Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Andri01 - майстор
- Ало! Полицията ли е?
- Да! Какво има?
- В домът ми влезе Волен Сидеров! Говори глупости и вика непрекъснато! Какво да правя?
- Отидете веднага до чейндж бюрото, купете рубли и направете пътечка от банкноти от Сидеров до вратата ви! Сидеров би трябвало да излезе!
- Ало! Полицията ли е?
- Да. Какво стана със Сидеров?
- Ами ... купих рубли, направих пътечка от вратата до Сидеров ... и в къщата ми влезе и Мая Манолова!!!!

Според криминалната статистика китайски цип на турски дънки спасява всяка жена от изнасилване.......

Вълкът се промъкнал в къщата на бабата на Червената шапчица и я изял. След което легнал в леглото й, завил се презглава и заспал. Горкият… Откъде да знае, че бабата имала толкова страстен дядо?
KingLin - майстор
Между 2 миски:
-Имаш ли котка??
-Не?!!?
-Еми купи си, като мърррр-ка да ти напомня каква си мъррр-ша
Andri01 - майстор
- Сестра, този пациент защо лежи със запалена свещичка в задника?
- Днес има рожден ден...

Казах на мъжа ми да се разведем цивилизовано, като хората, тихо и мирно. Обаче не! Дойде пиян, доведе оркестър и тълпа приятели!

Чул се слух, че е имало някакъв си мъж, който е*е за стотни от секундата, щом отсреща жената се е разкрачвала, докато танцували. Заинтересовала се една жена, която твърдяла, че това на нея не може да и се случи, тъй като тя може да танцува с който и да е мъж без да се разкрачи дори и сантиметър.
Тръгнала да го дири и го намерила. Една вечер излезли тия двамата. Той я е поканил на танц. Станали да танцуват и по едно време мъжът казал:
- Може ли мъничко да се разкрачиш?
- Ха! Не можеш да го направиш, нали? Не и с мене!
- Не бе. То аз свърших. Просто исках да го изкарам.

Оженил се един фермер за блондинка и решил да я въведе в занаята. Показал как се дои крава и я оставил да действа. След известно време се върнал и я попитал:
- Е как е? Справи ли се със задачата?
- Справих се, но онази крава пусна много малко мляко. Защо така?
- Ами първо това не е крава и второ това не е мляко!

Намерих в сайт за запознанства някаква Юлия, която е писала "предпочитам секс за пари". Съдейки по снимката, вероятно тя ще плаща.
estorm - специалист
Какво ще подариш на твоята за 8-ми март?
Джапанки и вибратор!
?!
Ако не хареса джапанките да се е'е в г'з'
nikolson - майстор
Някакъв рицар заминавал на кръстоносен поход и казал на жена си:
- Мисля да ти сложа един девствен пояс. Ще ти сложа катинар, да не ми изневеряваш докато ме няма.
А жена му се притеснила:
- А как ще ям тогава?
...................................
(Преди 1989 година)
Жена по тъмна уличка. Изскача мъж и й разкъсва дрехите. Тя крещи:
- Милиция! Милиция! Мили, целия... Това ли е целия? Милиция!
Andri01 - майстор
Той:
- Снощи си легнах с усмивка!
Тя:
- Защото си мислеше за мене ли?
Той:
- Не, дядо ще вари ракия!

- Отдел Убийства, инспектор Иванов слуша.
- Тук старшина Петров. Докладвам за случай на нападение на ул. Централна: 38-годишен мъж с 6 прободни рани от нож, нанесени от майка му, защото стъпил на измитото.
- Прието. Майката задържана ли е?
- Не, подът още не е изсъхнал.

Старият говедар:
- Доживях сто години, защото аз управлявах говедата, а не те мен.

Две овчарчета разговарят на ливадата:
- Ти е..л ли си вече жена?
- Да!
- И как е, хареса ли ти?
- Ми то е същото, само дето не блее.
Andri01 - майстор
"Мислите са като косата. При някои са мръсни, при други редки, а трети - въобще нямат!"

Някои хора не приемат комплиментите. Веднъж направих комплимент за красиви мустаци. Тя ми се разсърди за цял живот...
Prn17 - специалист
- Ставай! Будилникът звъни!
- Ще му се обадя по-късно...
Mc Queen - специалист
Учителката казва на децата:
- Да не забравите за контролното утре, само смъртен случай може да ви извини отсъствието!
Иванчо попитал:
- А ако съм сексуално изтощен?
- Тогава ще пишеш с другата ръка!
chapara - майстор
Отсядам аз в един хотел в немско и сутринта се събуждам от някакъв монотонен диалог:
...биттте, данке шьойн, биттте, данке шьойн, биттте, данке шьойн, биттте, данке шьойн,....
След петата минута не издържах, станах и погледнах през прозореца и какво да видя :shock: Двама работници разтоварват камион с тухли :shock:

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: