Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
fox_vt - майстор
Надпис пред гаража:
Не спирай. Пукам гуми!!!
Около 14:00 собственикът излиза да си изкара колата и вижда пред гаража паркиран валяк, отстрани виси шило и бележка:
Успех :mrgreen: :mrgreen:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
EDI написа:
Тези вече се чудят какво да измислят.Ако бяха сложили телена четка, можеше и да ги обелят даже. :-D :lol:
Разбира се, че са обелени! Що за недоверие :-) Домашната ми соц белачка беше с плас'масови пъпки по стените, въртиш с ръчката дъното, завихря водата и ядеш картофки....
MIRO_073 - майстор
Закарали американеца,руснака и българина Иван на екскурзия на Ниагарския водопад. Застанали пред водопада и екскурзовода казал:
-Вижте тази мощ и величие. Какво си мислите , като го гледате?
Американеца отговорил:
-Аз си мисля за американското величие, за най-силната икономика на света, за мощната американска армия, която ни защитава, за американската мечта...
Руснака казал:
-Аз си мисля за величествената руска държава, за безкрайната руска шир, където, когато на запад слънцето залязва, то на изток изгрява, за непреодолимия руски дух..
-А ти за какво си мислиш Иване-питал екскурзовода-като гледаш това величие? Какви чувства напират в теб?
-А... за какво, за какво! Аз си миля за... е*ане.
-Как така за е*ане?
-Еми как така...Аз к"вото и да гледам все си мисля за е*ане.
hidrazin - майстор
Е за Ниагарския мисля е логично да добавя и следния:

Туристи от Тексас са спряли на площадка, от която се открива гледка към Ниагарският водопад. Екскурзоводът ги пита:
- Е, има ли нещо подобно в Тексас?
- Не. Обаче имаме един майстор - водопроводчик, емигрант от България, та съм готов да се хвана на бас, че ще спре тоя теч максимум за половин час....
MIRO_073 - майстор
hidrazin написа:

Туристи от Тексас са спряли на площадка, от която се открива гледка към Ниагарският водопад. Екскурзоводът ги пита:
- Е, има ли нещо подобно в Тексас?
- Не. Обаче имаме един майстор - водопроводчик, емигрант от България, та съм готов да се хвана на бас, че ще спре тоя теч максимум за половин час....
:-D
В автобуса:
-Може ли да ми отстъпите мястото? Бременна съм!
-Не може! Да си се е*ала с някой, дето има кола.
8180 - майстор
hidrazin написа:
Екскурзоводът:
- А сега уважаеми, ако помолите жените си да замълчат, ще можете да се насладите на грохота на водата. :)
darakchiev - специалист
18+...

- Много си щастлива, муци.

- Снощи правих секс, затова.

- Трябва да е бил много добър в леглото!

- Не, беше смотаняк, но обърка дупките и ми мина запека.

- Батко ...
- Ооо!
- Къде се намира клиторът - отпред или отзад?
- Отпред.
- Дееба, явно съм лизал някакъв хемороид...
chano3891 - специалист
По време на час учителката пише на дъската, а по това време Курти отваря вратата и си сяда на чина, след малко пак излиза също така незабелязано от даскалицата и Иванчо казва:
-Госпожо Курти влезе и излезе без на усетите.
-Иванчо как не те е срам излизай на вън и да не се връщаш бес баща си.
-Госпожо говоря за Кутри Иванов ученик номер 17 от класа.
-Извинявай Иванчо прости ми за грешката.
-Няма защо госпожо но да знаете че много ми харесва начина ви на мислене.
nikolson - майстор
Модерна циганка-врачка гледа на девойка:
- Алоууу, чаровницееей! Спри са да ти казвам, имйел шъ пулучиш! Голем късмет та чака, добър пръвайдър ша намериш! Един юзър много хубави неща ти мисли. Все та причаква в кюто, ама ти много са крийш, ма! Пусни му на чиляка... оторизейшън, стига си го мъчила с тоз рикуест! Той много та `аресва, иска да та джазка виртуално. Я дай левътъ ръкъ да вида по-добре.
Аууу! Малка ръчичка имаш, ама голем джойстик си фанала! Въх, много си играйш със скролера на мишката, палавницееей! Немаш ли с кво друго да си играйш, ма? Тука виждам голем трафик от един сайт с много хиксчета... Ама си ъпдейтвай антивирусната и файъруола да н`си наджипкаш компа с виртуални въшки.

Aй ся, пет лева и Господ да та пази, барабар със софтуера и хардуера!
Къде тръгна, ма? Шъ та кълна, да знайш! Да ти са напълни компа с вируси дано! Виндоса да ти висне кът` гъза на прабаба ми!!! Ре-инстол секи ден да прайш и от бъгове да н`съ отървеш! Да ти го нахакат здраво в айпито! Имйела със спам да ти затрупат! Само грозни аватари да намираш! Кюто ти да са скапе и хистърито да ти са затрий! Сичките си пароли да забраиш и да ти спрат акаунтите!

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: