• 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 100
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
pavkatay - майстор
bencho_rb написа:
с парчентца нарязана краставитца се поставят там кадето е пътя на мравките,еколлогичен вариант
фен на буквичката 'т' или... :?
lubomirlz - специалист
LazarGanev написа:
lubomirlz написа:
И точно на хора с неособено добри отношения с тока им препоръчвам да си го видят визуално,
А Лазаре браво, от коя тема го изкопа това :lol:
Ама нещо май си отрязал същината :) или съм бил мъртвопиян като съм писал :?
panalov - специалист
danimax
В момента търся водопроводчик, който разбира от изместване на кухни и е много трудна задача
:?
маречков - специалист
Hatsana

Местожителство: sliven

МнениеПуснато на: Сря Юни 02, 2010 9:28 pm Заглавие: Продавам батерии/капа4ета за н95/панел н70 колонки и др.. Отговорете с цитат

Батерия BL-5F. Едната батерия е леко подута , но ништо повече ,бачка си перфект друга е си е нормална ии двете са оригинални , по саитовете струвашти по 50-60 лв. моите на подута - 18 лв. другата - 20 лв. /две задни капа4ета за батерията на Н95 от оригинални панели едното е стандартно с надпис на нокиа другото е цвят 4ерен мат (мойо производство). / панел за нокиа н70 вклу4вашт преден ,заден,заден горен , капа4е за карта памет и бутон за вклу4ване и иск. - 15 лв лек коментар. за барз и сериозен копова4.мойе да има. // Батерия оригинална Нокиа модел - BL-5B - 3.7 - цена 12 лв (нова е ) ..а в магазин - 54 лв . Confused Confused ////Продавам и колонки захранвашти се с 3 AAA батерии. 3.5 мм jak подходяшт за пове4ето техники Laughing Laughing ...така цените сам смакнал маkсималнооооооо Exclamation ниски , не се пазаря , Продуктите се намират в град Сливен можe испра6тане до вашия град с фирма Еконт ...за ва6а сметка.. снимки се пра6тат на skype - Vankat_9595 . gsm за враска 0885584991 .

Скоро бях на среща на випуска от средното. Учителите разправяха за това, че учениците са тотално неграмотни и пишат по безобразен начин. Мислехме, че преувеличават и че ги е налегнала носталгия, но след подобен пост вече мисля че са прави. Дано това са изолирани случаи, иначе бог да ни е на помощ.
sasooooooooo - "специалист"
10- монтаж на луни ,трафове звезди и други подобни - 6.5лв. м2
LazarGanev - "Велик майстор"
шоп написа:
Стрйуните помппи са при хидрофотите и струват 30-40 лв. Те нямат движещи части и няма какво да им се износи.
шоп - майстор
Бисера е на великият майстор, който не е чувал за хидроелеватор, струйна помпа или ежекторна помпа.Разбира се, че тези помпи НЯМАТ движещи се части.

http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 3&start=15
ArturDent - Почти Безобиден
YavorSV написа:
...Площта е около 100 кв/м ,имаме и идея как искаме да изглежда етажа, като ще направим някои проблеми с помоща на познат проектант....
Винаги съм знаел че проектантите създават само проблеми!
Тани - модератор
PLOCHKATABG написа:
Допълнение към предния ми пост.
Стивмастер, нямаш на идея колко е универсален този продукт.
Лепи картон на доста дебели топки без да свлича, пълни фуги без значение от ширината на фугата, шпаклова се много мазно даже и с дебелини, шлайфа се доста добре, цикли се много добре ако се уцели момента, ако се наложи, боядисва се много добре, лепи плочки много здраво, лепил съм много такива над плотове в кухни, можеш да си махнеш мастара след 10 мин., лепи изключително здраво както фаянс така и теракот, с задължително киснене на плочката, зида тухла 4-ка, газобетон, единичка, няма кривене на редове като други материали. Много добро отворено време на работа 20-30 мин.
И всичко това с един единствен продукт на Боро, дали е реклама не знам, но аз съм много доволен от него. Просто ти отварям очите !

И не на последно място, погледни, колко звезди за качество има, от къде ли не !!!
Колегата е пропуснал , но съм сигурен , че ако е правил и външна изолация(или вътрешна) със XPS или EPS - това е продукта и за лепене и за шпакловане!
При добавяне на боя и пясък става и за драскана мазилка!
sasooooooooo - "специалист"
a.tanas

Глас в пустиня...
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 100

Тема "Бисери на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: