• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 100
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
ronik - специалист
В темата за 15 години строеж:
bullet написа:
NRG7 написа:
Пожелавам ти здраве и успех от сърце и още дълги години да градиш с майсторлък !
Абе той човека се скършил от толкова години работа, пък ти му пожелаваш и още :-D
:lol:
Takezo Sensey - модератор
Lookout2 написа:
При таван се профилите задължително са на отстояние един от друг на не повече от 50см. А цената е направо ниска
Предполагам липсва "монтират" . :?
Или "се" е е повече . :-D
NRG7 - специалист
==========
Последна промяна от NRG7 на пет юни 12, 2009 5:11 pm, променено общо 2 пъти.
Илиян Илиев™ - майстор
EmoZ написа:
На нас ксерокса ни е тошиба, хилтито ни е бош, а скоча е теса .
EmoZ - специалист
Ха хаааа, то и дрегер е тръговска марка.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Делко, клаксон, найлон... :wink:
Илиян Илиев™ - майстор
Феродо, канго и много други. Просто ми прозвуча като: – Адидаса ми е найк и за това го сложих.

Не съм искал да засягам никой. :wink:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Нима има засегнати? Наистина е забавно това с наименованията.
galin.com - специалист
gizdo написа:
.... жена ми е страшно доволна от бея, но ...
П.П. Извинявам се на автора, но не се сдържах. Става въпрос за една пералня. Но на 6 бири виждам всичко. Видях дефектен субпиксел на телефона ми, който се вижда само с лупа. А как пиша ли ? Ами просто пиша на български по десетопръстната система и приетия алкохол не оказва влияние.
LazarGanev - "Велик майстор"
Авторът на темата търси модел комбиниран бойлер на ток и дърва. Извинявам се, не всеки ще разбере хумора.
Saratov написа:
Аз на вилата съм с боилер на ток и дърва,и съм много доволен,отивам паля си каминката и докато завърти водата по радиаторите и оп боилера е вдигнал.40 градуса.Моят е на Теси и както казах ве4е съм ммного доволен.Не знам само ти то1но такъв ли търси6,моят е направен грубо казано,като радиатор толата вода от парното минава през него и загриява водата,а лятоска на ток си го пускам.Та ако такъв търсиш тези на Теси са супер и са с 5 г гаранция ;)
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 100

Тема "Бисери на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: