дори не се усещат,колко смешни са . Шоу с пълна програма :down2: :lol: .
кака Лара написа:
silllveto написа:
silllveto написа:
Мда, това, което се чудя е дали ще подхожда на полуселска къща :?
Чудя се, щото съм решила етажа да го барна в Рустик. Вече имам кухнята. И с едно сводче като твоето, та за тва те питах какъв стил си избрала.
Чакай сега, сводчето в банята ли е? :? Щото мойто не е - в холо-трапезарио-кухнята ще е и ще го правя с камък, ама тоалетната няма да има кой знае колко общо...и без това гостите няма да намерят разлика.....
Харалампи - специалист
Iliev Labs написа:
8180 написа:
...Не ме убедихте за това "замръзване". Вече 5-6год. карам с някакви дефекти в карбуратора, поради което паля безпроблемно на ГАЗ - бензин, само в краен случай като свърши газа. Дори (при мен) под -10оС е рисково да опитвам на бензин !?.
Но, щом казвате...
Аз подозирам, че евентуално замръзване се получава във вентила - при дроселирането. Не виждам как в бутилката ще имаме лед+течност вместо газ+течност. За течността съм сигурен при всякакви БГ температури.
Тя газта си е течна, но не се изпарява. Понякога котлона гори толкова слабо, че не се забелязва. Още малко като застудее изобщо не можеш да си запалиш котлона. При колите си работи, защото се подгрява в така наречения "изпарител". Дори при студен двигател палиш, но има вакуум, който си прави двигателя като засмуква въздуха. Знаеш че освен темперетурата и налягането оказва влияние при изпарението (кипенето) на една течност.

Смях, смях ... така не бях се забавлявал отдавна. Не мога да се въздържа да не ви разсмея и вас.
NRG7 - специалист
:lol: Абсолютно безумие...
Стефан - майстор
drebus написа:
:lol: Абсолютно безумие...
А аз не разбирам кое е безумие? Напълно потвърждавам написаното от 8180. Аз също така предпочитам да паля на газ, вместо на бензин. Даже и при -20 градуса. Когато запалителната система е правилно регулирана, нищо не и пречи да работи на газ.
NRG7 - специалист
Стефане всеки има лично мнение. Не е нужно да ми се обясняваш,няма смисъл. Хора всякакви,интереси различни така,че не ми налагай,ако обичаш собственото си мнение. И не съм конкретизирал,към кого е насочен коментара ми.:cool:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 100

Тема "Бисери на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: