Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
big_death - специалист
Село горе в планината. Телефон. Кметски наместник. Звъни телефонът:
– Ало, при вас днес ще дойде Бойко Борисов да пререже лентата на паметник, който ще ви построим по европейски проект през 2020 г.
Наместникът вика разсилния:
– Тичай бързо на площада и гръмни с пушката да уведомиш населението!
Тича разсилния, вдига пушката: Тряяяс! Показва се една баба:
– Какво бре? Да не е дошъл хляба?
– Не, бабо, ще идва Бойко Борисов да открива паметник!
Бабата се връцва и влиза в къщата. Стои сам разсилният, почесва се. Вдига пак пушката: Тряяяс! Показва се същата баба:
– Какво бре? Да не е дошъл хляба?
– Не, бабо, ще идва Бойко Бор…
– Амчи, не можа ли да го уцелиш от първия път, ами му гърмиш два пъти? :-D :lol: :-D :partyman:
big_death - специалист
Нощ, кал, мъгла, киша. Цялата гадост в една нощ. Карал си един човек Камаза. Видял кола обърната на една страна да буксува с пълна газ. Шофьорът решил да му помогне. Спрял Камаза, приближил и отворил вратата:
– Господине, имате ли нужда от помощ?
Човекът в колата го погледнал и припаднал. Шофьорът бързо го качил в Камаза и го закарал в най-близката болница. Оставил го на лекарите и се качил в камиона. Затворил вратата, пуснал двигателя, запалил цигара и се зачудил, защо онзи припаднал? Решил да разбере, изгасил двигателя и отишъл пак в болницата. Човекът, когото докарал вече се бил освестил. Шофьорът го попитал:
– Аз исках да ти помогна, а ти защо припадна?
Онзи му отговорил:
– Ами, посред нощ, кал, мъгла и киша, шпоря със 120км/ч и ти ми отваряш вратата!… :-D :lol: :-D
lecki - специалист
Ас най-млого обича Булгарско дума - "ти черпиш"
Prn17 - специалист
Прибира се ловец от лов, кучето му го води. Мъртво пиян. Жена му критично го поглежда и пита:
- Колко водки изпи?
- Сааамо тррри...
- Шаро, колко водки?
- Ау, ау, ау!
- Хмммм... А колко бири?
- Ауууууууууууууууууууууууууууууууууууууу!
MIRO_073 - майстор
lecki написа:
Ас най-млого обича Булгарско дума - "ти черпиш"
Аз пък си помислиш, че ще напишеш за бургазкото "въййй" :-D
dyaneff - майстор
Тъщата чете Библията.
Внучето пита баща си:
- Тате, какво чете баба?
- Готви се за приемен изпит! :partyman:
lz1wvm - специалист
iivanov написа:
Майтапите се, ама имам познат ,който си беше защипал оная работа ,при падане от колелото. :wuah:
А като се изпикае изтръсква ли го,или го изритва. :partyman:
Валериус - специалист
Баба носи бурканче урина за изследване. Дава го на лаборантката и сяда на пейката. След малко лаборантката излиза и учудено казва на бабата:
- Но това в бурканчето е олио, а не урина!
Бабата се плесва по челото и отговаря:
- А аз се чудя защо ми загоряха мекиците сутринта!!!
iivanov - майстор
lz1wvm написа:
iivanov написа:
Майтапите се, ама имам познат ,който си беше защипал оная работа ,при падане от колелото. :wuah:
А като се изпикае изтръсква ли го,или го изритва. :partyman:
Всъщност той беше много способен. При друго падане му извадиха далака, беше падал и от строеж, щото тръгнал да се изкачва... по стената. Доста шантав хлапак беше и родителите му доста нервни трепети получиха. Не съм го виждал отдавна, но доколкото знам, сега е сериозен мъж.
nikolson - майстор
Що да е странно? Аз при падане от колело като дете съм защипвал едното нещо на оная работа.
И, за да не съм офф-, един лаф от стари хора:
"Едно време хората носеха потури, щото имаха мУдури, сега в тия дънки има трънки".

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: