Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
LZ - специалист
Купувам: Извънбордова картечница за монтаж на шибидах :cool:
emil_v r - майстор
А-така !
Е тук вече има агресия !
:evil: :wink: :-D

Те това имам в предвид , мачкат ли те на пътя , ще те мачкат и в живота .

Бъди войн , бъди победител !
( ЛЗ сега ударих яко с юмрук по бюрото
- удари и ти ! :x )
LZ - специалист
emil_v r написа:
....
( ЛЗ сега ударих яко с юмрук по бюрото
- удари и ти ! :x )
Ще ми се разхвърчат хилядите неща по бюрото и после кой знае колко време ще ги издирвам, а и кафето може да се разлее :lol:
silllveto - Майсторица
Е това е! Като се пениш те чуват само тия около тебе и се изнервя обстановката. Тоя отвънка му дреме. Или пък ако те чуе, ше стане една веселба... за Нощен труд :stock1: :lцl:
Time2Burn - специалист
Най - много ме дразнят петъчните задръствания, между 17ч и 19ч на изходите на София от провинциалните "Софиянци", които са си тръгнали на "село" да вземат някой друг буркан и някой лев от старите им родители, че да могат да изкарат натоварената работна седмица в големия град.Също така и понеделнишките сутрини, входовете на София се пълнят със разсеяни махмурлий, които си докарват бурканите и са станали рано сутрин за да задръстят Софията докато отидат до работните си места. Тези бивши селяни такова мазало правят че от светофара на горубляне до цум ми трябват 1 час и 15 минути. А ако трябва да стигна до хладилника - просто се отказвам. Дайте да пуснем петиция, ако може да се върне софийското жителство, та по този начин и оня селянин Бат Бойко да си го върнем в Банкя, у вердикало, там си му е най - арно и ако мое да не доада повече на Софията...
LZ - специалист
Абе работата няма да се оправи с жителство, ама тая тема е много тежка и ако я захванем, ще стигнем до привеждането на снаряжението в бойна готовност :evil: Ще чистим мускетите
emil_v r - майстор
:evil: Напротив Тайм , не ние селяните скапваме пейзажа ,
а вие софиянци блокирате града !
Събота и неделя като се разкарате по планините и езерата ,
(загадка е къде одите) е адски спокойно ,
по кръстовищата се поздравяваме .
Да ви разкарат за две години - да си свършим работата , па после се връщайте в гетата .
Time2Burn - специалист
Ей ако ни разкарат за две години ще заварим само руини от Софията, и трамвайни линии, защото по тях върви ток и затова никой не ги е окрал... :lol:
silllveto - Майсторица
Я, софиянци живеем в София :? . Не ни е срам...
emil_v r - майстор
Дообре де , няма да се караме :)
Но къде ходите събота и неделя , само това ми кажете ?
Една част идвате на Леденика , във всеки случай след това кокошките там не снасят 1-2 дена . :evil:

Тема "Как се ходи с кола на работа в Софията" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: