Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
8180 - майстор
Михаил Жванецкий. "О женщинах"
Исполняет: Аркадий Райкин
"Вы знаете, есть люди, которые чувствуют себя очень плохо, когда другому хорошо!.. "

Превод: "Знаете ли, има хора, които се чувстват много зле, когато на друг му е хубаво..."

http://www.youtube.com/watch?v=i543gf_L2oI :)

Весели празници!
kozl - майстор
Mc Queen написа:
от толкова кафета
ме хвана мускулна стомашна треска :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lazy_666 - специалист
Той:
- Толкова си красива, че като те гледам, имам чувството, че потъвам в очите ти!
Тя:
- А ти знаеш ли, че очите ми са кафяви?
Той:
- Естествено.
Тя:
- Е, тогава даваш ли си сметка в какво си затънал...

- Ревнуваш ли?
- Не.
- Ревнуваш ли?
- Не.
- Ревнуваш ли?
- АБЕ, КАЗАХ ТИ - НЕЕЕ!
- Дай тогава, една целувка!
- ДА ТЕ ЦЕЛУВА ОНАЯ, ДЕТО ТИ Е ХАРЕСАЛА СТАТУСА ВЪВ FACEBOOK!!!
lz1wvm - специалист
Във връзка с полицейските вицове.
Чужденец в България,много начетен,знаещ 15 езика.Пита двама милиционери,къде се намира автогарата.И то на 15 езика.Накрая милиционерите,които нищо не разбрали,и от хорски срам му посочили някакъв хотел....Както и да е,човека си заминал поживо поздраво.Но единия милиционер го глождела мисълта,че не можали да го упътят човека.И казал.Колегааа трябва да учим езици,виждаш ли какво става.А другия казал,какво да стане....той като знаеше 15 езика,да не би да се оправи. :partyman:
Тани - модератор
bulhomes2 написа:
Иначе аз съм против пускането на вицове на какъвто и да е език, различен от нашия (без превод). Опитвам се да си представя да се пускат вицове на български в чуждоезични форуми, но не вярвам, че е възможно.
Е в нашия форум е възможно :up: И то не само вицове :wink:

Пълен автобус (едно време - с кондуктор).
Тълпата се напира да влезе.
Шофьорът: - Готово ли е?
Пътникът (влязъл): - Готово!
Кондукторът (сърдито): - Кой каза "готово"? Само кондукторът има ПРАВО да казва кога е готово! Хайде сега - ГОТОВО!Ти като какъв се изживяваш тук?

Двама приятели си говорят:
- Вчера гледам две големи момчета бият едно по-малко!!!
- И?
- Ами намесих се.
- И какво стана?
- Какво може да стане? Пребихме го.

Един човек много се ядосал на някакъв негър, и решил да го убие. Навил се да го блъска с колата си. Чакал, чакал го на една улица, и по едно време негрото излиза. Пича - газ с колата, блъска го, негрото чупи предния прозорец на колата и влиза в купето, целия се потрошил и го пращат в болница.
Съдят негъра за влизане с взлом. Обаче негрото оживяло. Белия се ядосал много и решил пак да го блъсне, дано тоя път го убие. Негърът точно излезнал от болницата и белия пак с колата, газ, и го блъснал. Тоя път негърът разбил предното стъкло, минал през купето на колата и излезнал през задното стъкло. И пак в болница. Съдят негъра за влизане с взлом и опит за бягство. Негърът пак оживял. Белия вече много се ядосал и твърдо решил да го убие. Излезнал негърът от болницата, и белия пак с колата, гаааз, блъснал го. Негърът, от удара, влиза през предното стъкло, минава през купето, и излиза през задното стъкло. Обаче белия за да е сигурен че го е убил, слезнал от колата да провери, и гледа негърът още жив. Ядосал се белия, взел една отверка от колата и като го започнал с отверката, ръгал, ръгал, направил негъра на дупки, и най-накрая го убил.
Съдят негъра за влизане с взлом, опит за бягство и самоубйство по особено жесток начин.
bulhomes2 - майстор
Предполагам, че те разбирам какво искаш да кажеш, но не съм в час и не мога да взема отношение, още повече, че всички знаят, че се познаваме.

2 от вицовете обаче ме насочиха към действителна случка от студентския ми живот. Доста черничък съм - кожа, коса, очи... Веднъж с един състудент (още по-черен) пътуваме с препълнен автобус към Троян. В някое от Севлиевските села напират сума и цаганор да се качат, ама шофьора ги увиква, че няма място и да си... (с две думи). От вътршността на автобуса взех да му помагам и да подвиквам "Черни вън", "Блек аут"... Тоя до мен ме сръга - "тшш мълчи, че ша на изгонат и нас бе..."
a_anastassov - специалист
За мен е истина, но за някои е виц.
От детството си знаем поговорките: "Знанието е сила" и "Времето е пари".
От училище ни е известно, че "A = F*t", т.е. "Работата = Силата*Времето". Като заместим в нея с първите равенства, се получава, че "Работата = Знанието*Парите", откъдето напълно закономерно произтича, че "Парите=Работата/Знанието".
Следователно, при Знания, клонящи към 0, Парите клонят към БЕЗКРАЙНОСТ, като при това количеството на Работата не играе особена роля...
lecki - специалист
Знаете ли кои са повече от китайците?
...мераклиите!
lz1wvm - специалист
Един виц за след новогодишните празници
От черния дроб звънят на мозъка:
-Кажете на Илия да спре да гради,че не успяваме да разграждаме
:partyman:
nikolson - майстор
Дебелана е заклещила в единия ъгъл на кревата своя любовник.
- Но моля те, скъпа! - стене той под нея, - престани да се друсаш така върху мен и махни циците си от лицето ми. В противен случай, преди да се задуша, ще се насера ...
..........................................

Млад лекар започва работа в клиника за сексуални отклонения. Главния лекар му показва клиниката. Виждат как един мъж онанира и се празни направо в коридора.
- Какво му има? - пита младия лекар.
- Събира прекалено много сперма и затова трябва да се освобождава периодично.
Отиват по нататък. Изведнъж виждат, как красива медицинска сестра прави минет на друг болен.
- А това пък какво е? - пита новия.
- Този болен има същия проблем, както и предишния, но има допълнителна здравна осигуровка.

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: