• 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 401
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
mamkata - специалист
galin.com написа:
Един системен админ не е никакъв системен админ, ако не може да заобиколи системата.

В едно купе пътуват 4 системни админа и 4 "юзъра". Всеки "юзър" е с билет, а админите с 1 билет общо.
През 15 минути излиза админ в коридора да пуши и дебне за контрола. Идва контрола. Четиримата админи се набутват в тоалетната. Минава контрола през купето дупчи 4 билета, минава през тоалетната - отвътре:
- Кой е ?!?!
- Контрола
- Ето билета
Билета се пъха под вратата. Контролата дупчи 1 билет и подминава.
На връщане "юзърите" ядосани пътуват 4 с 1 билет. Админте 4 без билет. Юзър пуши през 15 мин в коридора. Админите си стоят в купето кротко. Наближава контрола и всички юзъри се втурват към тоалетната. Трима админи към другата тоалетна, а четвъртия чука на тоалетната на юзърите "КОНТРОЛА". Те му дават билета и той отива при другите трима.
И извода: Не всеки алгоритъм, който е подходящ за системните администратори е подходящ за усерите :lol:
ironlady - модератор
Зайчето влиза в горската баничарница и казва:
-Една боза и "Зайченцето бяло" до дупка!
ironlady - модератор
Седят си Мечо Пух и Прасчо на полянката.
Пух яде вафла.
По едно време Прасчо пита Пух:
-Абе Пух що ти е толко кафява вафлата.
-Щото я ям за трети път.

:lol: :lol: :lol:

* * *

Мечо Пух и Прасчо вьрвяли през гората и намерили една пушка и почнали да я раэглеждат Мечо Пух эастанал от страната на спуська,а Прасчо эастанал от страната на дулото и беэ да иска Пух натиснал спуська и Прасчо почнал да вии
Мечо Пух каэал:
- Кво квичиш ма свиня мръсна найш ли как ми изкара акъла...
mamkata - специалист
Тест за полицаи:
Задача: Да се вкара предмет съответно с кръгло. триъгълно и квадратно сечение в тръба със съответното сечение.
Резултати от теста: Половината - много тъпи, другата половина - много силни
Justy - майстор
Бизнесмен си е наел нов бодигард и му казва:
- Започвате работа от понеделник. Тогава откриваме новия склад за алкохол и ще пийнем.
- Но аз съм спортист и не пия.
- Тогава елате във вторник. Имаме годишнина на салона за масажи, поканил съм приятели, ще има много момичета и ще се забавляваме.
- Но аз съм женен и не изневерявам на жена си.
- Елате направо в сряда. Ще получим новата партида наркотици и ще ги опитаме.
- Казах ви, че съм спортист и не вземам наркотици. А какво ще правим в четвъртък?
- За вас не знам, но аз тогава ще съм с друг бодигард
Justy - майстор
Началник към подчинен:
- Имам задача за теб.
- Каква?
- Влез е jobs.bg!
- Влязох.
- А сега си търси работа!

:lol:
Justy - майстор
Съпрузи се развеждат. Съдията пита съпругата:
- Защо искате развод?
- Другарю съдия, мъжът ми беше на работа в Коми и оттам ми донесе срамни въшки.
Съдията:
- А Вие откъде разбрахте, че са от Съветския съюз? Да не би да имаха петолъчки на челата, а?
Justy - майстор
- Съседе, по кой вика жена ти вчера?
- По кучето.
- Бедното куче. Жена ти го заплашваше, че ще го изгони на улицата и ще му вземе ключа.
Justy - майстор
Посетител в ресторант забелязва, че всички сервитьори носят лъжица в горния джоб и от дюкяните им виси конец. Попитал един от тях за какво са тия неща и оня отговаря:
-Миналия месец идва консултант по ефективността и препоръча да носим резервна лъжица, та да не бавиме клиентите, когато си изпуснат своята.
-А конеца?
-Ами за да не се губи време за миене на ръце, като ходиме до тоалетната ползваме конеца, за да го извадиме...
-А как го прибирате?
-За колегите не зная, аз лично ползвам лъжицата....

:shock:
Justy - майстор
Лордът към своя готвач:
- Утре пристига тъщата ми - мисис Уокридж. Ето това тук е списък на любимите й блюда...
- Да, сър, ще бъде изпълнено!
- Изслушайте ме докрай! Ако вие приготвите дори само едно от тях, ще ви уволня незабавно!
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 401

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: