Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Киррил - специалист
пон юли 15, 2024 9:24 pmChefo77 написа:
Не ми се спори с хора които не правят разлика между художествена фотография, където всякакви ретуши са допустими и дори желани и фотография на събитие, където всеки детайл представлява интерес и не се премахва.
Фен съм на Тръмп, но не харесвам номерата му, правейки си предизборна реклама на гърбът на охраняващите го агенти. Предполагам, след като те го оставиха открит да си развява юмрука и да си прави реклама на национален герой, ще бъдат уволнени за грубо нарушаване на правилата. Явно е знаел, че няма други стрелящи срещу него за да стои открит пред евентуални куршуми :? , или е супер герой, батман (липсваше му наметалото) рискуващ реално живота си в името на победата на републиканците в САЩ срещу демократите. Направо спасител на света!
Не се радвам обаче, че Тръмп избра сенатора от Охайо Джей Ди Ванс за свой вицепрезидент, този койо веднъж нарече Доналд Тръмп „Хитлер на Америка“, оприличавайки го на „културен хероин“. Няма да разбереш защо.
Тепърва ще се разнищва историята с това покушение и снимките.
Никой не е попречил на тъпия им "сървис" да стреля колкото е необходимо- все пак не стрелят с Гатлинг.
То пък се случва толкова бързо, че и Гатлин не може да се качи толкова бързо за да им пречи.
Друг е въпросът, че комуникация и синхрон са на познатото ни ниво, че и по зле може да е.
Нашите снайперисти са много над тези два екипа, които се виждат на кадрите. В професионален план- аматьори.
Сигурен съм, че имат специалисти, но те не позират за снимки.

Шоумени и циркаджии. Никой не може да ги стигне.
Chefo77 - майстор
Аз знам, че българинът е цар на конспирациите и с лека ръка разнищва такива в световен мащаб, най-вече от дивана в хола. Рече и отсече - фейк стрелба, сам го е планирал, дори стрелеца е бил вербуван още от най-ранна детска възраст и са го активирали чак сега със супертайна дума. И пожарникарят, който загина за да спаси децата си, всъщност е киборг-копие, истинският вече със сменена самоличност е някъде на Варадеро със семейството си...
Чефо, то остана ли сериозна приказка на днешно време?

Не съм търсил много по кадрите на различните медии, но е съвсем нормална практика загиналите да бъдат обявени за герои.

Аз виждам свличаща се фигура, зад него, почти едновременно с вдигането на ръката му към ухото си.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на вт юли 16, 2024 12:11 pm, променено общо 1 път.
hidrazin - майстор
вт юли 16, 2024 9:32 amКиррил написа:
Не ми се спори с хора които не правят разлика между художествена фотография, където всякакви ретуши са допустими и дори желани и фотография на събитие, където всеки детайл представлява интерес и не се премахва.
То няма и за какво да се спори.
Единственият ретуш в 99% от клиповете достъпни в мрежата е замъгленото тяло на вече отстреляния стрелец.
вт юли 16, 2024 9:32 amКиррил написа:
Явно е знаел, че няма други стрелящи срещу него за да стои открит пред евентуални куршуми :?
Сега отава да кажеш че Тръмп е наел оня шматарок да стреля по него. :lol:

А кого ще уволняват, кого ще наказват ... въобще не е ясно и тече разследване.
Директора на "Сикрет сървис" на 22-ри юли ще дава обяснения пред Комисията по надзор в Камарата на представителите на Конгреса.
Да, определено има голямо количество пропуски и грешки от страна на охраната.
На 200-300 метра от трибуната няма и 10 сгради и да сложиш И ЕДИНСТВЕНИТЕ ДВАМА СНАЙПЕРИСТА на един покрив, един до друг... :lol:
Да имаш само един пост на високо/покрив след като с 10-човека може да покриеш всички сгради наоколо... :?
Явно всичката им охрана е "разпусната" и по-скоро за отбиване на номера.
Така става при прекалена самонадеяност и притъпено чувство за възможна опасност.
К'вото било - било...
:partyman:
P.S. Иначе ГОЛЯМ СМЯХ. Оня сегрей вместо да навреди на Тръмп му "изписа веждите".
Пак се потвърждава старата поговорка " Който копае гроб другиму, сам пада в него."
И тоя път в буквалния смисъл.
Хидра, два екипа!
Всеки екип, от по двама души е разположен върху два съседни обекта. За мен също е грешка, но екипите са два. Поне два видими.

https://www.foxla.com/video/1485836?anvt=1
Chefo77 - майстор
вт юли 16, 2024 12:03 pmТрифон П.Трифонов написа:
Чефо, то остана ли сериозна приказка на днешно време?

Не съм търсил много по кадрите на различните медии, но е съвсем нормална практика загиналите да бъдат обявени за герои.

Аз виждам свличаща се фигура, зад него, почти едновременно с вдигането на ръката му към ухото си.
Не е към теб, бат' Трифо. :wink:
Просто е много тъпо под всеки вол да се търси теле.
hidrazin - майстор
вт юли 16, 2024 12:17 pmТрифон П.Трифонов написа:
Хидра, два екипа!
Съгласих се ама тогава нещата стават още мноооого по-зле.
Два екипа с по два снайпериста скупчени на реално почти един покрив на 50-тина метра един от друг... :shock:
За к'ъв чеп? Сигурно да могат да си менкат кафе, цигари и да си приказват.

ЦЪЪЪК

Точно сградата където се качи стрелеца е едно добро място за разполагане на втория екип снайперисти.
Но каквото било, било. Това е на пазара.
То когато нещо стане, после много "умници" се появяват да дават акъл как е трябвало да се направи. :-D
:partyman:
вт юли 16, 2024 12:37 pmChefo77 написа:
Зная.
От доста време сме свидетели на "новото нормално".

Хидра, палячовци са. Поне това, което се вижда.
То ако е имало и профита, нямаше пък да се случи.....
Тъй чи......за смях на гаргити.
Има една камара други хора, които наистина "трябва" бъдат ликвидирани, но они си перкат за сега.
Явно техните служби не са така медийно известни, за разлика от кепазетата.

Тема "Клипчета! (... напишете резюме на постнатите линкове)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: