Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
-Тони- - специалист
Сутринта в 5 часа някой започна да блъска по входната врата. Така се стреснах, че щях да изпусна перфоратора.....
nikolson - майстор
-Тони- написа:
Сутринта в 5 часа някой започна да блъска по входната врата. Така се стреснах, че щях да изпусна перфоратора.....
Другия път си слагай антифоните. :-D
nikolovvd - майстор
"На някой колите имат само един плюс - този на акумулатора."
LazarGanev - "Велик майстор"
nikolovvd написа:
"На някой колите имат само един плюс - този на акумулатора."
Аз пък съм виждал и такива, които упорито въртят стартера (зимъска), докато този плюс стане и той на минус :lol:
chapara - майстор
Срещнали се две приятелки. Едната била в ужасно настроение. Тъжна и разстроена.
- Какво се е случило – обезпокоила се другата приятелка?
- С мъжа ми не сме правили любов от три месеца. Вече не зная какво да правя. Отчаяна съм.
- Аз имах същия проблем. Но му купих едни специални чорапи. Най-великия афродизиак в света. Шият ги тибетски монаси от някаква много специална вълна. Мъжът ми откакто ги носи, всяка вечер нахлува вкъщи, разкъсва си дрехите, захапва ме за шията. После ме мята на леглото и правим най-вълшебната любов на света. Ето ти адреса където продават тези чорапи.
След няколко дни пак се срещнали. Първата приятелка още в по-лошо настроение.
- Какво се е случило бе, муцка? Не проработи ли системата?
- Още по-лошо стана. Купих му чорапите. Обу ги и като се върна от работа, нахълта вкъщи, разкъса си дрехите, отвори хладилника, извади най-голямата краставица и си я заби отзад.
- Леле, муцка! Ама твоя идиот е обул чорапите наобратно. :lol: :lol: :lol: :-D
Krass - майстор
Вчера цял ден ходя надърв.н. Като се прибрах се оказа, че съм си обул бельото обратно #-o
dyaneff - майстор
Добре дошли в 21-ви век! Телефон БЕЗ жици. Кухня БЕЗ огън. Кола БЕЗ ключ. Храна БЕЗ мазнини. Млади БЕЗ работа. Управляващи БЕЗ скрупули. Връзки БЕЗ основи. Отношения БЕЗ внимание. Жени БЕЗ страх. Деца БЕЗ бащи. Мъже БЕЗ топки. Чувства БЕЗ сърце. Образование БЕЗ стойност. Младежи БЕЗ възпитание. Всичко става БЕЗ, даже и надеждите са БЕЗ край! И всичко това ме оставя БЕЗ думи...
Andri01 - майстор
Krass написа:
Вчера цял ден ходя надърв.н. Като се прибрах се оказа, че съм си обул бельото обратно #-o
Единствено и безрезервно вярвам на ...уя си! 50г. вече стои на 4-5см. от задника ми и още не му е посегнал! Е, пък на твоя явно му е замирисало на...и ей ти причина! Че пази се де, Фнимавай като ставаш от чуждото креватче и се обличаш на бързо сутрин ! :axe:
iivanov - майстор
Andri01 написа:

Единствено и безрезервно вярвам на ...уя си!
Затова ,като те предаде , разочарованието ще е по голямо.
dyaneff - майстор
"Като гледам какво се случва в Гърция след ваканцията на Петко Сертов, мисля, че малко подценяваме българските тайни служби." :)

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: