Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Последният намерен. В кална локва, еднодневен, доколкото разбирам от котки. Оцеля. Сега е мъж, ходи и препикава махлата. Но няма женски

Прикачен файл

22 юни 2021.jpg
MamaMy - майстор
вт май 21, 2024 3:53 pmbigdragon написа:
Щом се хвалим, да покажа и нашия Найден.
Найден е, защото е намерен...
По тази логика трябва да се прекръстя на Найден :lol: . Преди седмица и нещо един оранжев тигър ме намери и ме обащини. Явно е бил отнет рано от майка си защото не го е научила да лови мишки. При толкова ядене на терен като ме намери беше умрял от глад. Изяде две големи кюфтета. Само толкова му дадох :) . Та на размер е на 9-10 месеца и не е кастриран. Най-вероятно е бил гражданин в апартамент и е започнал да се разгонва и да маркира територия. Това е довело автоматично до разселването му. Тук на село обаче не му е много комфортно. Натиска се да спи на дивана, а не в кашон на работната ми маса. Няма да го бъде. За дворна котка да. Ако не му харесва съм му определил пробен срок 1кг гранули. Дърпа ги като прахосмукачка Ровента. Ако се спогодим ще му взема и една противопаразитна каишка. Иначе е много гласовит и нахален. Катери се по комарниците и изпробва търпението ми. Знам, че той не е виновен. Уж доброжелателните му първи собственици са направили тъпотии като са го взели твърде малък, а накрая го изхвърлят най-безотговорно вместо да го кастрират. И това му предстои защото е добро коте. Много е гальовен.
Последна промяна от MamaMy на вт май 21, 2024 4:34 pm, променено общо 1 път.
bigdragon - майстор
Щом сме на бебешка котешка тема, ето я дъщерята преди 7 години...
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
вт май 21, 2024 4:18 pmMamaMy написа:
вт май 21, 2024 3:53 pmbigdragon написа:
Щом се хвалим, да покажа и нашия Найден.
Мъжките не са ловци. И мяучат на поразия
Като лъвовете
Котките нямат усещането за ситост
И дърта котка можеш да научиш на нови номера
Та, всичко от теб зависи

https://www.youtube.com/shorts/0xoKFH2E9ag

https://www.youtube.com/shorts/kr2PxRip-70

От мъжките ми остана само сивият
Една от женските е страшен ловец. Ако не и хареса храната, до 5 мин ми носи някоя птичка... Аз я пускам и веднага вадя дробче от вълшебния хладилник
От ляво на дясно и отдолу нагоре- Гарфилд, Толстой, Мишка и Тотка.
Прикачен файл:
DSC_0098 (1).JPG

Гаро стана софийски жител, Толстой бе прекръстен на Гонзо от новия си стопанин и си гледа пашалъка на Ракитника с още две кучета. Казват, че е уличен в пиянство, намерен заспал, а около него се търкаляли празни бирени бутилки.
Мишка ми я убиха, а Тотка се загуби.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Тези дни у фб някой постна кашон с котета и много си харесах едно, но се сдържам...
nikolson - майстор
От клипчета, темата стана "искрено и лично". Нямате ли си сурат тефтер, да си споделяте вълненията и чу'ствата?
Кой бяхти Вий, господин НикоIсон?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
вт май 21, 2024 8:45 pmnikolson написа:
От клипчета, темата стана "искрено и лично". Нямате ли си сурат тефтер, да си споделяте вълненията и чу'ствата?
Брях, някой разчистил сексуалните теми :x
Ако не оправят дублирането на постове, краденето на профили и достъпа на АИ, няма никакво значение къде какво пишем. И без това никой не чете
hidrazin - майстор
вт май 21, 2024 8:54 pmn_a написа:
Брях, някой разчистил сексуалните теми :x
Мдааа... Както се казва блудния син вероятно се е завърнал. :)
Мен пък ми е интересно колко доноса срещу мен ще има в пощата си...
Дано не са много че и без това му се е отворила бая работа.
:partyman:

Тема "Клипчета! (... напишете резюме на постнатите линкове)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: