• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 43
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
yasoo - специалист
Като спомена котки......
ето на това му викам аз идилия :-D

Изображение

Хайде и още няколко от нас :wink:

Изображение

Изображение

И една в парка с мама и сестричка :)

Изображение
trevora - специалист
Хайде и още няколко от нас :wink:

Изображение

Изображение

И една в парка с мама и сестричка :)

Изображение[/quote]

Аз не виждам нищо :cry:
yasoo - специалист
trevora написа:
Аз не виждам нищо :cry:
Смени си доставчика!!!
Две от снимките са качени във Фотобъкета а другите две са на хост в чужбина т.е. явно имаш проблем с международния интернет.
trevora - специалист
Сега ги виждам,страхотен е Декстър :)
ibogdanov - специалист
yasoo написа:
emil_v r написа:
Тия кучета на Иасоо според мен са мн. опасни .
Изглеждат с клепналите си уши добродушни ,
не атакуват докато не влезеш в обсега на синджира им .
Убиват човек за минута .

На практика не пазят нищо , дори ги крадат доста.

Подписът ми показва само как може да се оправиш с тях :evil:
Напълно си прав за това, че са опасни, но явно не си много на ясно с тази порода та нека ти разкажа малко за Кавказката овчарка. :wink:

Те се характеризират с добре изразена активно-отбранителна реакция (настървеност). Това е една от най-добре доказалите се породи служебни кучета, служили в съветската армия. С две думи Кавказката овчарка е издръжливо, непретенциозно, бдително и злонраво куче, агресивно към непознати хора и реагиращо дори на слаби дразнители. В днешно време породата е получила световна популярност, като едни умни кучета, предоставящи вярна и надеждна охрана. Именно това тяхно качество ги прави незаменими в ролята на караулни кучета. В САЩ, където тя е много високо оценена със своите качества за охрана, я сравняват с Колт 45-ти калибър..... и т.н. и т.н.

П.П. ааа и м/у другото куче никога, ама никога не бих вързал на синджир!!! Декстър никога не е бил връзван дори и за минутка, целия двор си е на негово разположение :wink: Само когато ходим на разходка му слагам нашийника колкото да го преведа през булеварда :wink:

П.П. Викаш нищо не пазели така ли? :lol: :lol: :lol: Заповядай на гости да те видим на какво мнение ще си тогава, в двата съседски двора в които сме има 4 такива зверчета, ще те питам тогава :wink:

ейййй... и аз имах такъв палавник !!!! разкошотия... малко повечко ядеше. ама го блъсна една кола :) колата стана на задник ! а кучо беше няколко месеца в гипс, то гръбнаци.. лапи.. абе не е за разправяне. Най-интересното е че след катастрофата нрава му се изпари някъде и стана като една 100 килограмова котка и някой го отнесе на някъде. Сестра ми ги извеждаше с другото ни куче - един супер ненормален черно бяло кокер. Кокера беше толкова див и се биеше със всичко мърдащо, а кавказеца се намесваше във финалната фаза и му отърваваше задника. Да не говорим, че хора и други движещи се твари в радиус от 100 метра просто се изпаряваха като се появеше.
Парадоскалното е, че кавказеца слушаше кокера и му беше като сянка в белите... абе бяха страшен тандем.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ха-ха! Същото беше и с моя пес, "подобрен"шпаньол" и на мама "подобрената " кавказка! И в повече - шпаньола изяждаше и на кавказеца храната.
mim - специалист
ето ги моите домашни любимци :-D
Изображение
asinka - специалист
ooooooo, mim, имаш като моята котка :)
Изображение
Ако е мъжко твоето, давай да се сватосваме :)
mim - специалист
мъжкото е бялото косматото, но то е кастрирано :lol:
черното е женско

Изображение
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 43

Тема "Домашните ни любимци" | Включи се в дискусията: