• 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 100
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
emil_v r - майстор
Не са противоположни. :evil:
Във ядрената физика това се нарича "вакуум под налягане"
Открито е още 1880 г от японецът Минг Ам .
ArturDent - Почти Безобиден
Абе само аз ли не мога да следя мисълта....
stevebradata написа:
ми идеята е да я направя кокото се може по лека да не тежи на плочата ама 4 см не е ли много аз мисля върху фибрана да боцна мрежа и саморазливна около 1 см някъде че то тежи около 18 кг на квадрат :)

да Попитам с стиропор няма ли да ми излезне по танка :) и да постигна почти същите резултати, мен единствено ме опасява това че той е лесно чуплив няма тази плътност :) и ако не направя замаска тази година и само залепя както мисля да направя с фибрана като ходя ще оставам само парчета :))) дали съм прав :?
stevebradata написа:
ми то аз сега съм разтелял вата около 2 см на половината плоча ама не усещам никакъв ефект за жалост и сега като смятам че за 50 мм фибран ще дам около 800 направи ми се плаче и се чудя дали да не е 40 мм или 30 :) 20 ми се струва вече малко

колкото до ватата то като я постелям тя няма как да изолира трябва да я натисна с нещо а 80 квадрата не е налко да тарся с какво да я натискам :? ако имаш някаква идея в пред вит съм отворен да я чуя ватата е къде къде по ефтина :-D
rulom - модератор
torbalan написа:
............

Работя в АЕЦ Козлодуй, а и средното, и висшето ми са "Ядрена енергетика", а в този бизнес - за всички ни най-важното е "опазване на околната среда", защото ако в един момент стане "ДУМ" - околната среда ще страда мнооого...
Винаги ми е било чудно за какво ще ни е околна среда, ако ни няма нас, хората.....ма то нас кой ли да ни пази :-D
Takezo Sensey - модератор
ArturDent написа:
crez, ти ме връщаш във времето на Ал Капоне, там парното е било пълно с нелегален алкохол.
Вероятно после са го и пили . :?
ArturDent - Почти Безобиден
Takezo Sensey написа:
ArturDent написа:
crez, ти ме връщаш във времето на Ал Капоне, там парното е било пълно с нелегален алкохол.
Вероятно после са го и пили . :?
Да пили са го, само дето не е работело парното.
Там са крили алкохола, по време на сухия режим. Имало е кранчета на радиаторите и от там са наливали.
hygro - майстор
Понякога "не... не... не..." означава всъщност "о, да... да... да..." :-D
iveliks написа:
Благодаря за отговара но това не в отрицателен смисъл ле е
Justy - майстор
hygro написа:
Понякога "не... не... не..." означава всъщност "о, да... да... да..." :-D
iveliks написа:
Благодаря за отговара но това не в отрицателен смисъл ле е
Симпозиум на лингвисти. Англичанинът: Двойното отрицание означава потвърждение. Обаче, двойното потвърждение не означава отрицание. Българинът контрира: Да, да...
alsted - майстор
Цитат:

"Единствените уреди в Метро, с който може да се икономисва енергия от съществуващи прибори, са димерите за регулиране на осветлението."

Всеки без да си ги купува може да си смени крушките у дома с по-маломощни и ще постигне почти същия ефект, а ако изобщо не ги пали ефекта ще е и по-голям. Далаверата, обаче е още по-голяма ако не включвате по-големи консуматори като бойлери, климатици и други такива.../нали си спомняте оня виц дето габровеца смъмрил сина си студент, че не тичал след такси вместо след рейса.../
panalov - специалист
zdravko_dimitrov1986
Предполагам ще трябва и някакво противопожарно покритие да се нанесе на металните повърхности.
Crafty - специалист
Всъщност, колкото и да е странно - металите са най-уязвими при пожар. Дървото за което общото мнение (включително и моето до скоро) е, че изгаря без остатък е най-издържливо на огън и запазва носещите си свойства дори и когато обгори. Така че "бисерът" може и да не е съвсем на място :wink:
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 100

Тема "Бисери на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: