Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
jekasus - майстор
bjohnev написа:
- Преди няколко дни, от финала на "Евровизия"
Очевидно на всеки век се ражда по един австриец с нестандартно лицево окосмяване, който всява смут в Европа.
inspo - майстор
- Баща ми, утре те викат при директора.
- Що?
- Намазахме дъската с лепило и учителката се залепи.
- Е какво толкова. И ние сме го правили това. Не я ли отлепихте после?
- Ааа отлепихме я. Някои и по два пъти...
big_death - специалист
Мутра се разхожда нервно пред баничарница. Mинава едно ромче и мутрата му казва:
- Вземи 50 ст. и ми купи една баница!
Ромчето отвръща:
- Бате, абе що не си я купиш сам?
Мутрата:
- Три пъти влизам да си купя баница, а те ми дават оборота.
big_death - специалист
Българинът Киро гостувал на своя приятел турчин - Ахмед. Турчинът наредил страхотна софра. Имало и танцьорки. Както си хапвали и пийвали - Ахмед видял, че Киро се заглежда по една от танцьорките:
- Айше, я заведи оттатък Киро, охлаби го, че много е напрегнат!
Отишли оттатък и Киро получил пълно охлабване.
Върнали се, тържеството продължило, а Киро се огледал в друга танцьорка.
- Атидже, - рекъл Ахмед, - охлаби човека! Много е напрегнат!
Ритуалът се повторил. Върнали се на софрата и продължили с яденето и пиенето, но на наш Киро му дошло в повече и взел да се одремва. Видял го Ахмед и рекъл на градинаря си:
- Хасане, я натегни човека, че много се разхлаби! :-D :butthead: :shock: :supz: :partyman:
big_death - специалист
Вилна зона. Петър тича в двора на Гошо.
-Гошо, бързо дай две кофи вода.
Налива си две кофи вода и изчезва. След малко пак се връща и вика:
-Дай още две.
-К`во става бе, Пешо, нали имаш собствен кладенец.
-Ситуацията е спешна. Тъщата падна в кладенеца, а водата й стига само до брадичката.
big_death - специалист
Футболист дочул, че жена му редовно му изневерява, когато е на лагер с тима. Една вечер ревнивият играч решил да провери каква е истината. Вместо да излезе от вкъщи, се качил на гардероба в спалнята и се покрил. След половин час жена му извикала любовника си. Правили двамата луд секс, а футболистът стои горе свит на кравай и мълчи. По едно време, след като си свършили работата, любовникът отишъл до тоалетната да пусне една вода. Жената пък се протегнала на леглото и случайно погледната към гардероба, където скивала мъжа си и се изплашила. След като любовникът и се върнал в спалнята, тя го попитала:
- Изпишка ли се, скъпи?
- Изпишках се – отговорил любовникът.
- Ха сега – рекла жената - погледни горе към гардероба и ще се насереш!
:-D :-D :-D
boltik - специалист
Миналата седмица някой ми пратил линк на пощата и първото което отворих беше този виц.До сега такива неща не бях получавал.Явно развива се интернета.

Една зъболекарка имала много малки цици... И всеки път, когато някой мъж отивал при нея и тя се навеждала над него, той просто не се здържал и констатирал на висок глас: "Имаш много малки гърди" ... Та тогава тя му правела зъбите за реклама на семейство Адамс ...
Та един пич отишъл при нея да си оправи зъба ... Тя се навела над него и той не се здържал и констатирал нехубавата реплика за гърдите й. Тогава тя казала:
- Е са ще ти кажа, на кой са му малки циците!
- Почакай. - отвърнал той. - Мога да ти кажа начин, как да ти пораснат.
- Кажи!
- Ами ... Търкай ги с тоалетна хария.
- Е, това ще помогне ли? - попитала тя.
- Ами ... Като ти гледам гъза ...

а етого и линка:
http://www.e-bane.net/modules.php?name= ... e&sid=1268
big_death - специалист
Пътен полицай в Дъблин спрял пиян шофьор малко след полунощ.
- Извинете, господине - като надникнал през прозореца на колата, казал полицаят. - Пили ли сте?
- Естествено - отвърнал шофьорът. - По обяд обърнах пет половинки "Гинес" с приятелите си, после се прехвърлих в бара на О'Мали и цял следобяд пих уиски с бира за разредител. После ударих шест двойни брендита и накрая изпих няколко чаши с едни стари приятели, просто за компания. След това закарах един от приятелите си вкъщи и изпих няколко кутии бира там, защото не беше учтиво да му откажа.
- Разбирам - казал полицаят. - Боя се, че ще трябва да ви помоля да слезете от колата и да надуете балона.
- Защо? - попитал пияният. - Не ми ли вярвате? :finga: :shock: :-D :lol: :-D :partyman:
big_death - специалист
Четири борчета патували с колата на шефа си, но катастрофирали. Чудили се те как ще покажат колата на шефа и едното борче казало:
- Ей, братлета, я да вземем да я надуем малко през ауспуха, па може да се изпъне.
Започнали да надуват всички. Надували, надували, но нищо не ставало. По едно време един от тях извикал:
- А бе, глупаци с глупаци! Как искате да стане, след като сте оставили прозорците отворени. :-D :lol: :-D
estorm - специалист
Гледа шефа как шофьора му борче някво шари по колата усърдно.
Бе к'во прайш бе му вика - що ми драскаш по колата?
А шефе гледам тука има една задачка 4х4 та рекох да я реша.

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: