bjohnev написа:hidrazin-e, превеждай брате, че ако ни подкара Andri01Не го приемай като дразнене или заяждане,но да си срещал в руски сайт нещо написано на български/ даже и виц да е/? Писна ми по улиците да ме спират руснаци и да ми говорят на руски! Че даже една имаше наглоста да ми се скара,че и говоря на български. Хайде да не задълбаваме. "Разни хора,разни идеали..." - Бай Алеко
Andri01 написа:А аз си мислех,че това е български форум!Един от западните провинции:
руския отдавна"умря"
Затруднела Трпана и со Трпе отишле кај лекар да ги советува како да водат секс следните девет месеци. Тој им рекол:
- Првите три месеци ќе имате секс на вообичаен начин, вторите три месеци на кучешки начин, а последните три месеци на волчји начин.
- А бе, докторе, ајде првите два начини се во ред, ама каков е тој секс на волчји начин?
- Е, па ќе седнеш кај дупката и ќе завиваш.
Превод от "македонски" за Andri01
Забременяла Търпана и с Търпе отишли на лекар да ги съветва как да правят секс следващите девет месеца. Той им казал:
- Първите три месеца ще го правите както обикновено, вторите три месеца - кучешката, а последните три месеца - вълчата.
- Абе докторе, първите два начина ги разбирам, ама какъв е тоя вълчи секс?
- Ами сядаш край дупката и почваш да виеш!