Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
pipilica - майстор
Явно си бил пиян. :-D :-D
Георги Иванов(алцек) - специалист
Последните коментари ме разсмяха повече от вицовете.Скучно е като ви няма,да сте живи и здрави.
fox_vt - майстор
pipilica написа:
Явно си бил пиян. :-D :-D
Може да е бил напушен или да е бил сомнамбул,а това може да обясни повечето му отговори тук :?
Andri01 - майстор
:-D И тука се заядоха :проба: / Егати и наименованието на тази картинка :)/
drastar - специалист
Що наливаш масло в огъня. Църуля не помни и 5 деня :-D
Chefo77 - майстор
Стига си пукал, разкажи вица за канибалите :)

Чек, че 2 дена си се смея на един припомнен ... :)

Млад мъж си пие в бара, когато влиза приятно момиче и сяда наблизо. Той изчаква малко и отива при нея и я пита, дали може да я почерпи нещо. В резултат момичето се дърпа рязко и на висок глас казва:
- Не, няма да правя секс с Вас!
Всички се обръщат, а мъжът засрамен, се връща на мястото си. След малко при него отива момичето, сяда до него и казва тихо:
- Извинявам се, не исках да се получи така. Просто аз съм студентка по психология и пиша дипломна работа за реакциите на хората в конфузни ситуации...
В този момент мъжът подскача и извиква:
- Ти луда ли си, какви 200 лева за свирка? ...
Валериус - специалист
Седят няколко баби в парка на припек и си разказват спомени. По едно време минали на темата коя кога най-много я е боляло. Първата казала:
- Когато бях дете и се бях качила на черешата, се счупи клон и паднах лошо. Счупих си ръка, крак, глава, одрах се цялата и ме боля няколко месеца.
Втората се присетила:
- Пък мен най ме е боляло кога ме отвориха отпред и отзад в един ден, та цяла седмица ни можех да си събера краката, ни да си седна на задника.
Така всяка разказвала по нещо, а последната след всеки разказ викала: - Това не е нищо! Накрая дошъл и нейния ред и тя заразказвала:
- Наскоро щяхме да се събираме целия род за годишнината на моя дядо. Ошетала съм цялата къща, сготвила съм разни манджи и сладкиши, дядото е нарязал тънки мезета, наточил е вино и ракия и вече чакаме първите гости. Тогава се сетих, че не съм омесила хляб и без да ме осети дядото му взех колелото, та хукнах към фурната. Да, но дядото махнал предпазителя на веригата и как съм се засилила, веригата като ми защипа клитораааа ........
Junak - майстор
Бах мама му, ето откъде идва израза "клитор като волски език" :)
iivanov - майстор
Майтапите се, ама имам познат ,който си беше защипал оная работа ,при падане от колелото. :wuah:

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: