• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
hidrazin - майстор
Брюксел отправя зорък поглед към на спестяванията на хората в ЕС

Оказва че хората в ЕС са "скътали" към 10 трилиона Ойро.
На баба Фон ДУР Лай... вече и настръхва косъма само като си помисли колко бомби и оръжие може да произведе.
Естествено и да се откраднат и да преминат в "частни" джобове от правилните държави на ЕС. :-D
:partyman:
P.S. Тя си е свикнала да блажи още от времето на ваксините - ЦЪЪЪК - Смяяяях
nikolson - майстор
След като не успяха да чипират българите, Бил ГЕЙтс и рептилите с нов коварен план. Посягат на най-милото им.
hidrazin - майстор
Ново райониране на България - София се отделя от България

Ето я новата България! Показаха районите

И тъй като е предложение, то аз предлагам район Столичен, включващ област София-град да се отдели в самостоятелна държава.
Наречена например Шопландия и тя да няма нищо общо с България или това което е останало от нея.
Различни парични знаци (ойро/лев), мита, граничен контрол, Конституции, закони, знамена, лични документи...
Ми тъй де, оная зона в жълто не е необходима на България...Носи само негативи.

Прикачен файл:
Райониране на ТЕРИТОРИЯТА.jpg
Райониране на ТЕРИТОРИЯТА.jpg (77.1 KиБ) Видяна 286 пъти

gogo7777 - майстор
Това е много добра идея :supz:
Ще върнем "бежанците" от където са дошли. София ще си върне блясъка, който и подобава..... древно селище още от преди да съществува България. :wink:

hidrazin - майстор
съб мар 29, 2025 6:53 pmgogo7777 написа:
София ще си върне блясъка, който и подобава..... древно селище ...
Към коя година искаш да се върнете?

Или още по-назад - Одриското царство? :?
Ако върнат празен амбалаж, като депортират бежанците, блясъкът се връща в пълни, бурканизирани багажници.
Гога, да не забравите да завъртите гумите- по евтино било извън обетованата земя!
hidrazin - майстор
съб мар 29, 2025 8:18 pmgogo7777 написа:
.....и по-назад даже
Ахааа... Ми то тогава щяхте всички да се познавате. То колко са 100-200 чиляка?
А ти щеше да ковеш петала за за 20-тината магарета на село, защото е нямало електрожени че да работиш друго.
Реално Хан Крум на 9 април 809 година - Великден ви прави хора като ви показва къде зимуват раците. :-D
Ето, след няколко дена ще имате празник - 1216 години от тогава.
Предлагам това да стане традиция и ежегодно да се "празнува". :cool:

gogo7777 - майстор
Хан Крум и не само той се среща с цивилизация. Ти какъв потомък си или на какъв се оприличаваш. Прабългарите са нахлули и създали държава....но само толкоз. Нравите, фолклора, езика, традициите дори приказките, легендите и митологията са показателни. Това твоето Шопландия, която непрекъснато натрисаш където и да е е простотия. Далеч си от историята, видно е....
От къде ти дойде на акъла, че София е ненужна на страната.....ами Казанлък.....за уй ни е.

Пп....относно клипа.....Това ли намери.....баси :vom:
hidrazin - майстор
съб мар 29, 2025 9:53 pmgogo7777 написа:
От къде ти дойде на акъла, че София е ненужна на страната.....
Че за к'ъв чеп ни е? :? Даже не се сещам за някаква полза от нея. По-скоро обратното.
Все пак е столица от някакви си няма и 140 години от хилядолетната история на България.
Преди нея България е имала още 11 столици... :) Нито е първата, нито е единствената... Малко история няма да ти е излишна.
Със сигурност няма да е последната и ще има и други столици. :cool:
Все пак София става столица благодарение на руснаците - когато генерал Йосиф Гурко влиза в София.
Разбира се + Марин Дринов и първото Учредително събрания... Историята трябва да се знае и помни.
Относно Казанлък - че аз не се правя че съм връхтЪ на сладоледа бре. Нито че съм онуй нещо на върха на клечката...
Както тези дето уж били кореняци на "Район Столичен".
1878 година = София 6000 българи. От тях ли си потомък?
P.S.
съб мар 29, 2025 9:53 pmgogo7777 написа:
Това ли намери.....баси :vom:
Е, поне е истина.
А това ще ти хареса ли?

• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18