• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
vlax - майстор
hidrazin написа:
gogo7777 написа:
Стефанов, пристигна ли гълъба?
Едва ли... Ще си го познаеш ли кой беше? :-D

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4xFlSTFkTVM[/youtube]
:partyman:
Тези кво се правят на майстори като стрелят с по едно кило сачми :-D
MamaMy - майстор
gogo7777, питай някой из форума дали нема телефоня на оня Пламен 67 нещо си. Той нали оправя всичко, ма може да му се е задръстила пощата от ЛС на кандидат клиенти и не може да ти отговори. В краен случай викай Тинки. Само допий ракията преждевременно, че е малко нервак и ако пийне и той ще станете на търкалета :-D
Andri01 - майстор
gogo7777 написа:
Отключва ли се с пръстов отпечатък ако неможе търси проблема другаде.
Сигурно се отключва ама варианта отпада щото пробвам само с ръкавици....жената е криминалистка и ме фаща по отпечатъците.
Смени жената !! :?
gogo7777 - майстор
Найденов написа:
Пробвай да го загрееш с печка Елва- затвори я в хладилника и едва тогава включвай. Проверявай регулярно през 38 минути. Ако печката изгори първа- проблемът не е в хладилника и явно е само за дневно ползване :!: .
Махни (премахни) преди това ракията за всеки случай.
Хладилника си работи, проблема е в лампичката, че не свети, когато е отворен.
Сега както е ми напомня за младежките години, когато го отварях, взимах шишето и го затварях преди лампата да реагира и светне....
gogo7777 - майстор
MamaMy написа:
gogo7777, питай някой из форума дали нема телефоня на оня Пламен 67 нещо си. Той нали оправя всичко, ма може да му се е задръстила пощата от ЛС на кандидат клиенти и не може да ти отговори. В краен случай викай Тинки. Само допий ракията преждевременно, че е малко нервак и ако пийне и той ще станете на търкалета :-D
Мани го тоя. Докато ми оправи платката, ще ми се размръзне скумрията в камерата....не моа го чакам да ми се тутка. :wink: А Тинки ми е далече...някъде в другата част на полукълбото.
Andri01 написа:
Смени жената !!
Не мога... Обичам я. :-D
MamaMy - майстор
Е те тук те фанах. Немой си обичаш жената ако не я биеш :lol:
gogo7777 - майстор
.....и това не моем.....она ме бие мене....направо ми скъсва ританките :x
Значи ме обичаааа :partyman:
Гост - специалист
gogo7777 написа:
Хладилника си работи, проблема е в лампичката, че не свети, когато е отворен.
Сега както е ми напомня за младежките години, когато го отварях, взимах шишето и го затварях преди лампата да реагира и светне....
Щом работи- не го барай. Като не свети ламбата- ползвай го само през деня, докато е светло. Пък и нощеска е време за спане, ( и други раоти)не за пиенье. :partyman:
Той твоя хладилник почти нема живи врастници- варди си го. Ако бачка и след пет годин- ше му земеш пари за действащ антиквариат ;-)
gogo7777 - майстор
Той твоя хладилник почти нема живи врастници- варди си го.
Както писах спомен от сватбата ми е. Тъста искаше запорожец да ни подари, но тъщата настоя за хладилник.
Трябва да му оправя ламбата, няма начин.
bat_danio - специалист
Абе викаш не работи като отвориш врата , а провери ли при затворена свети ли..... ако свети на ракията и разваля вкуса ... имате ли такива наблюдения
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

Тема "Проблем с хладилник Мраз 250" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: