• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 124
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
SHL - специалист
Това го снимах вчера :)

Изображение

Изображение[/url]
ironlady - модератор
:registered: :respekt: малиииииииииииииииии
тоя да го спукаш от бой му е малко, явно трябва да го патентова...
:headbash:
SHL - специалист
Ето и последната ми находка - снимах го днес. Чудя се, как ли се е почуствал собственика, като е видял това нещо :shock: :?

Изображение

Изображение
Emerald - модератор
SHL, това все прилича на обществени тоалетни. Не е зле да разказваш какъв точно е обекта. :?
SHL - специалист
Emerald написа:
SHL, това все прилича на обществени тоалетни. Не е зле да разказваш какъв точно е обекта. :?
Естествено, че са обществени - не мога да влизам по къщите на хората, я. Последните две са от фасадата на луксозна сладкарница. Имена не подавам по простата причина да не навредя на собствениците по някакъв начин, защото не ги познавам. Важно е, че калпавата работа е факт и където я видя, я снимам. И разбира се най-лесно е по заведенията. Особено тези, които са направени с луксозни материали и евтини майстори.
$64EN - специалист
може собствениците на тази сладкарница да са имали нещо впредвид и нарочно да са искали да им направят тъка фасадата-примерно ако са катерачи и искат да могат да тренират през свободното си време и вместо да ходят на стена за катерене да тренират на фасадата .
(ох правя се че ми е смешно , но ми се реве като ги гледам тези яки плочи ........)
mladkal - майстор
Горките собственици на това жилище....
Такава нескопосана история даже и не съм си представял...
Язък за нервите на хорицата, язък и за материалите...
SHL - специалист
А на това тук му викам "каналджииска" работа !

Изображение

За пояснение: това е канала за отпадни води ( фекалния ) в мазето на жилищен блок.

Изображение[/url]
rendo - специалист
Говорете вие говорете .....

нека и аз споделя малко видени чудесии.

Изолация на къща 180 кв/м - човка правещ изолацията решава, че трябва да изправи стените на изолация и как се прави това !!! - слагаме кюфте теракол, отгоре парче фибран, отгоре пак кюфте теракол и пак кюфте фибран и оторе на тези подложки слагаме вече стеропора !!!
За да не правите излищни сметки аз ще ви кажа колко теракол отиде за тези 180 кв/м точно 250 торби !!!
От там на сетне виде си правете сметката до колко е била крива стената или до колко я е изправял майстора или до колко просто трябва да го отрепеш !

а що се отнася до горените 2 фотоса - на първия момчетата са решили че няма нужда да го правят с по малки ивици изолация - за кво им е ..... хаххаха

Пък и също са си казали - така и така ще има декоративна мазикла за кво е читава шпакловка .... хахахха

а на тази с банята просто ме изумява как му е дошло на акъл да прави подобна кутия за канала просто нямам думи ....
$64EN - специалист
SHL написа:
А на това тук му викам "каналджииска" работа !

За пояснение: това е канала за отпадни води ( фекалния ) в мазето на жилищен блок.

Изображение[/url]

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
този блок сигурно не е на много етажи щом тази тръба още не се е запушила от преминаването на всякакви щуротии.
въобще как им идват на тея хора такива творчески идеи да оставят след себеси нещо такова :?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 124

Тема "Вижте и се посмейте. МАЙСТОРИ - МЕНТЕ !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: