Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
chapara - майстор
Робин Худ изгонил любовницата си, щото и тя като него
редовно давала на някакви си там бедняци..."

"Прабългарите нямали цигани и затова, когато им изчезнел
примерно казана за ракия, те обвинявали злите духове..."

"Съвременните автомобили са много умни и вежливи...
Например, ако заспите зад волана, за части от секундата
те ще ви предоставят и възглавница..."

Един пил студена бира и го заболяло гърлото. Отива у съседа – лекар, звъни и на вратата се показва жената на доктора. Болния шепнешком я пита/боли го гърлото/:
- Доктора тук ли е?
Жената също шепнешком му отвръща:
- Няма го – влизай!

Възрастна съпрузи се разхождат в парка.
Тя:
- Скъпи, помниш ли как ме чакаше ей на онази пейка преди 38 години ...?!
- Помня ... Там и сега пак седи някакъв идиот...

Синът: Татко, какво е идиот?
Бащата: Идиот е лице, което се опитва да обясни своите идеи по един такъв странен и дълъг начин, че друго лице, което го слуша не може да го разбере. Разбираш ли?
Синът: Не.

„Дай на един мъж една риба и той ще я яде цял ден. Научи го как да лови и той ще седне в една лодка и ще пие бира цял ден.“
big_death - специалист
Самолетна катастрофа. Единствено една от стюардесите успяла
да се спаси, като скочила с парашут, и попаднала на самотен остров.
Гледа обаче - на брега един човек пече месо.
- Кой си ти?
- Аз съм от България, тук съм вече от 15 години. Гладна ли си?
- Гладна съм.
- А какво би ми дала за едно парче месо?
- Бих ти дала това, което не си виждал от 15 години.
Тогава човекът скочил, прегърнал я и я попитал :
- Верно ли си донесла ракия? :-D :lol: :-D :partyman:
big_death - специалист
Пиян звъни на входната врата . От домофона се обажда женски глас: -Кой е ? ... Пияният : - Мъжът Ви в къщи ли е ?..... Жената : - НЕ! ............... Пияният : - А може да ли слезете да видите дали съм аз ? ! ? :-D :lol: :-D :partyman:
big_death - специалист
Обядват едно семейство – баща, майка и син. Синът не ще да си яде попарата. Майка му се кара. Той плаче. Бащата му прошепнал нещо на ухото и сина бързо, бързо си изял попарата. После излязъл навън да си играе.
– Какво му каза – полюбопитствала майката?
– Казах му, че ако не си изяде попарата, няма да му порасне пишката.
Майката взела една лъжица и с все сила ударила бащата по главата.
– За какво беше това?
– Затова, че когато си бил малък, не си си ял попарата. :-D :lol: :-D
gogo7777 - майстор
Взели един системен администратор войник. Седи си той на пост. По едно време чува стъпки.
- Парола! - пита той.Тишина.
- Парола! - пак пита, и пак тишина.
Тогава извиква силно:
- Usеr Unknоwn: Ассеss Dеniеd...

-------------------------------------------------

Веднъж за рожденния ден на Бил Гейтс подарили пистолет на който пишело "Press Any Key"
DMN - майстор
Какво не си пожелават затворниците в затвора точно на днешния ден - "за много години" :lol:.
gogo7777 - майстор
В един хладилник са наредени едно до друго десет яйца. Първото смушква второто:
- Оня, десетият, никак не ми харесва! Никаква корпоративна култура няма. Чист пънкар! Гледай го как се самоизтъква! Я му предай на тоя --- сплескан, че ние тук сме екип, и не търпим индивидуалисти!
Вторият на третия:
- Първият ме помоли да предам, че десетият се дели от екипа. А ние сме сплотен колектив, един за всички, всички за един!
Третият - на четвъртия, четвъртият - на петия, петият - на шестия, шестият - на седмия, седмият - на осмия...
Осмият на деветия:
- Я, колега, кажи на оня рошавия, че ние всички трябва да се държим заедно!
Деветият на десетия, побутвайки го:
- Знаеш ли какво, приятелче... Ти не се вписваш в екипа. Ние тук имаме корпоративен дух, тийм-билдинг, тъй да се каже... Като едно семейство
сме... Ние сме корпорация... Трябва да се държим заедно...
Десетият:
- Колко! Пъти! Да ви повтарям! АЗ СЪМ КИВИ, АЗ СЪМ КИВИ, АЗ СЪМ КИВИИИИИ!!!

--------------------------------------------------------

Полицията, ФБР и ЦРУ се опитват да покажат на президента колко са добри в залавянето на престъпници. Той измисля изпитание за тях и пуска в гората един заек, който те трябва да търсят.
ЦРУ се впуска в действие. Разполага информатори из цялата гора, разпитва всички растителни и минерални свидетели и след две седмици стига до извода, че зайци не съществуват.
ФБР влиза в гората. След две седмици без каквито и да било улики те опожаряват цялата гора, избивайки всички вътре, включително и заека, и излизат с публична декларация, че така им се пада.
Полицията влиза в гората. След два часа излиза с една осакатена катеричка, която врещи:
- Добре, признавам, аз съм заек!

----------------------------------------------------------------------

Седяла си салатата в стомаха и изведнъж нещо се плиснало отгоре й:
- Какво си ти? - пита сърдито салатата.
- Ракия.
- За какво те изпиха?
- За здравето на Петър Петров.
И така още няколко глътки ракия обезпокоили салатата и тя накрая си казала:
- Брей, добър човек ще да е тоя Петър Петров. Я аз да излезна да го видя...

------------------------------------------------------------------

Рано сутринта преди Бъдни вечер се звъни в дома на собственика на магазина за алкохол. - Извинете, просто се чудех кога ще отваряте?
- Предполагам знаете, че днес е Бъдни вечер. Затова днес магазинът ще е затворен!
На следващата сутрин пак се звъни:
- Ишфинете, само са шудех ккога ша отваряти днеш?
- Но днес е Коледа! - бил отговорът на собственика.
- Нима очаквате от мен да отворя точно днес?!
На сутринта след Коледа телефонът пак иззвънял:
- Ъъъъ, мноооогхо ша ишфиняам, ама днешш шъ утваряттти ли?
- Вижте какво! По време на празниците не спряхте да ме тормозите! Обещавам ви утре, като отворя, вас лично да ви пусна първи да влезете, само ме оставете на мира!!!
- Да ме пушнете да фляса?! Нно аш ишкам да ишляша!!!
big_death - специалист
В баровски квартал на края на града влиза през забравения отворен прозорец избягал пандисчия, заварва младото семейство в кревата и ги връзва на два стола. Отива при жената и доста дълго я целува по врата и след това отива в банята.
– Скъпа, това е опасен престъпник, избягал е от затвора. Кой знае, колко време не е виждал жена. Сега, като се върне, може би ще те изнасили. Скъпа, не се дърпай, защото предполагам, че ако се съпротивляваш, ще ни убие и двамата! Не забравяй, че те обичам много и това няма да промени нашата обич!!
Тя му отговаря:
– Скъпи, той не ме целуваше по шията. Просто каза, че в пандиза е свикнал да чука мъже и къде имаме
вазелин. Освен това каза, че страшно му харесваш. Затова бъди мъж! Казах му, че вазелинът е в банята и не забравяй, че аз също те обичам много… :shock: :? :-D :lol: :-D :partyman:
big_death - специалист
Пратил Господ Дева Мария на земята да му каже как живеят хората. Праща тя телеграма от Русия:
"Тук хората пият и пият, пият. От дъжд на вятър, работят. Общо взето - ужас".
Праща втора телеграма от Централна Европа:
"Тук хората работят здраво пет дни и си почиват два. Общо взето има ред. Утре летя за България".
Чака Господ вести от България, ама няма нищо.
Праща Свети Петър да провери какво става. Отива той и какво да види - танцува Дева Мария върху маса, около нея хвърчат салфетки, лее се уиски, свири музика, ядене и пиене много, хората мъртво пияни и много весели.
- Какво става, Дева Мария ? - втрещено попитал Свети Петър.
А тя му отвърнала:
- Пепи, кажи на Боги, че Мими няма да се връща.... :-D :-D :-D :-D :-D
big_death - специалист
В САЩ направили супер бар. Само качествени напитки, мезета и всякакви други гъдели. Влиза американец, поръчва си едно уиски, удря го на екс и пита бармана за сметката.
- 200 долара – отговаря барманът.
Американецът слага ръката си на бара и казва:
- Няма да дам толкова пари за едно уиски, затова отсечи тази ръка, която посегна за тази чаша.
Барманът я отсякъл.
Влиза руснак, поръчва си една водка, удря я на екс и пита бармана за сметката.
– 200 долара – отговаря барманът.
Руснакът слага крака си на бара и казва:
– Няма да дам толкова пари за една водка, затова отсечи този крак, който ме вкара в този бар.
Барманът го отсякъл.
Влиза българин, поръчва си една ракия, удря я на екс, поръчва си втора – на екс, трета – на екс и пита бармана за сметката.
– 600 долара – отговаря барманът.
Нашият разкопчава гащите, вади си оная работа и я слага на бара.
– Да го режа ли? – попитал барманът.
– Не, да го духаш!!! :-D :-D :-D

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: