• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 107
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Hoвoceлckи - майстор
Hoвoceлckи написа:
... обясняват, че нямал вентилатор ...
toolegittoquit - майстор
Hoвoceлckи написа:
Hoвoceлckи написа:
... обясняват, че нямал вентилатор ...
Как да има, като са го свалили? :lol:
Анонимен1
Hoвoceлckи написа:
Ще си позволя да ви отклоня "разговора". Пак се взехте на сериозно в "отмора и шеги" :wink:
Не е точно по подхваната от автора тема, но заглавието ми звучи подходящо и за случаи като моя.
Чета в гаранцията на лаптопа, че трябва да го представям за профилактика на 6 месеца. Правя го. В сервиза ме гледат "леко" учудено. Все пак го вземат като вписват срещу "оплакване" - грее. Възразявам, че нямаме оплакване. Следва отговор, че това било "рутинно" :?: При връщането ми обясняват, че нямал вентилатор та те нещата били нормални, но все пак му сложили (или сменили ) още паста. Е, поне документално ще сме изрядни. След седмица случайно забелязваме, че липсват две винтчета. Вярно почти несъществен проблем. Не знам само ако, не дай си боже, ми се наложи да ползвам гаранционна услуга как ще реагират? Всъщност знам истината - виновният съм само аз. А иначе си е смешничко ... ако не задълбаваме в посока " бе тия дали и вътре не са забравили да върнат нещо ..."
Прикачен файл:
без две винтчета.jpg
Спокойно, аз нося телевизор на три дни в технополис и ги питам изрично с цялата ли окомплектовка да го донеса. Те - да, така по-лесно ще го върнем. При получаване се опитват да ме убедят, че съм го оставил без дистанционно и че само в кашона бил телевизора, дори без стиропорите. Повечето пъти като отнеса нещо за гаранция, освен да го надерат и прецакат още друго не правят.
Kirilpm - специалист
stoianov_n написа:
gogo7777 написа:
Ако не го знаеш, значи си Трол :lol: /и аз като тебе незнам кво означава тоя термин :lol: /
В жаргонната терминология на Интернет, тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата съобщения във Фейсбук, в онлайн дискусионни форуми, стаи за разговори (chat rooms), блогове, коментари към вестникарски статии и др.п., с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.

Троловете се държат, в най-общия смисъл на думата, като хулигани или зле възпитани Интернет потребители. Някои тролове демонстрират такова поведение с цел собствено развлечение, получавайки удоволствие от действията си.

Независимо от типа, троловете се делят на два типа – прост и сложен. Простите тролове се разпознават от пръв поглед: поведението им е предизвикателно, отправят директни ругатни, целенасочено нарушават правилата на поведение в онлайн ресурса, директно атакуват опонентите или техните идеи. Сложните тролове отлично познават правилата в сайтовете, където се подвизават, затова и поведението им е на границата на нарушаването им, често карайки авторите на блогове, администраторите на сайтове, собствениците на Фейсбук-страници и др.п. да забравят своето добро възпитание, да нарушат собствените си правила или да превишат нормалните си правомощия.

Често троловете имат за цел отклоняване на вниманието от основната тема и превръщането на конструктивното обсъждане в безкрайни спорове, в размяна на нападки, в дрязга. Един от основните използвани методи на троловете е нападателният стил – агресивното подмятане на клевети, компромати, слухове, задаване на въпроси не по темата, а по адрес на другите автори и публикувани мнения, и т.н.
От /bg.wikipedia.org/
Кой от кои е, не разбрах.. :finga:
Е според модератора тинки не е трол,той може спокойно да нарежда потребителите от форума без последствия,но когато бъде обиден по някакъв начин следва БАН :lol:
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
Е според модератора тинки не е трол,той може спокойно да нарежда потребителите от форума без последствия,но когато бъде обиден по някакъв начин следва БАН
Не без последствия, а с 2 предупреждения. Въпреки всичко, продължавам да заставам зад думите си, че Гого нарочно провокира. Не всяка ситуация е под абсолютно пълен наш контрол. Няма как без съдействието на другата страна да се получат нещата така, че да бъдат безопасни.
nikolov333 - майстор
Има един лаф за "Неподходящото място и Неподходящото време" уцелиш ли тоя момент.. :prayer:
velsi - Почетен майстор
toolegittoquit написа:
Трябва поведението винаги да е такова, че да не предразполага към създаването на опасни и рискови ситуации.
Много задълбаваш ти и много философстваш. Ела да видиш тука как стъпи ли пешеходец на платното и всичко спира. Дори и на паркинга. И го чакаш да стъпи на тротоара и чак тогава продължаваш. Щото удариш ли пешеходец... жална ти майка. Ама има ред. И пешеходците на са като в България, и те са дисциплинирани.
Chefo77 - майстор
velsi написа:
Ама има ред. И пешеходците на са като в България, и те са дисциплинирани.
Ако снимам клипче - 15 минути из Варна - и ти го изпратя, а ти го дадеш на тамошен КАТ-аджия, сигурно 2 седмици няма да може да спи.
toolegittoquit - майстор
velsi написа:
Много задълбаваш ти и много философстваш.
Ще питам и теб - каква е гаранцията, че внезапно недисциплиниран пешеходец няма да изскочи на произволно място или ще почне спринт по пешеходната пътека? Можеш ли да предвидиш намеренията на всекиго? От къде знаеш, че някой няма да стои на тротоара и нарочно да ти скочи под гумите? Защото в Русия го правиха това. За да скубят обезщетения от водачите. За това и там се появиха видеорегистратори по автомобилите. Няма как да кажеш на черното-бяло, като има документирани случаи. На хора, които нарочно скачат под гумите. Няма ли здрав разум и предвидимост на действията, просто никой ред не може да съществува.
nikolov333 - майстор
В наше "село" напоследък почнаха да спират за да пропуснат, търпеливо чакащите пешеходци да пресекат на зебра или пешеходна пътека. Чак на пешеходците не им се вярва, че е истина и неуверено пресичат след няколко подканващи жеста. Интересното е, че спират повече мъже шофьори..на жените явно им е трудно тръгването... :?
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 107

Тема "Ако не беше истина щеше да е смешно...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: