Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
jekasus - майстор
Родило се бебе. Гледа го еднатата леля и казва: "Какви червени бузки, то ще е от БСП". Гледа другата и казва: "Какви сини очи, ще е от СДС". Идва третата и казва: "Като го гледам какво е оакано ама нахилено, ще е от ГЕРБ"
:-D
stiv1961 - майстор
По случай Деня на българската Конституция и юриста :) - Честит Празник на всички юристи от форума:

Сексуален наказателен кодекс
Член първи: Който има връзка с чужда жена, да се наказва като бракониер.
Член втори: Който прави секс с чужда жена повече от веднъж, да се третира като рецидивист.
Член трети: Който осъществи полов акт без съгласието на жената, да се съди за нахлуване с взлом в чужда собственост.
Член четвърти: Ако някоя жена си направи пластична операция, да се накаже за това, че е изменила фасадата без разрешение от отдел "Архитектура"
Член пети: Ако някоя жена има сексуална връзка с чужд мъж срещу заплащане и използва парите за собствени нужди, а не ги внася в семейния бюджет, да се накаже за това, че не внася полагаемите се отчисления за амортизация.
Член шести: Ако мъж прави секс по кратко от 12 минути, да му се състави акт за превишена скорост от определените за това органи. Става дума за административни, а не за анатомични органи.
Член седми: Ако предпазване от бременност се осъществява по т.нар. начин "прекъснат полов акт", на мъжката страна да се състави акт за изхвърляне на отпадъци на неопределени за целта места.
cybersas - специалист
Училище в САЩ. Учителката представя нов ученик – Такиро Судзуки от Япония.
Часът започва и тя казва:
- Сега ще видим дали познавате историята. Кой е казал “Свобода или смърт!”?
Никой не знае, но Судзуки вдига ръка:
- Патрик Хенри, Филаделфия, 1775 г.
- Много добре, Судзуки. А кой е казал “Държавата е народът и като такъв никога не може да умре”?
Сузуки става:
- Ейбрахам Линкълн, Вашингтон, 1863г.
Учителката поглежда другите деца и им казва:
- Засрамете се, деца! Судзуки е японец, а знае по-добре от вас американската история.
Тих глас от последните чинове:
- Да им го начукам на японците!
- Кой каза това? – изкрещява учителката.
Судзуки вдига ръка:
- Генерал Макартър, Пърл Харбър, 1941 г. и Ли Якока на събранието на акционерите в Крайслер, Детройт, 1982 г.
Учениците стоят в пълна тишина, когато пак някой се обажда:
- Да го духаш!
Учителката, извън кожата си:
- Стига вече! Кой беше това?
Судзуки:
- Бил Клинтън на Моника Люински, Белия дом, 1997 г.
Някой друг извиква:
- Судзуки е лайно!
Судзуки веднага отвръща:
- Валентино Роси, мото-състезанието Гран-При в Рио де Жанейро, Бразилия, 2002 г.
Всички изпадат в истерия, учителката припада, а на вратата се появява директора:
- Да го цензура! Никога не съм виждал такъв хаос.
Судзуки е готов:
- Министърът на финансите Симеон Дянков, за новия бюджет, София, 2013 г.
докера - специалист
Един дядо отива при лекар и му казва:
- Момчеее, подуя ми са коленети.
- Ми те и моите са там...

Доктор пита пациент:
- Как са новите свещички срещу безсъние?
- Невероятни са, даже пръста не успявам да си извадя! :-D :-D :-D

Потънал един кораб, от който само един млад юнга доплувал до необитаем остров.
След няколко години го намерил случайно кораб, на който се оказала млада журналистка. Разпитала младежа как е живял, с какво се е хранил, журналистката, смутено го попитала:
- А правихте ли секс?
Юнгата я завел при огромен баобаб и й показал дупка на височина един метър, обраснала с мъх. Журналистката с надежда се поинтересувала:
- Може би ще искате да пробвате с мен?
- С удоволствие!
- Добре, хайде в позата, към която сте привикнал... - казала тя, свалила дрехите си и се навела. Юнгата се засилил и с всичка сила я ритнал по задника.
- Абе, ти наред ли си?!
- А ако има катерици?!...
stiv1961 - майстор
Обажда се някакъв в радиото и казва:
- Алооо... Днес си купих чисто нов VW и вдигнах 300 на магистралата...
- И какво... обаждате се да се похвалите ли?!
- Не... искам само да питам, как се чисти адреналинът от седалката...
nikolson - майстор
[quote="докера" А ако има катерици?!...[/quote]

Тя нямала ли е? Хората ги търсят... :-D
chapara - майстор
Съпрузи седят в хола и гледат фигурно пързаляне с перфектна фигуристка. Мъжът изпъшква:
- Ех! Ако ми падне, каква волна програма ще изпълня с нея...
Жената:
- Първо да видим как ще се справиш със задължителната!
Andri01 - майстор
Господ направил страхотно красиво и богато кътче на земята - България! След време обаче направил страхотна грешка....дал го на Българите!!

Един ходил в Африка,връща се и разправя:
- Бях сам в извън лагера,подгони ме един лъв...с последни сили успях да се кача на едно дърво.Избягах му.На дървото ,обаче един орангутан и то мъжки и...!Абе,не е за разпрявене!?!?!?
- Е,добре ,че си отървал живота си поне, след маймуняка!!!!
- А,какъв живот е това - стана месец нито се обажда ,нито пише!!!

- Докторе,мъжът ми говори нощем. Какво да правя?
- Ами разрешете му да говори през деня!
nikolson - майстор
Мъж отива при свещеник за съвет.
-Отче, жена ми роди, но детето е...черничко. Тя твърди, че е чудо. Възможно ли е?
-Синко, навремето бях мисионер в Африка. Придвижвах се пеш между две села, когато ме нападна лъв. Той се втурна към мен, а аз бях с голи ръце и само чудо можеше да ме спаси. Замижах, свих ръката си на пистолет и казах "бум". Когато отворих очи, лъвът лежеше мъртъв.
-Но отче, това е чудо!-възкликнал човекът.
-Не синко, зад мен се показа ловецът! :partyman:
tarlyo - специалист
На вилата сутринта жена пита мъжа си:
- Скъпи, какво мислиш да правиш сега?
- Трябва да изкопая яма метър на метър на метър.
- А за какво ни е триъгълна яма? :? :rolleyes:

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: