Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
ralev - специалист
Разговарят двама приятели:
- Какво стана с жената, за която се ожени по обявата, че прави страхотен секс? Сигурно не излизате от спалнята?
- Ами! Не излизаме от кухнята. Имало печатна грешка. Не било секс, а кекс.
estorm - специалист
....Мили сине- жалко, че си в затвора и тази година няма кой да прекопае лозето и да насади картофите. Чудем се с баща ти дали ще имаме сили да копаем....
....Мила мамо- по добре не копайте из лозето, че това което ще намерите няма да ви хареса. Пък и тогава ще ми лепнат още 20 към едногодишната ми присъда...
...Мили сине - получихме писмото ти с полиция. Цялото лозе прекопаха и нищо не намериха....
....Мила мамо- аз с каквото можах оттук -помогнах. Вие поне засадете картофите....
Валериус - специалист
Младо семейство стяга багажа си за море. Съпругата влиза в банята да подготви интимната си прическа и по едно време се провиква от там:
- Скъпиии, как се бръснеш покрай устните, без да се порежеш?
- Избутвам ги навън с език, за да се изпънат! - отговорил съпругът. След кратко мълчание се чува отново глас от банята:
- Имаш ли свободна минутка да дойдеш за малко? :-D
Andri01 - майстор
Хлапе си играе в пясъчника:
- Какво ядеш там?
- Не знам бе,мамо.
- Откъде го взе?
- От никъде,то само си допълзя!
estorm - специалист
Вървели си двама и гледат на пътя едно л''йно. Ха на бас рекъл единия, че за 200лв. ще си хапна от него. Другия имал парите заложил ги щото не вярвал, че другия е толкова луд. Ама изгубил - онзи си хапнал. Вървят си по пътя ама единия го яд, че хапнал л''йно другия, че изгубил 200лв. Не щеш ли пак се озовали пред него. Слушай рекъл тоя дето загубил парите - на бас за 200лв, че ще хапна и аз. Не може да бъде зарадвал се другия и заложил. Хапнал и тоя и си върнал парите. В тоя момент минал един и ги питал : Абе вие к'во правите. Ааа нищо рекли въртим тука едни пари :lol:
Валериус - специалист
Обява от световно известна фармацевтична компания:
"За хората имащи проблем със съня, които не могат да приемат сънотворни хапчета през устата!
Ние разработиме за вас нов продукт - свещички със страхотно бързодействие! Толкова са ефективни, че не винаги успявате да си извадите пръста от гъ..а!" :-D
kalpev - специалист
Въпрос: Zdraveite, znаete li na4aloto na iuni mesetc kolko gradusa e v Antaliya? Merci, sori za latinskia
Отговор: Не се самозалъгвай, латински е това: Hey, vos scitis principium mensis Junii quot gradus in Antalya?
Твоето е неграмотност в явен вид.
vpdyankov - напреднал
Според хирурзи политиците са най-лесни за операция...те нямат сърце, нямат гръбнак, всичко е само стомах, а задника и главата са взаимнозаменяеми.
Andri01 - майстор
- Госпожице,не влизайте в морето-бурно е ,ще се удавите...Госпожицеее,не влизайте...
- Я стига бе,ко искаш - обръща се тя!?
- Ааа,влизай,влизай - те крокодилите не се давят !
estorm - специалист
Госпожице изпуснахте нещо . Ти пък какво искаш обръща се тя. Ааа нищо ... сега като се обърнахте и аз това се запитах.

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: