Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
DMN - майстор
Дойде зима. Мечо Пух като истинска мечка заспа зимен сън. Прасчо като истинска свиня го опъна докато спи.
jekasus - майстор
- Колко пъти исках да ти звъна да да те чуя как си, но все ме спираше онзи глас...
- Кои глас?
-" сумата по вашата сметка не е достатъчна за този разговор.."
bulhomes2 - майстор
- Жена, ако спечеля от тотото и ти дам половината пари, какво ще направиш?
- Ще те напусна.
- Ето ти 1 лев и бягай! Имам тройка.
Валериус - специалист
Новогодишно тържество в детска градина. Дядо Коледа взема децата едно по едно, слага ги на коляното си, поразпитва ги дали са слушали и какъв подарък искат, после бърка в чувала и им го дава! Идва ред и на Иванчо, сяда на коляното му и започват питанията:
- Как се казваш? - после го тупва леко с показалец по нослето.
- Иванчо.
- А слушка ли през годината? - и пак го тупва по нослето.
- Да!
- И какво искаш за подарък? - последва ново побутване с показалец по нослето.
- Искам женски полов орган! И не казвай, че нямаш в торбата, защото бъркаше там, а пръста ти мерише на п...ка! :-D
svetli_44 - специалист
Вървеше Щирлиц из нощен Берлин. Изведнъж отпред, отляво и отдясно се чуха оглушителни взривове. "Dolby surround" - помисли си Щирлиц.
chapara - майстор
Седи си един в кръчмата. Влиза един тичайки и вика:
- Пешо, там таковат жена ти!

Мъжът скача, тича навън и в този момент го блъска една кола.

Идвайки в съзнание в болницата си мисли:

“Много нервен съм станал, нито съм Пешо, нито съм женен!”

:-D :lol: :lol: :lol: :lol:
schuldiner - майстор
chapara написа:
... нито съм Пешо, нито съм женен!”
Тоз е подобен:
Трима се хвалят кой по не го е6е. Първият:
- Прибирам се от командировка, влизам вкъщи - жената на калъп с някакъв. Ама не ми пука, отивам до кръчмата и си пия до сутринта.
Вторият:
- И аз така - прибирам се, заварвам жената с някакъв, ама си минах кротко в кухнята и салатка, ракийка, мач... щот не ми пука.
- А пък аз - влючил се третият - като се прибирам, гледам жената в спалнята с някакъв. Отивам в кухнята - и там едни мъжаги ми пият ракията, ровят ми из хладилника. Влизам в кенефа, барем там се усамотя, пък то... Показа се един огромен и ми вика: "Ти ли си Стамат, бе!?" Вкара ме вътре и до сутринта бой-Е6ан, бой-Е6ан...
Другите двама:
- Е, хубаво, де... ти поне попита ли защо?
- Че кво да го питам, аз да не съм Стамат.
Илчо Илиев - майстор
Преди разпада на СССР в един затънтен далечен колхоз, се провежда годишно отчетно-изборно събрание на ППО на КПСС. Събранието протича нормално - преизбират старото-ново ръководство с единодушие, отчитат постигнати резултати и т.н. - както си му е редът. Накрая парторгът дръпва пламенна реч: "Другари, като построим комунизма ще потекат реки от мед, реки от мляко... и на всеки ще купим по един самолет. И то не какъв да е, ами бърз, свръхзвуков..." - разпалил се той.
Един чичка вдига ръка и пита:
- За какво ще ни служи този самолет, какво ще правим с него?
- Как за какво? Представи си, че в Москва са пуснали салам. Палиш самолета и си първи на опашката!
chapara - майстор
Ще ходи един да си носи данъчната декларация при данъчните и си мисли:
" Ако се облека с мръсни дрехи ще си кажат, че работя от сутрин до вечер и имам кинти, ако се облека с костюм пак ще си помислят същото". Решил да попита жена си, а тя:
- По-добре да ти разкажа една история, Когато се омъжвах за теб, попитах мама каква нощница да си облека за първата брачна нощ - обикновена или специална. А мама ми каза:
" Каквато и да си сложиш, ще има йебане"

:-D :-D :-D :-D

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: