Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
egomen66 - майстор
- Имаш ли някакви планове за Великден?
- Да, ще изкарам като Исус!
- Как?
- Ще изчезна в петък и ще се върна в неделя!

Питам един циганин, какво готвят по Великден. Той:
- Не знам бате, още не сме си откраднали агнето.

Много обичам наближаващият Великден. Можеш да поканиш друга жена да се ч*кате, без твоята да заподозре каквото и да е било

Баща говори на сина си:
– Скоро е Великден, ще се боядисват яйцата.
– А мен техния цвят напълно ме устройва…

Отива глухоням в банката и слага на бюрото на служителя един презерватив и боядисано яйце. Служителят с разбиране:
- Значи, искате кредит-овърдрафт до Великден?

Християнин пита евреин:
- Вие имате ли такива хубави религиозни празници, като нашите - Коледа, Великден, Гергьовден?
- Разбира се! Имаме чудесни религиозни празници - Песах, Шавуот, Ханука, Нощта на раздаване на "Оскарите"...

Турският Президент се обадил на Българския по повод Великден да поздрави българският народ. Преди да затвори казал "ашколсун". Нашият се зачудил, но не разбрал нищо. За Байрама българският президент се обадил на своя колега да поздрави народа му. На края на разговора турският президент пак споменал "ащколсун на вас". Нашият държавен глава попитал турския "защо ми казваш ашколсун". "Ами ние не можахме 500 години да ви отучим да ядете свинско, а вие за 20 години отучихте българите от него ашколсун ефенди...

Великден, върви другаря Сталин към кабинета си, пуши лула. Насреща му бюрократ-подмазвач:
- Другарю Сталин, Христос воскресе!
- Благодаря, вече ми докладваха.

Какво правят мутрите на Великден?
Боядисват си мерцедесите в различни цветове и се чукат! :supz:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ако имате възможност да избирате дали да имате добра жена, или добра кола - какво ще изберете? Дизел или бензин?
Prn17 - специалист
Какво казала мащехата на Снежанка след Великденските празници:
- Оу, много си надебеляла... Мога да ти кажа една Убийствена диета с ябълки !
tarlyo - специалист
Чудя се как да обясня на чужденец ,че "Дреме ми" и "Не ми дреме" е едно и също..
Krass - майстор
Опитай тогава това:
"Ще пиеш ли една ракия?" - "А не, бе!"
"Най ми се ебе, ама по ми се пие"

:?
nv952 - майстор
Японците изобретили часовник, който чувайки псувня, прескача с минута напред. Решили да го изпробват.
Закачили го в японски бар за 24 часа. Дошли след 24 часа, часовникът е с две минути напред.
Закачили го в английски бар. Дошли след 24 часа, часовникът е с пет минути напред.
Закачили го в български бар. Дошли след 24 часа – часовникът го няма! Отишли при бармана:
- Вчера закачихме тук един часовник, къде е?
Барманът:
- А-а-а-а-а… това часовник ли било?! А ние си помислихме за чий хуй ни е вентилатор през зимата!…
Prn17 - специалист
- Скъпи, ако скоча във водата ще ме спасиш ли?
- А ако кажа, че ще те спася - ще скочиш ли?
stiv1961 - майстор
Дядо Пешо бил на баня. Баба Куна шетала дом и отвреме навреме поглеждала през прозорчето, иде ли си дядото. По едно време – ей го на, търчи старецът, заметнат само с един пищимал:
- Куне, сабличай са дибидюс!
- Що бре?
- Ми станал мий, ма! От Заговезни по-миналата година не мий ставал!
Зафанала баба Куна да са съблича – една фуста, па литака, па средната фуста, па памучната... и на дядо Пешо достойнството трайно се загледало към пода. Тъй минала още година, дядо Пешо пак отишъл на баня, но този път баба Куна взела мерки, съблякла се дибидюс отрано и в тръпнещо очакване вперила поглед към пътя. И по едно време лети изотдоле дядо Пешо, пак само по пищимал, отваря вратата и се втрещява в гледката, дето го очаква:
- Ей мамка му, Куно, само за к,р си мислиш, а че мене дрехите ми откраднаха в банята – ич ти не дреме!
iavor - специалист
Прикачен файл:
10959763_378258549022079_2952832804363427012_n.png
10959763_378258549022079_2952832804363427012_n.png (38.14 KиБ) Видяна 2095 пъти

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: