• 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 45
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Chefo77 - майстор
thinkpad написа:
Chefo77 написа:
Човекът е откачалник, какво искаш ... :)
Акумулатора за вторични ако се даде струва 15-20лв. Ти за 40лв какво очакваш? Не знам мръсен ли е, какъв ли е.
Не бре, Тинки, профилът му е "откачалник" :lol: :lol: :lol:
Иначе акумулатор втора ръка е една от най-големите глупости, за които може да си дадеш парите.
Andri01 - майстор
profesional wood като ти гледам аватара,май е твоя обявата в OLX-a? :?
nv952 - майстор
Andri01 написа:
:shock: Наистина ...ти не беше ли с друг аватар?Да не си се преселил у хамерика :-D
iivanov - майстор
nv952 написа:
Andri01 написа:
:shock: Наистина ...ти не беше ли с друг аватар?Да не си се преселил у хамерика :-D
Язък! Обраха му бостаня. :-D
kuger - майстор
Не мога да си го обясня това! Приемник на БСК без карта става единствено за подставка. Хайде чинията ще стане и за друг сателит, но.... трябва да си доста добър хакер за да пробиеш картите им.
gogyto - специалист
kuger написа:
Не мога да си го обясня това! Приемник на БСК без карта става единствено за подставка. Хайде чинията ще стане и за друг сателит, но.... трябва да си доста добър хакер за да пробиеш картите им.
Всъщност го иска с картата и ЕГН, и му трябва явно за някъде където ще стои 1-2 месеца.Иначе плащаш цялото оборудване ако искаш да си гледаш месец за месец без договор.
kuger - майстор
Не говоря за нови абонати /под 18 месеца/. Но, не бих си дал ЕГН-то, знам ли как ще се ползва :?
gogyto - специалист
kuger написа:
Не говоря за нови абонати /под 18 месеца/. Но, не бих си дал ЕГН-то, знам ли как ще се ползва :?
За това обявата е в тази тема :lol:
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 45

Тема "Най-интелигентните обяви...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: