Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
dyaneff - майстор
- Кой е измислил секса?
- Как кой? Ами гърците! Нали те са измислили всичко!? След тях, обаче, римляните го усъвършенствали.
- Как?
- Като добавили жената …
Andri01 - майстор
Неее секса са го измислили македонците!?!
dyaneff - майстор
Защото са измислили всичко ли ? :lol:
hidrazin - майстор
Естествено че секса е измислен от гърците! Не сте ли гледали филма С 300? И следващите серии серии с 400, с 500, със 600 ... :lol:
И е факт от историята, че са се обучавали по двойки и били много привързани. Когато единия паднел в боя, другия много плачел и тъгувал. :prayer:
:partyman:
iivanov - майстор
hidrazin написа:
Когато единия паднел в боя, другия много плачел и тъгувал. :prayer:
:partyman:
Глей Ахил, кви щуротии е свършил, докат тъгувал за Патрокъл. Секса стени събаря. От време оно може да произлиза позата " на врано конче". В случая троянско. :-D
jekasus - майстор
Те гърци и демокрация са измислили :-D А и тя е .... :lol:
chapara - майстор
Един човек видял двама педераси.Ама и двамата били облечени еднакво. Той много се почудил, не можал да се въздаржи и ги попитал - "Абе, вие хубавооо сте педераси, ама защо и сте облечени еднакво?"
И те го арестували.
:cool:
chapara - майстор
Мъж казва на жена си рано сутринта:
- Жена, излизам. Като се прибера ще ядеш бой.
И се изнизал. Жената се стреснала и цел ден се въртяла из къщата - подредила всичко, изпрала, измила де що види, лъснала на мъжа си въдиците, направила мусака, сложила във фризера ракия и мастика, направила салати и мезета... абе изобщо направила така, че да няма забележки.
Прибира се мъжът ѝ вечерта, поогледал се, ама не казал нищо. Седнал на масата, а жената припка около него, облякла къса рокличка. Сервира мезенца, налива по чашките и се грижи всичко да е ОК. Мъжът си похапва, пийва си, ама си мълчи. Минало известно време и жената замалко да започне да гризе нокти от любопитство. В един момент не издържала и попитала:
- Миличък, как мина денят ти? Какво прави?
- Играх карти с приятели, пихме бира и си направихме състезание на кого му е най-голям.
- И кой победи? - пита жената.
- Как кой, аз, разбира се!
А жената:
- Ха! че Кольо от последния етаж не беше ли там?
- Аз казах ли ти сутринта, че ще ядеш бой като се върна!!!

:-D :lol: :lol:
dyaneff - майстор
В Спешния Център влиза мъж със забит в главата пирон.
Доктора:
- Ще го вадим ли?
- Да.
- 500 лв.
- Докторе, ама аз съм здравно осигурен!
- По здравна каса можем само да ти го закривим, да не ти задира..
KingLin - майстор
Във фризьорския салон:
-Извинете, колко вземате горе долу за подстригване?
-Горе 5лв., а долу не подстригваме.

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: